עבור לתוכן

תוכנה לקביעת ווליום לכל תוכנה כמו בויסטה לXP

Featured Replies

פורסם

יש אפשרות כזאת לXP?

או שיש אולי תוכנה חיצונית לזה?

פורסם
  • מחבר

לא עובד :(

יש עוד משהו שיכול לעשות את העבודה(העירון אני רוצה את זה בשביל להגדיר נגיד שהמסנג'ר יהיה ווליום יותר נמוך ולWINAMP יותר אתם מבינים שלכל תוכנה אני יוכל לתת את הווליום שלה...ואין את האופציה הזאת בXP :(

מה אני יכול עוד לעשות....? לא עובד לי התוכנה ששלחתם....( וחלפתי את sndvol32 במצב בטוח גם בdllcache וגם סיסטם32 ככה שלא אמורה הייתה להיות בעיה.. :(

מישהו יכול לעזור לי בבקשה? :)

פורסם

יש תוכנה נוספת אבל היא בתשלום($24.95) אפשר לנסות ל14 יום :-\

IndieVolume - www.indievolume.com

wvctlMixerDlg.png

פורסם
  • מחבר

יש תוכנה נוספת אבל היא בתשלום($24.95) אפשר לנסות ל14 יום :-\

IndieVolume - www.indievolume.com

wvctlMixerDlg.png

והיא יותר טובה מהפלאג שהציעו פה? Windows 7 Volume Control Box in Windows XP

?

פורסם

לא עובד :(

יש עוד משהו שיכול לעשות את העבודה(העירון אני רוצה את זה בשביל להגדיר נגיד שהמסנג'ר יהיה ווליום יותר נמוך ולWINAMP יותר אתם מבינים שלכל תוכנה אני יוכל לתת את הווליום שלה...ואין את האופציה הזאת בXP :(

מה אני יכול עוד לעשות....? לא עובד לי התוכנה ששלחתם....( וחלפתי את sndvol32 במצב בטוח גם בdllcache וגם סיסטם32 ככה שלא אמורה הייתה להיות בעיה.. :(

מישהו יכול לעזור לי בבקשה? :)

והיא יותר טובה מהפלאג שהציעו פה? Windows 7 Volume Control Box in Windows XP

?

למה אתה מדבר ברבים ??? אני היחיד שהציע משהו בינתיים.

כן, היא יותר טובה יש גם יותר אופציות כמו שאתה יכול לראות בתמונה בהשוואה לWindows 7 Volume Control Box in Windows XP ואפילו לWindows 7 Volume Control Box שמגיע מובנה עם מערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

למה אתה מדבר ברבים ??? אני היחיד שהציע משהו בינתיים.

כן, היא יותר טובה יש גם יותר אופציות כמו שאתה יכול לראות בתמונה בהשוואה לWindows 7 Volume Control Box in Windows XP ואפילו לWindows 7 Volume Control Box שמגיע מובנה עם מערכת ההפעלה.

סליחה לא שמתי לב... כניראה השעה... :silly:

מצאתי את התוכנה במדוברת (לא היה קל...)

יש לה מלא אופציות...מה בעיקרון כדאי לסמן שם בV? שזה יעבוד כמו שצריך?

פורסם

לגבי ההגדרות אין לי ניסיון עם התוכנה הזאת מכיוון שאין לי ממש צורך בה(אני משתמש בWindows 7), פשוט שים שיר ברקע ושחק עם ההגדרות של התוכנה קצת כדי להבין אותה קצת יותר טוב :) .

פורסם
  • מחבר

לגבי ההגדרות אין לי ניסיון עם התוכנה הזאת מכיוון שאין לי ממש צורך בה(אני משתמש בWindows 7), פשוט שים שיר ברקע ושחק עם ההגדרות של התוכנה קצת כדי להבין אותה קצת יותר טוב :) .

סבבה אחי תודה על הכל...אני אנסה :)

תגיד שיש אולי את התוכנה שהבאתה לי של הWINDOWS 7

בהתקנה של SETUP כזה? (רציתי לנסות בכל זאת אותה...ולא עובד לי שאני מחליף קבצים...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים