פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים Windows 7 Volume Control Box in Windows XP הורדה http://www.deviantart.com/download/115868137/Windows_7_Volume_mod_for_XP_by_fediaFedia.zip
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים מחבר Windows 7 Volume Control Box in Windows XP הורדה http://www.deviantart.com/download/115868137/Windows_7_Volume_mod_for_XP_by_fediaFedia.zip לא עובד יש עוד משהו שיכול לעשות את העבודה(העירון אני רוצה את זה בשביל להגדיר נגיד שהמסנג'ר יהיה ווליום יותר נמוך ולWINAMP יותר אתם מבינים שלכל תוכנה אני יוכל לתת את הווליום שלה...ואין את האופציה הזאת בXP מה אני יכול עוד לעשות....? לא עובד לי התוכנה ששלחתם....( וחלפתי את sndvol32 במצב בטוח גם בdllcache וגם סיסטם32 ככה שלא אמורה הייתה להיות בעיה.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים יש תוכנה נוספת אבל היא בתשלום($24.95) אפשר לנסות ל14 יום :-\ IndieVolume - www.indievolume.com
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים מחבר יש תוכנה נוספת אבל היא בתשלום($24.95) אפשר לנסות ל14 יום :-\ IndieVolume - www.indievolume.com והיא יותר טובה מהפלאג שהציעו פה? Windows 7 Volume Control Box in Windows XP ?
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים לא עובד יש עוד משהו שיכול לעשות את העבודה(העירון אני רוצה את זה בשביל להגדיר נגיד שהמסנג'ר יהיה ווליום יותר נמוך ולWINAMP יותר אתם מבינים שלכל תוכנה אני יוכל לתת את הווליום שלה...ואין את האופציה הזאת בXP מה אני יכול עוד לעשות....? לא עובד לי התוכנה ששלחתם....( וחלפתי את sndvol32 במצב בטוח גם בdllcache וגם סיסטם32 ככה שלא אמורה הייתה להיות בעיה.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? והיא יותר טובה מהפלאג שהציעו פה? Windows 7 Volume Control Box in Windows XP ? למה אתה מדבר ברבים ??? אני היחיד שהציע משהו בינתיים. כן, היא יותר טובה יש גם יותר אופציות כמו שאתה יכול לראות בתמונה בהשוואה לWindows 7 Volume Control Box in Windows XP ואפילו לWindows 7 Volume Control Box שמגיע מובנה עם מערכת ההפעלה.
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים מחבר למה אתה מדבר ברבים ??? אני היחיד שהציע משהו בינתיים. כן, היא יותר טובה יש גם יותר אופציות כמו שאתה יכול לראות בתמונה בהשוואה לWindows 7 Volume Control Box in Windows XP ואפילו לWindows 7 Volume Control Box שמגיע מובנה עם מערכת ההפעלה. סליחה לא שמתי לב... כניראה השעה... מצאתי את התוכנה במדוברת (לא היה קל...) יש לה מלא אופציות...מה בעיקרון כדאי לסמן שם בV? שזה יעבוד כמו שצריך?
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים לגבי ההגדרות אין לי ניסיון עם התוכנה הזאת מכיוון שאין לי ממש צורך בה(אני משתמש בWindows 7), פשוט שים שיר ברקע ושחק עם ההגדרות של התוכנה קצת כדי להבין אותה קצת יותר טוב .
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים מחבר לגבי ההגדרות אין לי ניסיון עם התוכנה הזאת מכיוון שאין לי ממש צורך בה(אני משתמש בWindows 7), פשוט שים שיר ברקע ושחק עם ההגדרות של התוכנה קצת כדי להבין אותה קצת יותר טוב . סבבה אחי תודה על הכל...אני אנסה תגיד שיש אולי את התוכנה שהבאתה לי של הWINDOWS 7 בהתקנה של SETUP כזה? (רציתי לנסות בכל זאת אותה...ולא עובד לי שאני מחליף קבצים...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.