עבור לתוכן

יריבים חדשים ל- Warcraft III Frozen Throne ? (מחפש אתגר)

Featured Replies

פורסם

היי,

אני משחק בשנתיים האחרונות בערך במשחק הנ"ל נגד אותם אנשים, בערך 5 במספר:

אחד משקיען ונותן פייט טוב, לעיתים הוא מנצח ולעיתים אני.

שני אותו דבר, רק חלש יותר.

השאר ממש חלשים.

אני מאוד סקרן לשחק נגד יריבים חדשים כדי ללמוד ולהתפתח עוד.

אם יש מישהו שמעוניין לשחק, אנא צור עימי קשר או השאר הודעה כאן.

תודה רבה,

אורן.

פורסם

הייי.. אם אתה רוצה תשלח לי את הניק שלך ובאיזה שרת אתה משחק בדרך כלל.. אשמח לראות מה אתה שווה :).

נ.ב

אני אישית לא שיחקתי במשחק זמן מה ואיכשהו שכחתי את הכינוי שלי [היו לי כמה], אשמח לחזור לשחק ..

פורסם

מה קרה ל-ladder? כבר לא עובד טוב? אני זוכר שכשאני שיחקתי (אחרי שעשיתי מספיק משחקים) הוא הביא לי אנשים פחות או יותר ברמה שלי.

פורסם

קצת חבל לי על הקהילה של W3FT שדי גוססת בגלל SC2

פורסם

היא ממש לא גוססת קודם כל..

ואני יש לי SC2 מקורי, ולא נגעתי בו יותר מכמה דקות , ממש לא התחברתי אליו..

פורסם

היא ממש לא גוססת קודם כל..

ואני יש לי SC2 מקורי, ולא נגעתי בו יותר מכמה דקות , ממש לא התחברתי אליו..

כן ככה זה עם רוב שחקני WC3 הם מאוד מתנגדים למעבר ל SC2 ,ממש קשה להם עם העובדה שצריך ליצר יותר מ 6 עובדים :P

הסצנה של SC2 אחרי 3 חודשים כבר יותר גדולה ממה שWC3 רק חלמו עליו, אבל זה די מובן בגלל ש WC3 היה משחק מאוד פופולרי רק באירופה ולא היה לו את הסביבה המטפחת של דרום קוריאה שיש לSC.

אני זוכר רעיון עם Grubby שנארח ישר עם יציאת SC2 ,והוא אמר שכמו רוב השחקים מקצועים של WC3 גם הוא מתכוון לעבור ל SC2 אחרי סוף העונה של 2010

הדוגמה הכי טובה שקופצת לי לראש זה DeMusliM שעשה את המעבר ומצליח די טוב בטורנירים של SC2

אישית אני חושב שבעוד שנה מהיום יהיה ממש קשה למצוא מישהו שמשחק רציני ב WC3, והמשחק יהפוך לנוסטלגיה בסגנון red-alert 2

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאעבור ל- SC2 בקרוב, או בכלל.

כיף לי עם WC3:FT וכך ישאר.

עדיין מחפש מישהו חדש לשחק נגדו.

פורסם

אני מאוד אהבתי את הסינגל של הWC3FT

אבל את המולטי לא כל כך

לעמות זאת SC2 במולטי - תענוג (גם הסינגל - גמרתי אותו פעמיים)

פורסם

אני לא חושב שאעבור ל- SC2 בקרוב, או בכלל.

כיף לי עם WC3:FT וכך ישאר.

עדיין מחפש מישהו חדש לשחק נגדו.

תנסה את SC2 אין לך מה להפסיד , אתה תמיד תוכל לחזור לשחק WC

אם אתה רוצה אני יכול לתת לך את כרטיס האורח שקיבלתי עם המשחק , זה נותן לך 7 שעות משחק או משהו בסגנון

תשלך לי הודעה בפרטי אם אתה מעוניין

פורסם

הסינגל ב-WAR3 דווקא קצת עצבן. המולטי היה מעולה, אם רק בליזארד היו ממשיכים להשקיע באיזון של המשחק, כלומר בלדאוג שטקטיקות נורמליות יהיו שוות והטקטיקות המוזרות והמסריחות שאנשים עושים לא יהיו כאלה טובות (וכמובן לעמים שנוטים לעשות אותן לתת דברים אחרים יותר סבירים שיאזנו אותם בחזרה). אבל המשחק ישן מידי בשביל ש-blizzard ישקיעו בו, הם כבר מזמן די נטשו את העסק כמו שניתן לראות ב-patch notes מה-5 שנים האחרונות.

האמת היא שמה שאני פחות אוהב ב-starcraft 2 זה שבאמת בלתי אפשרי לבצע את כל הפעולות שאתה רוצה לבצע, בניגוד ל-war3 שעם קצת אימון אפשר לעשות בערך את כל מה שאתה רוצה חוץ מכמה דברים קטנים שצריכים זמני תגובה (וחיבור אינטרנט) מטורפים, אבל אין מה לעשות, starcraft 2 הרבה יותר מושקע מבחינת איזון וגיוון של טקטיקות שבאמת יכולות לעבוד - אפילו בתחרויות אתה רואה שכל משחק עושים משהו קצת שונה - גם כתלות במפה וגם סתם כדי לגוון כדי לא להיות צפוי מדי. ב-war3 זה פחות או יותר אותו דבר כל משחק (עם matchup נתון כמובן). לדעתי עם היו מוציאים את starcraft 2 כשהמהירות היא על normal או אפילו fast המשחק היה הרבה יותר מעניין לכל מי שלא גר בקוריאה ומשחק מהבוקר עד הלילה, ואפילו אצלם רואים שהם עושים טעויות כי הם פשוט לא מספיקים ללחוץ על כל מה שהם רוצים לעשות.

בכל מקרה, מה קרה ל-ladder? כבר לא עובד טוב? זו נראית לי הדרך הכי נורמלית לקבל אנשים ברמה שלך, יותר יעיל מכל פורום, ועובד 24 שעות ביממה.

פורסם

^לא הבנתי מאיפה הגעת לזה שבW3 אין איזון.. אני משחק בW3 מאז שהוא יצא לחנויות ולא נתקלתי בחוסר איזון,, אא והסינגל מעולה..

וSC2 לא משך אותי.. כמו שכתבתי מקודם החשבון שלי מעלה אבק :).

פורסם

זה לא שאין איזון, זה פשוט שהאיזון הוא כזה שדי חייבים להשתמש בדברים די מסריחים כדי לנצח, ומגוון האפשרויות שיכולות להצליח הוא לא גדול בכלל. בקטע הזה הם עשו עבודה הרבה יותר טובה ב-SC2. יש הרבה מאד אפשרויות, והמסריחות שביניהן לא עובדות אם היריב מוכן לזה. כמובן שהחסרון ב-SC2 זה שכדי לעשות חצי ממה שאתה רוצה צריך איזה 200 APM, לעומת WC3 שבו צריך הרבה פחות APM בשביל לעשות הרבה יותר מחצי ממה שאתה רוצה לעשות (ומבחינתי זה יתרון כי זה הופך את המשחק ליותר מחשבה ואסטרטגיה ופחות מעיכת מקשים).

פורסם

רק אומר לך מילה אחת חביבי , שאתה משחק בליגה של הגדולים בW3 קשה להשתמש בדרכים קלות לנצח אותי לדוגמא :).

דרך אגב, אם יש פה מישהו שמעונין לשחק ברשת בW3 אני אשמח שיכתוב פה או בפרטי.. נדיר לשחק עם ישראלי :).

פורסם

איזה שטויות אתה מדבר על SC2 ו APM, כל מי שמשחק במחשב כבר די הרבה שנים במשחקי FPS או RTS יש לו APM של 100 לפחות , וזה ממש מספיק כדי להיות שחקן ממש טוב אם אתה משחק חכם

אם אתה רוצה אתגר ב WC3 יש לך את הליגה של iccup ששם אתה משחק בשרתים שלהם, וכל המקצוענים משחקים שם

אם תהיה ברמה של D+ אתה נחשב לשחקן ממש ממש טוב (רק שתבין כמה הליגה שם קשה)

בהצלחה

פורסם

^

אני זוכר ששיחקתי שם זמן מה SC1, הקוריאנים האלה חולי נפש! כל המקצוענים מכל העולם משחקים שם, אחלה דבר שבעולם. אתה מוריד קובץ Reg קטן והשרת שלהם מתווסף לרשימת המקומות במשחק (Europe, Middle East וכו').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים