עבור לתוכן

משחקי אסטרטגיה כמו SETTLERS וKNIGHTS AND MERCHANS

Featured Replies

פורסם

היי!

רציתי לשאול האם אתם מכירים משחקי אסטרטגיה כדוגמת המשחקים שציינתי בכותרת.

המיוחד במחשחקים האלה היא הבניה מאפס של הקלוניה כולל כל ההמרות שצריך על מנת לייצר אוכל ,נשקים וכו'.

המון תודה לכולם!

פורסם

אני חושב ש-Stronghold 2 היה דומה.

בנוסף, Civilization V שיצא לאחרונה, אמנם לא אסטרטגיה בזמן אמת, אבל גם בו יש דגש על הקמת תרבות והתפתחות צבאית עם הזמן.

פורסם
  • מחבר

אני חושב ש-Stronghold 2 היה דומה.

בנוסף, Civilization V שיצא לאחרונה, אמנם לא אסטרטגיה בזמן אמת, אבל גם בו יש דגש על הקמת תרבות והתפתחות צבאית עם הזמן.

תודה רבה,

בCivilization אתה ממש בונה את הבתים עבור כל ההמרות שצריך?

פורסם

המשחק מתחלק למבנים שאתה בונה בשטח- כדי לנצל משאבים, ולמבנים שאתה בונה בתור העיר (ורואה רק כשאתה לוחץ עליה).

וכדי להתקדם מתקופה לתקופה, יש צורך לחקור טכנולוגיות- דבר שלוקח זמן ולכן צריך להחליט איזה מהן תעדיף קודם לכן.

הנה ביקורת וידאו קצרה:

פורסם
  • מחבר

המשחק מתחלק למבנים שאתה בונה בשטח- כדי לנצל משאבים, ולמבנים שאתה בונה בתור העיר (ורואה רק כשאתה לוחץ עליה).

וכדי להתקדם מתקופה לתקופה, יש צורך לחקור טכנולוגיות- דבר שלוקח זמן ולכן צריך להחליט איזה מהן תעדיף קודם לכן.

הנה ביקורת וידאו קצרה:

תודה אבל נראה לי שאני לא כ"כ מתחבר לזה...

יש אולי עוד המלצות בסגנון בניית עיר לעומק?

פורסם

סידרת Anno?

משלבת גם לחימה וגם אלמנט של מסחר

פורסם
  • מחבר

סידרת Anno?

משלבת גם לחימה וגם אלמנט של מסחר

בסגנון של KNIGHTS AND MECHANTS וSETTLERS?

אתה ממש בונה שם את העיר לעומק כולל כל המשאבים וכל ההמרות שצריך על מנת להפוך אותם בסוף לצבא?

לדוגמא: בניית שדה חיטה - צריך לקצור את החיטה ולהביא אותה לבית המאפה - שם אופים את הלחם.

פורסם

זה לא דומה לסטלרז אחד לאחד - אבל בanno אתה בונה ערים ענקיות עם הרבה עם הרבה התעסקות בפרטים הקטנים.

יצאו הרבה משחקים בסדרה, תחפש מידע בgamespot וgameplay בyoutube

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים