עבור לתוכן

השקה ל Call of Duty:Black Ops בתאריך 8/11/2010 - סקר מי מגיע

על מנת להיערך בהתאם, כל מי שהשתתף בהזמנה הקבוצתית נא לסמן אם מגיע 1,040 הצבעות

1. 1. על מנת להיערך בהתאם, כל מי שהשתתף בהזמנה הקבוצתית נא לסמן אם מגיע

• מגיע בטוח
    • לא מגיע
    • אולי/לא בטוח
    • בטלפילד לנצח

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני לא הולך לשחק במשחק עד סופש-אם לא עד סופש הבא. :kopfpatsch: קצת פוגם בחגיגיות לא?

• תגובות 199
  • צפיות 21.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא ירוץ הביתה למחשב. :D

ניתן להגיע בסביבות 11:30? מחר בבוקר יש לי שיעור שאני חייב להיות ערני ומרוכז בו. ב 11:30 בכלל יהיה מישהו?

אני מאמין שמי שבא יום אחרי יגיע בעיקר אחה"צ כמוני למשל שזה אחרי הלימודים, שאם לא היו קיימים הייתי מגיע בחצות :silly:

בכל מקרה גם אם אתה לא חושב ככה, ברגע שתקבל את המשחק גם אם החברים הכי טובים שלך היו מהפורום והם היו איתך היית ישר בורח הביתה לשחק (זה מה שלפחות 95% יעשו :lol:), מילא אלה שב12 יגיעו שאז המשחק לא אמור בכלל להיות פתוח בסטים...

פורסם

אני מאוד, מאוד מקווה שאני אוכל לשחק במשחק. יש לי בעיות רציניות באינטרנט ורוב הסיכויים שזה טרוייני או וירוס. פשוט הפורטים נכנסים ויוצאים סבבה, גם איפסתי את הכרטיס רשת ועדיין אין אינטרנט בשום דפדפן. אפילו החלפתי את הראוטר. בכל מקרה, :-\

פורסם

גם ככה אני לא אשחק... אני אתקין ואשחק כבר בסופ"ש חחח... תתאפקו קצת אתם תקבלו את הכדור שלכם בראש אל תדאגו P:

פורסם

הנה תמונות מההשקה...האמריקאית.

ושימו לב לפתיח כאן(איכות גרועה מה לעשות,אבל עדיין טויסט נחמד)

פורסם

גם בלק אופס וגם מטאליקה?

עכשיו אני באמת מופלה לרעה (יואו זה מחרפן אותי... למה שלא יבואו להופעה בארקדיה פעם? :pissed:)

פורסם

משחק סודי בתוך Black Ops :)

פורסם

זה אמיתי?

בהתחלה זה נראה קצת כמו BIOSHOCK..

נראה די שטותי וחסר טעם..

פורסם
  • מחבר

הוא ירוץ הביתה למחשב. :D

ניתן להגיע בסביבות 11:30? מחר בבוקר יש לי שיעור שאני חייב להיות ערני ומרוכז בו. ב 11:30 בכלל יהיה מישהו?

אסור להם למכור את המשחק לפני השעה 00:00

פורסם

אני מאמין שמי שבא יום אחרי יגיע בעיקר אחה"צ כמוני למשל שזה אחרי הלימודים, שאם לא היו קיימים הייתי מגיע בחצות :silly:

בכל מקרה גם אם אתה לא חושב ככה, ברגע שתקבל את המשחק גם אם החברים הכי טובים שלך היו מהפורום והם היו איתך היית ישר בורח הביתה לשחק (זה מה שלפחות 95% יעשו :lol:), מילא אלה שב12 יגיעו שאז המשחק לא אמור בכלל להיות פתוח בסטים...

המשחק לא יהיה פתוח בסטים? יש לך ביסוס לטענה הזאת?

פורסם

ככה זה היה שנה שעברה עד שעה מסוימת לפנות בוקר

פורסם

אבל אנחנו לא קונים את המשחק דרך סטים... אז למה שיהיה לנו קשר לסטים? הרי זה כמו בCOD4 לא?

פורסם

לא :screwy:

המשחק הוא סטים פאוורד

פורסם

לפי מה שכתבו פה פעם, יהיה אפשר לשחק במשחק יחיד מיד. אך ברשת יתכן ויהיו עיכובים.

פורסם

אסור להם למכור את המשחק לפני השעה 00:00

טוב, אני לא אגיע. אני כבר עייף (לא ישנתי טוב בלילה אתמול), רוצה להתקלח לאכול וכו'. רק הנסיעה לשם תקח לי חצי שעה+.

נו טוב, לא נורא.. שנה הבאה. אני כבר אזמין משלוח, או אבוא מחר בסביבות 16 (אני מניח שמחר החנות תהיה פתוחה במשך כל היום, נכון?).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים