פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מחבר ככה זה היה שנה שעברה עד שעה מסוימת לפנות בוקרשוב,שנה שעברה למי שרכש דרך סטים היה צריך לחכות כמה שעותגירסאות ריטייל ישר שיחקו.טוב, כבר מאוחר ;D יורד לסנטר
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים העותקים נאספו, שונא להיות בירושליםמה הסיכוי שדרך סטים אני אוכל להוריד אם אני אכניס את הסידיקי?
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים העותקים נאספו, שונא להיות בירושליםמה הסיכוי שדרך סטים אני אוכל להוריד אם אני אכניס את הסידיקי?כמו בהשקה של mw2 סטים הולך לעשות המון בעיות... לפחות לחלק מהאנשים
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים טוב, התחלתי להוריד, 8 גיגה, נקווה שעד הבוקר אני אוכל לשחקאוף, 8 גיגה לכל אחד (מולטי וסינגל) 16 גיגה בטוטל
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים בערך 700k, ציפיתי להרבה פחותאני עוד לא הבנתי אבל אם זה 16 או 8, כי זה מחולק ל8 ו 8 (בגדלים של 2 מגה הפרש) אבל אחד מושהה ובכל זאת מתקדם בקצב של השני
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מחבר מוזר, קיבלנו אריזה עם דיסק אחד. מתקין עכשיו. היה כיף לראות את כל החברים שהגיעו להשקה, תמונות בקרוב
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מוזר, קיבלנו אריזה עם דיסק אחד. מתקין עכשיו. היה כיף לראות את כל החברים שהגיעו להשקה, תמונות בקרוב +1
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים לקחתי את הדיסק אבל הוא לא נותן לי להתקין אותו -- אומר שאי אפשר כי המשחק עדיין לא יצא רשמית גם בסינגל אי אפשר לשחק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.