פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים אם כבר הגעת לכאן, תתקין לינוקס אל ה PC שלךהמאקיסטים נמצאים פורום אחד למטה יותר
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים איזה סעיף בחוק זכויות יוצרים?אני כמובן מדבר על רכישה של מערכת הפעלה, לא הורדה שלה
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים בוא נראה, 11 סעיף קטן 1 מגדיר העתקה כזכות יוצרים. ועכשיו יהיה ויכוח עם התקנה זה סוג של העתקה?וסעיף 37הסעיף מקנה לבעל זכויות היוצרים להעביר את הזכות הלאה.סעיף קטן ד' מדבר על רישיון יחודי אשר מגביל את התוכנה לתנאי הרישיון.ועד כמה שזכור לי, מערכת ההפעלה של אפל מוגבלת בהתאם לתנאי הרישיון שלה להתקנה במחשבים שלהם בלבד.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים בוא נראה, 11 סעיף קטן 1 מגדיר העתקה כזכות יוצרים. ועכשיו יהיה ויכוח עם התקנה זה סוג של העתקה?למה שיהיה ויכוח? זה הרי ברור שהתקנה זה לא סוג של העתקהוסעיף 37הסעיף מקנה לבעל זכויות היוצרים להעביר את הזכות הלאה.סעיף קטן ד' מדבר על רישיון יחודי אשר מגביל את התוכנה לתנאי הרישיון.ועד כמה שזכור לי, מערכת ההפעלה של אפל מוגבלת בהתאם לתנאי הרישיון שלה להתקנה במחשבים שלהם בלבד.סעיף 37 מדבר על העברה של זכויות יוצרים ואכן כתוב שםזכות יוצרים ניתנת להעברה בחוזה או על פי דין, ורשאי בעל הזכות לתת לגביה רישיון ייחודי או רישיון שאינו ייחודימצד שני גם כתוב שםבסעיף זה, "רישיון ייחודי" – רישיון המעניק לבעליו זכות ייחודית לעשות פעולה מהפעולות המפורטות בסעיף 11...וכאמור, סעיף 11 מדבר על העתקה שהיא לא רלוונטיתועד כמה שזכור לי, מערכת ההפעלה של אפל מוגבלת בהתאם לתנאי הרישיון שלה להתקנה במחשבים שלהם בלבד.אכן, אבל מה המעמד החוקי של זה בישראל?אם אפל היו כותבים שמותר להשתמש במערכת ההפעלה רק כאשר קופצים על רגל אחת, זה היה הופך שימוש במערכת ההפעלה בישיבה ללא חוקית?
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים אז לפי הטענה שלך.ברגע שרכשתי עותק אחד, אני יכול להתקין אותו על כמה מחשבים שארצה.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים כמובן שלא, איפה טענתי את זה?הרי סעיף 12 מדבר בדיוק על מהי העתקהוהתקנה לא נכנסת להגדרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.