עבור לתוכן

אפשרות עבודה מרחוק מכל מקום

Featured Replies

פורסם

מחשבה פרנואידית משהו :hat:

ומה תגיד על PayPal שמשמשים כמתווך בינך ובין מוכרים באינטרנט. גם להם אתה מפחד לתת את מספר כרטיס האשראי שלך?

על אותו משקל, למרות שמדובר במתווך כלשהו - זה ממש לא אומר שהוא מחטט במחשבים של אנשים, להפך.

אני דווקא הייתי מפחד יותר לפתוח גישת RDP למחשב שלי, בגלל כל חורי האבטחה שקיימים ב-Windows.

הקליינט של LogMeIn מצפין את התקשורת בין המחשב שלך לבין המחשב השולט תוך שימוש באלגוריתם AES 256bit...זה קצת יותר מסתם סיסמה פשוטה.

בונוס נוסף הוא שאתה לא צריך להתעסק עם זכירת כתובת IP או dynamic DNS, אלא רק יוזר ו-2 סיסמאות.

פורסם
  • מחבר

אוקי פתחתי פורט 3389 , יש לי IP קבוע וכתובת DNS , סימנתי את האפשרות של תמיכה מרחוק במחשב,

ברשת המקומית אין לי אפשרות לבדוק אם יש לי גישה או לא כי יש לי מחשב 1

בקשר לתוכנות שהצעתם לי פה כמו team viewer או log mein לא טובות בשבילי כי אני רוצה שיהיה לי

גישה למחשב שלי מכל מחשב אחר בלי שיהיה מישהו שיושב על המחשב שלי ומאשר את הכניסה

תודה מראש

פורסם

לא מכיר את team viewer, אבל זה בדיוק מה ש-LogMeIn יודעת לעשות.

עם LogMeIn לא צריך שום אישור כדי להיכנס למחשב - אתה ממש לא צריך שישב שם מישהו פיזי שיאשר את הכניסה.

ה-default שלה הוא להיכנס מיד ולקחת שליטה, ללא שום התערבות.

פורסם

מחשבה פרנואידית משהו :hat:

ומה תגיד על PayPal שמשמשים כמתווך בינך ובין מוכרים באינטרנט. גם להם אתה מפחד לתת את מספר כרטיס האשראי שלך?

על אותו משקל, למרות שמדובר במתווך כלשהו - זה ממש לא אומר שהוא מחטט במחשבים של אנשים, להפך.

אני דווקא הייתי מפחד יותר לפתוח גישת RDP למחשב שלי, בגלל כל חורי האבטחה שקיימים ב-Windows.

הקליינט של LogMeIn מצפין את התקשורת בין המחשב שלך לבין המחשב השולט תוך שימוש באלגוריתם AES 256bit...זה קצת יותר מסתם סיסמה פשוטה.

בונוס נוסף הוא שאתה לא צריך להתעסק עם זכירת כתובת IP או dynamic DNS, אלא רק יוזר ו-2 סיסמאות.

:hizuk:

אחרי שעברתי דרך כל ה-RDP למינהם, כולל גרסאות VNC שונות ומשונות ו-RADMIN, מצאתי את LOGMEIN כנוחה וכטובה ביותר.[br]פורסם בתאריך: 28.10.2010 בשעה 15:18:17

לא מכיר את team viewer, אבל זה בדיוק מה ש-LogMeIn יודעת לעשות.

עם LogMeIn לא צריך שום אישור כדי להיכנס למחשב - אתה ממש לא צריך שישב שם מישהו פיזי שיאשר את הכניסה.

ה-default שלה הוא להיכנס מיד ולקחת שליטה, ללא שום התערבות.

אתה רק שוכח את הסיסמאות שצריך (וגם רצוי) להקליד...

פורסם

אם אני לא טועה לא צריך לאשר בTEAMVIEWER.

אתה יכול ליצור סיסמה קבועה (חוץ מהסיסמה הרנדומלית הזמנית) ולהתחבר מתי שאתה רוצה.

לא בטוח ב100% אבל כדאי שתבדוק את זה.

ובגלל שזה עושה שימוש בשרת שלהם כדי לגשר אז לא צריך להשתמש בשירות DDNS.

אני אשאל חבר שמשתמש בזה הרבה.

פורסם
  • מחבר

גם אם יש את האפשרות הזאת אתה צריך שהתוכנה תעבוד קבוע תמיד

דרך MSCINFIG או משהו ועל המחשב השני להתקין אותה זה קצת בעיה

פורסם

לא רואה איך זה בעיה.

בכל מקרה אתה צריך להתקין תוכנה.

פורסם

team viewer תוכנה מעולה היא מותקנת לי כמה מחשבים של המשפחה ( אחים דודים וכ"ו . ) מופעלת בעליה של המחשב .

אפשר להגדיר הכל בקלות . בלי שיהיה מישהו בצד השני . ולא צריכים IP קבוע .

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר הלכתי על העצה הקלה התקנתי team viwer הכול תקין בינתיים

תודה

פורסם

מה שיפה בTEAMVIEWER זה שאתה לא חייב להתקין אותו במחשב הרחוק אתה מריץ אותו ללא התקנה ואז מוחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים