פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים החלפתי את הלוח הקודם שלי (MSI G31M-F) ללוח פשוט עם כמה וכמה פיצ'רים לOC כדי להקפיץ את המעבד שלי לתדר מכובד, הלוח הוא G31M-ES2L של GIGABYTE, ומשום מה הלוח לא מזהה את האוזניות שלי כאוזניות, אלא כרמקולים בלבד. בREALTEK HD AUDIO MANAGER אני יכול אמנם לסמן שהDEVICE שהכנסתי לFRONT AUDIO JACK הוא אוזניות, אך עדיין אין לי לשונית HEADPHONES, וגם בהגדרות סאונד בוינדוס אין זכר לHEADPHONES, אלא רק SPEAKERS. כשאני מחבר את האוזניות מקדימה REALTEK AUDIO MANAGER חוסם את הסאונד מהרמקולים המחוברים לחיבור האחורי, אבל יש הבדל ניכר באיכות הסאונד שאני מקבל באוזניות כשהמחשב רואה אותן כרמקולים... לא יודע מה לעשות, יש רעיונות? :-\ TL;DR אין לי לא בוינדוס ולא בלוח הבקרה של כרטיס הקול את לשונית/אייקון האוזניות הנפרד, אני מקבל SPEAKERS כDEVICE יחיד והחיבורים המוגדרים לו הם גם הFRONT AUDIO JACK וגם הREAR AUDIO JACK... אני חייב למצוא דרך להחזיר את האייקון הנפרד לHEADPHONES שהיה מופיע פעם.
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים אם אתה רוצה לשנות אייקון אז תלחץ כפתור ימין על אייקון לך ל PROPERTIES ושם יש אופציה CHANGE ICON. תבחר מה שאתה רוצה כולל אזניות
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים תנסה לעדכן דריברים במידה וזה לא עוזר אולי צריך לעדכן את הביוס תנסה לאפס את הביוס קודם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.