פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים זה משגע אותי. בהתחלה חשבתי שפשוט מאוד חותכים גזרים לגלילים קטנים במימדים שונים... עד ששמתי לב שיש להם גם "ראשים" ועליהם "ניצנים" שאינם חתוכים...אז איך עושים את זה?
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים ממש לא. הגזר הגמדי הוא ירק עונתי, אותו ניתן למצוא במרכולים במיוחד בעונת חג המולד ("Christmas" בלעז), זאת מכיוון שסנטה קלאוס מביא אותו היישר מן הצפון הקפוא בעגלת חג המולד שלו - הנגררת על-ידי איילים מעופפים מסוג BMW סדרה 7 (445 כ"ס, הדגם המאובזר). הוא גדל בתנאים מיוחדים, המבוקרים על-ידי הגמדים בבית-המלאכה שלו. מכאן נגזר גם שמו, הגזר הגמדי.
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים תסתכל על החתימה שלי ותבין שכן, היא רצינית.הוא מתכנן להשתמש בגזר גמדי כאלטרנטיבה?
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים זה לא גזר מהונדס גנטית?כמו עגבניות שרי? ממש לא. זה גזר בוגר שחותכים לחתיכות. לא מזמן בדיסקוברי אפילו הראו איזה מפעל שעוסק בזה. לוקחים גזרים וקוצצים אותם. איך זה מתקבל עם הראש והכל, לא יודע אבל.... https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Baby_carrot הרי לך
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים ממש לא. זה גזר בוגר שחותכים לחתיכות.לא מזמן בדיסקוברי אפילו הראו איזה מפעל שעוסק בזה. לוקחים גזרים וקוצצים אותם. איך זה מתקבל עם הראש והכל, לא יודע אבל....https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Baby_carrotאתה נותן לינק לויקי אבל לא מתייחס לפסקה שלמה שם.יש שני סוגים:גזר גמדי (BABY CARROT) - גזרים שלא סיימו להתפתח.גזר-חתוך גמדי (BABY-CUT CARROT) - גזרים רגילים שחותכים לגדלים קטנים.
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים אם כבר, אז איך לעזאזל מכינים תירס גמדי ?! זה נראה כמו קלח תירס קטן... ביזארי
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים השאלה רצינית?"מאוד". הרי איך יתכן לחשוב שחותכים אותם לצורות קטנות יותר אם טעמם שונה .
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים הגזר הגמדי, בדיוק כמו התירס הגמדי, הם פשוט זן מעוות של ירקות. הם המיג'טס של הירקות.
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים על נושא הגזר הגמדי כבר ענו. קיימות שתי צורות, אחת טבעית והשנייה חצי מלאכותית:1. הטבעית - מדובר פשוט בשורש (של ירק הגזר) שנקטף בשלב מוקדם יחסית של ההתפתחות. לכן הגזרים האלה נראים כמו גזר לכל דבר רק בקטן. בהרבה מקרים הקטיף נעשה כדי לדלל את היבול ולאפשר גדילה תקינה של שאר שדה הגזר, ואת השורשים שנקטפו מוקדם במקום לזרוק משווקים כגזר גמדי. אבל אני מניח שיש גם שדות שמיועדים לגדל רק גזר גמדי כדי לענות על הביקוש.2. החצי מלאכותית - לוקחים גזר שלם בוגר וחותכים אותו תעשייתית לגלילים (או חרוטים) האופיינים. עד כמה שאני יודע לרוב מדובר בגזרים שהולכים לקופסאות שימורים ושאר מזונות מוכנים אך כנראה שלא רק.עד כמה שאני יודע לא מדובר פה על התערבות גנטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.