עבור לתוכן

התלבטות קשה, להחליף מעבד או לא ??

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע מעבד פנטיום 4 2.4B 533 ואני חושב שהוא נדפק בגלל שהוא עבד חודשיים ב 1.85 וולט ועכשיו כשהחלפתי לוח אם, וזכרונות, הוא לא רוצה לעבור לי את ה 2.6 ג'יגה הרצים באוברקלוק, וכן, פתחתי על זה דיון, וכבר חשבנו על כל האפשרויות, וזה המעבד, סתכלו על המפרט שלי ותראו את שאר המערכת.

1 )שאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף את המעבד הזה באותו סוג של מעבד, אני מתכוון לגרסת ה B או שבכלל אני יקח את ה C שעובד ב 800 באס, אבל הבעיה היא שהזכרונות שלי הם 400 מגה הרץ ועם מעבד של 800 באס אני לא יצליח לעשות כלום באוברקלוק אבל מצד שני אלו מעבדים יותר טובים באוברקלוק.

2 )וגם חשבתי בכלל לקחת את ה 2.4B או להחליף ל 2.6B אבל השאלה שלי היא האם יש סטפינג למעבדי פנטיום 4? או שזה סטפינג אחד לכל המעבדים מאותו הדגם?

ומה עדיף לקחת, את ה 2.4B או את ה 2.6B וכמובן שזה לאוברקלוקינג?

תודה רבה לכם

• תגובות 30
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך מעבד.

הוא עובד.

למה אתה רוצה להחליף אותו?

פורסם
  • מחבר

כדי להגיע לאוברקלוק גבוהה יותר, זה לא יוצא לי הרבה כסף, 300 שקל

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים? שווה לי?

אני צריך להחליט בחצי שעה הקרובה

פורסם

כדי להגיע לאוברקלוק גבוהה יותר, זה לא יוצא לי הרבה כסף, 300 שקל

אם זה יגרום לך להיות מרוצה מעצמך, go ahead ותבזבז את 300 השקלים האלה... או שתתרום לי אותם, אני מבטיח למצוא להם שימוש יעיל.. :)

פורסם

אין לי מה להגיד לך כי זה בחירה שלך אבל ניראה לי שאם אתה רוצה אז תיקח את ה2.6 למרות שזה לא הכרחי.

;)

פורסם
  • מחבר

תודה לפונים.

עוד שאלה קטנה:

מעבדים מדגם ה C שעובדים ב 800 באס, אפשר להפעיל ב 533?

פורסם

Nיצטער אין לי הרבה ניסיון אם מעבדי P4 אבל אני מאמין שאפשר להגביל את זה עם הלוח אם. אז נחכה לעוד תשובות

פורסם

אפשרי להפעיל אותם ב 533 אבל זה יהיה בעצם Down Clocking והם יפעלו הרבה יותר לאט (ה2400 למשל ירוץ ב 1600)

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא האם אפשר להוריד רק את הבאס ולהשאיר את המעבד במהירותו המקורית, למשל לקחת מעבד 2.6C 800 באס ולהפעיל אותו כ 2.6B שעובד ב 533 באס?

פורסם

אפשרי להפעיל אותם ב 533 אבל זה יהיה בעצם Down Clocking והם יפעלו הרבה יותר לאט (ה2400 למשל ירוץ ב 1600)

ofcours ehe can always raise the multiplier and overclock it back to the normal speed :P

פורסם
  • מחבר

ofcours ehe can always raise the multiplier and overclock it back to the normal speed :P

לידיעתך, במעבדי אינטל המכפלה נעולה!

פורסם
  • מחבר

חברים, בבקשה זה ממש דחוף, אני מצטער מראש על ההקפצה פשוט אני חייב לתת תשובה מידית!

תודה על ההבנה

פורסם

כמו שאמרת בעצמך המכפלה נעולה ולכן אין סיכוי לעשות את זה

נ.ב. מה כל כך דחוף שזה מצדיק עבירה על חוקי הפורום?

פורסם

אבל להוריד את הזיכרונות ל 333 מה"ז בביוס (לפני האוברקלוק) ככה שלאחר האוברקלוק הם יפעלו ב 400 מה"ז הנורמליים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים