עבור לתוכן

כמה שאלות בשביל נתב ל-12 מגה של הוט

Featured Replies

פורסם

שמים לי בדירה עוד יומיים את ה-12 מגה של הוט,ויש לי נתב של D-LINK 2650U שקיבלתי מבזק ויש לי כמה שאלות:

1.האם הנתב הנ"ל יתמוך במהירות מלאה של 12 מגה?

2.אם לא,איזה נתב כן יתמוך והוא לא יקר מדי מקסימום 200 ש"ח

3.הציעו לי גם מהוט ב-10 ש"ח לחודש נתב שלהם,בהתחלה סירבתי אבל עכשיו אני רואה באינטרנט שלא בטוח שהנתב שלי יעבוד אז אני חושב לקחת כי זה 120 ש"ח,מישהו יכול לפרט לי איזה נתב זה והאם אולי כדאי לקחת דווקא אותו ולא לקנות במקום אחר?

4.ראיתי הרבה דברים באינטרנט על הדבר הזה שנקרא L2TP,מישהו יכול להסביר לי מה זה,האם אני אצטרך להשתמש בזה,איך עושים את זה ואיזה נתב תומך בזה?

תודה רבה לעונים!

פורסם

איך ראוטר של בזק D LINK 2650U יכול לעבוד אם תשתית של הוט ?

תשובה : הוא לא יכול

להוט יש 2 אופציות חיבור הראשונה היא MPLS ניתוב דינמי זה אומר שהראוטר שלך לא מחייג לאינטרנט

החיבור מתבצע אוטומטית מהמודם לשרתי MPLS והראוטר שלך רק משדר אלחוטי לצורך העניין

במצב שכזה אתה תקבל 12 מגה תקין בכל ראוטר

החיבור השני הוא פרוטוקול חיבור L2TP הוא מתבצע דרך הנתב זה אומר שמגדירים שם משתמש וסיסמה

בתוך הראוטר והוא זה שמחייג לאינטרנט בחיבור הזה אתה עובד דרך הספקית ודרך התשתית

ב014 יש תקלות בשרתי ה L2TP שלהם אז יש ראוטרים שלא מתחברים טוב לגבי שאר הספקיות אין לי מושג

בקשר לראוטר טוב , במקרה שלך אתה בתשתית של הוט (תשתית מסריחה לפי דעתי ) הראוטר שעובד הכי טוב

בתשתית הוט הוא EDIMAX אתה יכול למצוא אותו ב140 שקל בערך ב KSP או IVORY או כל חנות ביזיונית אחרת

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

כן,הבנתי שאני מקבל מודם מהוט

אז אני מעדיף את הדרך הראשונה,היא סבירה וקל לתכנת אותה בראוטר או שקשה לתכנת או יש תקלות?

ודרך אגב,אולי התשתית שלהם חרא,אני לא יודע באמת,אבל לפחות הם עושים משהו והם לא כמו בזק שרק משקיעים בפרסומות אבל האזור שלי כבר מלא זמן אומרים שעוד מעט יעשו ומושכים כל הזמן,ואני יכול לתת עוד מלא אזורים שלא עשו עדיין

אז אני לא אחכה עוד שנים רבות ל-NGN הזה ואני מעדיף ללכת להוט

פורסם

אני נמצא בתשתית של הוט גם בבית וגם במשרד, בשני המקומות האינטרנט והטלפון עובדים תקין.

לא אגיד שלא היו תקלות, אבל הן טופלו במהירות כולל החלפת אלמנטים בארונות סעף באיזור, כך שאני מרוצה.

פורסם

איך ראוטר של בזק D LINK 2650U יכול לעבוד אם תשתית של הוט ?

תשובה : הוא לא יכול

להוט יש 2 אופציות חיבור הראשונה היא MPLS ניתוב דינמי זה אומר שהראוטר שלך לא מחייג לאינטרנט

החיבור מתבצע אוטומטית מהמודם לשרתי MPLS והראוטר שלך רק משדר אלחוטי לצורך העניין

במצב שכזה אתה תקבל 12 מגה תקין בכל ראוטר

החיבור השני הוא פרוטוקול חיבור L2TP הוא מתבצע דרך הנתב זה אומר שמגדירים שם משתמש וסיסמה

בתוך הראוטר והוא זה שמחייג לאינטרנט בחיבור הזה אתה עובד דרך הספקית ודרך התשתית

ב014 יש תקלות בשרתי ה L2TP שלהם אז יש ראוטרים שלא מתחברים טוב לגבי שאר הספקיות אין לי מושג

בקשר לראוטר טוב , במקרה שלך אתה בתשתית של הוט (תשתית מסריחה לפי דעתי ) הראוטר שעובד הכי טוב

בתשתית הוט הוא EDIMAX אתה יכול למצוא אותו ב140 שקל בערך ב KSP או IVORY או כל חנות ביזיונית אחרת

בהצלחה

אתה חושב שלנתב 12 מגה זה קל?

רוב הנתבים הישנים לא מהירים מספיק בשביל זה וגם רוב הנתבים הזולים.

ולפותח הדיון מצטער אם אין לי משהו ממש מועיל לכתוב אבל במקומך הייתי שואל בnetcheif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים