עבור לתוכן

שדרוג כ. מסך!

Featured Replies

פורסם

אהלן וסהלן,

חשבתי על מה שאני עומד להציע כבר פעם, אך אמרו לי שאם אני לא מביא לפחות כרטיס ב- 1,300 ש"ח, אז לא שווה לי, ככה שירדתי מזה בזמנו. עכשיו התחלתי לחשוב על זה שוב, כשראיתי את זה:

http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=10333

חשבתי למכור את ה- GTX 260 216SP שלי ולהביא את ה- הנ"לGTX 460 , ותהיתי אם זה שווה את זה והאם יהיה צוואר בקבוק. כרגע אני AMD 720 BE @ 3.5 GHZ והוא לא יציב על יותר אלא אם כן אני מביא לו כבר מתחים מסוכנים, לפי מה שאני זוכר, ככה שזה תדר העבודה המקסימלי שאני יכול לעבוד איתו. השאלה אם זה לא יהיה בזבוז וכאב ראש מיותר בשביל תוספת ביצועים שכמעט ולא ארגיש (?). אז תנו לי חוות דעת, האם שווה לי או לא? אני מוכר את כרטיס המסך שלי ב- 550-600, מוסיף עוד כמאתיים חמישים שקלים~, ויש לי כרטיס חזק יותר. שווה?

פורסם

למה אתה רוצה לשדרג? 260 GTX שלך לא מספיק לדרישות שלך? לשדרג 260 GTX ל 460 GTX זה לא UPGRADE אלא SIDE GRADE יותר. אתה מחליף כרטיס אחד עם שני שדומה לו ביצועים שלו. אתה צריך HD 5850 לפחות, על מנת להרגיש הבדל, HD 5870 יותר טוב. מצד שני אוליי לרזולוציה שאתה מסחק לא צריך כזה כרטיס חזק, כי הם מומלצים לביצטעים יוצאים מנ הכלל ברוב המשחקים, 1920X1200 ,5850.

פורסם

גם לשדרג ל6850 זה אותו דבר ,כי הוא לא בדיוק מביא ביצועים טובים ב"הרבה" מהGTX460 של NV

פורסם
  • מחבר

אז מה ההצעה? כי הביצועים של GTX460 טובים בדיי הרבה מה- GTX260 ממה שראיתי ברחבי גוגל. את האמת, אני לא כזה סגור על השדרוג כי אני עוד מעט מתגייס ואצא הבייתה לא הרבה, ככה שלא יודע אם שווה. וד"א אני משחק על FHD.

פורסם

לשדרג GTX260 לGTX460 זה פשוט טמטום.

אם אתה משדרג אז לא פחות מGTX470\6870

פורסם

חשבתי על מה שאני עומד להציע כבר פעם, אך אמרו לי שאם אני לא מביא לפחות כרטיס ב- 1,300 ש"ח, אז לא שווה לי, ככה שירדתי מזה בזמנו.

לשדרג GTX260 לGTX460 זה פשוט טמטום.

אם אתה משדרג אז לא פחות מGTX470\6870

זה מה אומרים, אירוניה במיטבה.. :)

פורסם

ראיתי עכשיו את המפרט שלך. יש לך מחשב מצוין. GTX 260 CORE 216 זה עדיין כרטיס חזק מאוד שמסוגל להריץ משחקים חדשים ביותר ברזולוציה FHD. לדעתי עושים שדרוג רק כאשר כרטיס לא מסוגל להריץ את משחקים שאתה משחק באיכות שאתה רוצה? האם מצב שלך כזה? אם יש לך סתם גירוד שדרוג, אז אני לא מציע לך לעשות את זה. אתה הולך לצבא וכרטיס סתם ישב במחשב שלך. אחרי צבא תחשוב על שדרוג. יהיה כבר דור 8 או 9 של AMD, אז תשדרג ;)

פורסם

היי

לפי דעתי מיותר לבזבז סתם כך כסף, תיראה אותי, יש לי 9800GTX וקניתי את ה460GTX כי חשבתי שאני יכפיל את הFPS ממש, זה לא קרה , ממש אכזבה גדולה , פה בפורום צודקים ,שינוי דרסטי יהיה לך רק עם כרטיס 5870 , כרטיס כמו שלך חזק מאוד לכל המישחקים של היום ואפילו לעתיד , לפי דעתי האישית תישאר איתו .

רוני

פורסם

ראיתי עכשיו את המפרט שלך. יש לך מחשב מצוין. GTX 260 CORE 216 זה עדיין כרטיס חזק מאוד שמסוגל להריץ משחקים חדשים ביותר ברזולוציה FHD. לדעתי עושים שדרוג רק כאשר כרטיס לא מסוגל להריץ את משחקים שאתה משחק באיכות שאתה רוצה? האם מצב שלך כזה? אם יש לך סתם גירוד שדרוג, אז אני לא מציע לך לעשות את זה. אתה הולך לצבא וכרטיס סתם ישב במחשב שלך. אחרי צבא תחשוב על שדרוג. יהיה כבר דור 8 או 9 של AMD, אז תשדרג ;)

מחזק.

אנשים משדרגים ללא צורך כלל.

דרישות המשחקים של היום דומה לדרישות מלפני שנה פלוס.

יש את האלה שההתלהבות זה השם השני שלהם והם חייבים שיהיה להם את ההכי טוב שבתכלס גם פחות היה מריץ אותו הדבר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הפנמתי. תודה רבה חברים. כנראה שהשדרוג הבא יהיה רק עוד 3 שנים...... :smile1:

בראש שלי היה ככה:

אם אני יכול עוד עכשיו למכור את הכרטיס שלי במחיר טוב יחסית של סביבות ה- 550, ועדיין עכשיו יהיו קונים, אז למה לא להוסיף 300 שקל ולקבל חדש. אבל אם עוד 3 שנים אציע אותו למכירה, אפילו אם אציע 200 שקל, אנשים פשוט לא ייקנו אותו כי הוא ישן נורא ולא יהיה לו שימוש, חוץ מאולי משקולת לניירות... מה אתם אומרים?

פורסם

אוקיי, הפנמתי. תודה רבה חברים. כנראה שהשדרוג הבא יהיה רק עוד 3 שנים...... :smile1:

בראש שלי היה ככה:

אם אני יכול עוד עכשיו למכור את הכרטיס שלי במחיר טוב יחסית של סביבות ה- 550, ועדיין עכשיו יהיו קונים, אז למה לא להוסיף 300 שקל ולקבל חדש. אבל אם עוד 3 שנים אציע אותו למכירה, אפילו אם אציע 200 שקל, אנשים פשוט לא ייקנו אותו כי הוא ישן נורא ולא יהיה לו שימוש, חוץ מאולי משקולת לניירות... מה אתם אומרים?

אתה בטוח שתוכל למכור אותו ב550 ש"ח, כאשר ראינו אופציה ב RSM שמכרה 4890 ב683 ש"ח חדש עם 3 שמים אחריות?

גם אם תמכור אותו ב550 ש"ח אתה צריך להוסיף עוד 800 ש"ח כדי לקחת כרטיס שהוא יהיה לפחות קצת יותר חזק ממה שיש לך.

אם אתה אומר שאתה רוצה דור חדש ויש לך כסף מיותר בכיס אז לך על HD 6850. ביצועים טובים, כרטיס חדש אבל זה לא שדרוג. זה כרטיס עם אותו כוח פחות או יותר שיש לך.

ואל תחשוב מה יהיה בעוד שלול שנים. אף אחד לא יודע. תשתחרר, תקבל מענק. תקנה מחשב חדש ותשתמש בGTX 260 בתור משכולת. למה לא? גם שימוש טוב. ;D

פורסם
  • מחבר

:)

אוקיי, אחלה פוסט. ואני דיי בטוח שאוכל למכור אותו ב- 550 או 500 לפחות, יש לו עוד כמעט שנתיים אחריות.

אם צריך להוסיף כל כך הרבה אז אוותר, גם ככה אני לא פאנבוי של גרפיקה (למרות שזה קצת משנה לי), וכבר עכשיו Fallout:New Vegas מקרטע לי עם AAx4, ASx15, Ultra High ו- FHD, למרות שאפילו ככה המשחק נראה חרא ברמה עולמית. חבל שלא השקיעו בנושא הזה - אבל זה לא העניין שלנו.

אני מניח שאצטרך להתפשר מעט על הגרפיקה, אבל אין לי בעיה עם זה בתכל'ס. תודה רבה למי שעזר והביע דעתו... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים