פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים הרצתי את התוכנה הנה מה שקיבלתי: זאת קצת יותר ברורה: כמו שרואים בתמונה אין לי סקטורים פגומים אבל יש לי הרבה warning קבצים שאים לא מטפלים הם יכולים לעשות בלגן בשלב יותר מאוחר, עים התוכנה MHDD אני מפחד לתקן עים הפקודה erase delay כי יכולים להימחק מהמחשב קבצים חשובים, הרצתי את התוכנה HDD Regenerator היא לא מצאה כלום איזה מין תוכנה זאת?? בקיצור אני רוצה תוכנה שתהיה מסוגלת לתקן את השגיאות בלי שאני יראה פתאום שנימחקו קבצים וכדומה, תודה עמית[br]פורסם בתאריך: 25.10.2010 בשעה 14:07:51 http://www.up2me.co.il/v.php?file=33374870.jpg
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים כמו שרואים בתמונה אין לי סקטורים פגומים אבל יש לי הרבה warning קבצים שאים לא מטפליםהם יכולים לעשות בלגן בשלב יותר מאוחר, עים התוכנה MHDD אני מפחד לתקן עים הפקודה erase delayכי יכולים להימחק מהמחשב קבצים חשובים,מה?
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים מחבר אני מחפש תוכנה לתיקון שגיאות של הדיסק הקשיח, רצוי תוכנה טובהאבל לא בסגנון של MHDD כי זאת תוכנה יותר לטכנאים, חוץ מיזה שיכולים להימחק דברים,רצוי תוכנה שעובדת בתוך ווינדוס,אפשר לראות בתמונה שהעלתי סריקה של MHDD אבל יותר מיזה אני מפחד שלא למחוק את כל הכונן
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים על מה לכל הרוחות אתה מדבר?תציץ בסטיקי של פורום אמצעי אחיסון לגבי כלים של יצרני דסיקים קשיחים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.