עבור לתוכן

חוות דעת על מחשב נטבוק Acer Aspire One D255

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב נטבוק למטרות לימודים ואינטרנט (תקנו אותי אם אני טועה אבל לא נראה לי שאפשר לשחק משחקים במחשב כזה)

שמתי עין על מחשב נטבוק דגם Acer Aspire One D255

הוא מוצע למכירה אייבורי תמורת 1450, לא מחיר יקר לפי דעתי אבל אני קצת מפחד לקנות מאייבורי לנוכח הסיפורי זוועה סביב החנות הזו.

השאלה האם אפשר לסמוך עליהם כשזה מגיע למחשב נטבוק ולא מחשב הבנוי ידנית?!

בכל מקרה מה דעתכם על המחיר ועל המפרט בכללי?. אשמח גם לתשובה לגבי החששות שלי מהחנות:

עוד פרטים על המחשב באתר של אייבורי בקישור הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5775&CatCode=315

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

משהו? מישהו?

מצטער שאני נודניק, אבל אני ממש תקוע

פורסם

אכן אתה לא טועה.

המחשב הזה ממש לא מיועד למשחקים, גם בגלל המעבד שלו (ATOM) וגם בגלל הכרטיס מסך מובנה של INTEL.

לא סתם קוראים לניידים האלה נטבוק, כי השימוש העיקרי שלהם הוא לאינטרנט אופיס ושטויות מהסוג הזה. יש מעבדי ATOM שאפילו HD לא מסוגלים להריץ כמו שצריך.

אם אתה רוצה מחשב למשחקים, אל תחפש בקטגוריה של נטבוקים.

אגב, אל תקפיץ הודעה שלך לפני שעברו 24 שעות, מהסיבות הבאות:

1. זה בניגוד לחוקי הפורום.

2. זה ממש לא גורם לאנשים לענות מהר יותר. להיפך, אנשים לא אוהבים שמנדנדים.

לגבי אייבורי הייתה תקופה שהייתי קונה משם, אבל לא ממש הייתה לי בעיה עם השירות שלהם.

היום אני קונה מ KSP, הסיבה שעזבתי את IVORY זה בגלל שכשיש תקלה או משהו, אז צריך לנסוע למעבדת שירות שלהם שנמצאת בגבעת שאול בירושלים שזה די חור. אין לי מושג איך זה בסניפים אחרים שלהם בארץ, חוץ מזה, המחירים שלהם די זהים... כמובן שאם אין את המחשב שאתה רוצה ב KSP, זה סיפור אחר.

פורסם
  • מחבר

המחשב לא מיועד למשחקים אלא בעיקר לסיכום שיעורים\אינטרנט\מסמכים\ ובתקווה שגם הרבה הרבה סרטים :)

השאלה האם המחשב הזה איכותי מספיק יחסית למחיר שלו, אני יודע שהמעבד ברמה די גבוהה והדיסק קשיח בסדר גודל סביר וכך גם הזיכרון פנימי

השאלה האם במחיר כזה (כ 1500 ש"ח) אפשר להשיג משהו יותר איכותי?

מצטער לגבי ההקפצה, not gonna happend again

פורסם

פה אני פורש מהדיון מכיוון שאין לי נסיון עם נטבוקים, ואני לא רוצה לומר משהו שיטעה אותך.

תנסה לברר קודם כל לגבי הATOM 450 אם הוא מסוגל להריץ HD חלק עם הכרטיס מסך של INTEL.

חוץ מזה, אינטרנט ושטויות אחרים לא יהוו מכשול כלשהו.

עדיף שמישהו שיצא לו לחוות צפייה ב HD עם מפרט דומה לזה יתן לך חוות דעת, כי אם תשאל אותי, אני פשוט אגיד לך ש ATOM זה Xרא של דבר... אבל זה סתם כי יש לי משהו נגד זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים