עבור לתוכן

Compucase 66RC - מחפש חוות דעת או ביקורות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני חושב לקנות את המארז הנ"ל.

לא מצאתי שום ביקורת ברשת.

האם יש כאן מישהו שיכול לכתוב איזה סקירה על המארז? כמו כן, אם אפשר תמונות של פנים המארז זה יתקבל בברכה.

תודה מראש לעונים.

פורסם

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=744781

יש בזאפ דעה של קונה אחד. נראה לי מאר טוב למחירו.

http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_atx_66.htm

מה שרשום OPTION אז אני בטוח 99% שבגרסה שבארץ אין את זה, אבל צריך לברר. למשל מארז שבאיבורי בא בלי מאוורר קדמי

פורסם

אהלן,

אני חושב לקנות את המארז הנ"ל.

לא מצאתי שום ביקורת ברשת.

האם יש כאן מישהו שיכול לכתוב איזה סקירה על המארז? כמו כן, אם אפשר תמונות של פנים המארז זה יתקבל בברכה.

תודה מראש לעונים.

כנ"ל

פורסם

אתמול קיבלתי את המארז והעברתי אליו חומרה ממחשב ישן, אז אני אכתוב חוות דעת קצרה וכמה תמונות.

- המאוורר האחורי מפיק רעש בלתי נסבל, הורדתי לו את הוולט ל-7 בעזרת מתאם, ועכשיו הוא חרישי.

- אין כיסוי כלשהו לחיבורי לוח האם בצידו האחורי של המארז (לפחות לא קיבלתי כזה עם המארז), ניתן לראות בתמונה.

- קיוויתי שהכלוב של ההארדיסקים מגיע עם גומיות להפחתת רעש מהויברציות, בפועל אין גומיות, לכן הוצאתי את הכלוב ותליתי את הקשיחים שלי על חוטי סיליקון גמישים.

- אם לא משתמשים בכלוב של ההארדיסקים, אין אופציה לחבר מאוורר קדמי, הייתי צריך לאלתר משהו כדי לשים שם אחד.

- הספיסרים של לוח האם עשויי מתכת, הייתי תחת הרושם שחייבים לבודד את לוח האם מהמארז עם מתאמי פלסטיק.

- מרווח יחסית, נוח להרכיב בו את המחשב

- איכות בנייה טובה

- זול

- אחרי המודים שעשיתי, הוא חרישי לחלוטין, לא ניתן לשמוע את המחשב עובד

- יש המון מקום להוסיף קשיחים וכוננים בעתיד.

- יש מקום לעוד מאווררים למטה למעלה למי שצריך.

שורה תחתונה - אני מרוצה מהתוצאה הסופית, לא יודע אם יש פתרון מוצלח יותר ב- 170 ש"ח. למרות זאת, אם הייתי נשאל עכשיו, הייתי מרחיב את התקציב וקונה מארז ברמה מעל זה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תודה על סקירה ותמונות :) נראה יפה מאוד.

פורסם

תודה על הסקירה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לגבי ה-IO Shied, עד כמה שאני יודע זה בד"כ מגיע ביחד עם הלוח אם.

כמה שאלות:

1. מה לגבי סידור כבלים? עפ"י התמונות נראה שאין ממש מקום או תעלות לסידור כבלים?

2.כמה מאווררים מגיעים עם המארז?

3. האם יש פתח אחורי ללוח אם? (בשביל להרכיב קירור מבלי להוציא את הלוח מהמארז).

תודה רבה על הסקירה והתמונות!

פורסם

1. יש פתח להעברת כבלים על הפח שעליו יושב לוח האם, ככה שניתן להעביר חוטים מצידו האחורי של המארז. אני העברתי בו את החוטים שמגיעים מהפאנל הקדמי של המארז (usb, הדלקה וכו'). מלבד לפתח זה, אין קליפסים או תעלות מסודרות להעברת הכבלים. בטח אפשר להעביר אותם בצורה אסתטית יותר עם אזיקונים על הכלוב המרכזי, אבל לא השקעתי בזה.

2. מגיע מאוורר אחד 120 אחורי.

3. יש פתח אחורי ללוח אם שנראה לי מספיק בדיוק להרכבת הקירור.

*הגיע עם המארז אך לא מופיע בתמונות הכלוב של ההארדיסקים, ועוד מתאם מ- 5.25 ל- 3.5 להארדיסק נוסף.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

נראה לי שאני הולך עליו. נשמע כמארז מושלם למערכות תקציביות.

אה, וד"א, תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים