עבור לתוכן

הפתעה בבית לאחר קניית גרסת update של win7

Featured Replies

פורסם

שלום,

1. קניתי דרך חותם רשיונות ל3 מחשבים בגרסת update ואני ושמתי לב שבשני המחשבים של הילדים שלי, הם הורידו win7 לא חוקי ודרסו את הרשיונות החוקיים שהיו לי ואני לא מוצא את הדיסקים של הרשיונות החוקיים שהיו להם (XP OEM). מה צריך לעשות כדי שבכל זאת אוכל התקין את הגרסאות update החוקיות שקניתי?

2. אחד הרשיונות הוא Windows 7 Ultimate English Upgrade 64BIT וכן ערכת שפה. האם זה יהיה אותו דבר קאילו קניתי Windows 7 Ultimate Hebrew Upgrade 64BIT?

3. קניתי גם באתר חותם רשיון אחד של Office professional plus 2010 Hebrew, בכמה מחשבים ניתן להתקין אותו באופן חוקי?

סליחה, אבל שלחתי בטעות הודעה זו בהתחלה לפורום תוכנות ורק אחרי זה ראיתי שיש פורום windows....

תודה

פורסם

היה לך בהתחלה WINDOWS XP OEM וילדים הורידו והתקינו WINDOWS 7 פיראטי? הבנתי אותך נכון?

קודם כל יש לי בשורות רעות. אפילו אם ילדייך לא היו עושים את זה לא היית יכול לעשות שדרוג לWINDOS 7 מ WINDOWS XP? גרסת UPDATE עובגת אך ורק עם WINDOWS VISTA

פורסם

לא צריח ממש לשדרג.

אתה מתקין ואז שהתקנה רוצה מפתח את מדלג על זה עם NEXT

את המפתח תיתן אחרי ההתקנה

פורסם

IVAN אתה בטוח???? ???

שמעתי שדיסק התקנה של UPGRADE אחר ואי אפשר להתקין איתו WINDOWS חדש. הוא רק עושה UPGRADE ל VISTA שיש לך. :o

פורסם
  • מחבר

את המפתח תיתן אחרי ההתקנה

תודה על התשובה, אך אייך עושים את זה טכנית? אייך מזינים את המפתח לאחר ההתקנה?

אודה לכם אם תוכלו לענות לי גם על שאר השאלות.

תודה

פורסם

ivan, מניסיוני חייבים שתהיה מערכת הפעלה מותקנת ומופעלת, כדי להתקין גירסת שדרוג.

אני קניתי גרסת שדרוג של חלונות 7, והתקנתי אותה על מערכת הפעלה (XP) לא 'מופעלת', וכשהכנסתי את הקוד בהתקנה, הוא כתב לי שהקוד לא חוקי. אך כשהתקנתי את XP והפעלתי אותה, ואח"כ התקנתי את השדרוג של 7, הכל עבד פיקס.

לפותח הדיון, אם יש ברשותך את המפתח של הרשיון של הXP (הקוד), תוכל להשיג דיסק של XP PRO שהיה לך, והזין את הקודים שלך. אח"כ תתקין את גרסת השדרוג.

פורסם
  • מחבר

אקטיבציה

תודה על המענה.

לפותח הדיון, אם יש ברשותך את המפתח של הרשיון של הXP (הקוד), תוכל להשיג דיסק של XP PRO שהיה לך, והזין את הקודים שלך. אח"כ תתקין את גרסת השדרוג.

א. אין לי את הדיסקים של XP ולא קודים ואני לא יודע אייך להשיג אותם.

ב. הוא דיבר על כך שלאחר ההתקנה, אני יעשה תהליך אקטיבציה ויזין את הקודים ולא במהלך ההתקנה. אם עדיין תהיה בעייה?

ג. האם תוכלו לענות לי גם על שאר השאלות?

תודה

פורסם

תשובות לשאלותיך:

1. תנסה לעשות התקנה נקיה, כמו שIVAN אמר לך, ואח"כ להזין את הקוד.

2.נראה לי שכן.

3. זה תלוי בכמה רשיונות קנית, 1 או 3. הכי פשוט לשאול את 'חותם'.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם על עזרתכם.

אני יעשה כפי שהצעתם, ואשיב לפורום אם אכן הצעות אלו פתרו את הבעיות.

פורסם

ivan, מניסיוני חייבים שתהיה מערכת הפעלה מותקנת ומופעלת, כדי להתקין גירסת שדרוג.

ממש לא.

ברשותי WIN7 Ultimate upgrade מקורי ובכל פעם שאני מתקין אותה מחדש ע"ג פרטישן ריק אני רק צריך לוודא שהמחשב לא מחובר לרשת בזמן ההתקנה של מ. ההפעלה, מזין את ה Cd Key ומבטל את אפשרות ביצוע האקטיבציה עם הגישה הראשונית של המחשב לאינטרנט, ולאחר שאני נכנס ל Desktop אני ניגש ל"System" ומבצע את האקטיבציה ללא כל קושי.

פורסם

לי היתה בעיה לא בשלב האקטיבציה, אלא במהלך ההתקנה עצמה, הוא לא קיבל את הקוד, עד שהתקנתי מ"ה וגם 'הפעלתי' אותה, ואז התקנתי.

אבל אני מקבל את דבריכם. אם כמה אנשים בכלל לא נפגשו עם זה, יתכן שזו בעיה שלי.

פורסם

לי היתה בעיה לא בשלב האקטיבציה, אלא במהלך ההתקנה עצמה, הוא לא קיבל את הקוד, עד שהתקנתי מ"ה וגם 'הפעלתי' אותה, ואז התקנתי.

כתבתי - בפרוש - לא להכניס קוד מפתח בהתקנה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים