עבור לתוכן

איך לנקות כתמי שמן ישנים

Featured Replies

פורסם

הוא נראה ממש חלוד, אם החלודה עמוק בפנים אני לא חושב שאפשר לעשות יותר מידי.

פורסם

שמעתי שקולה עושה את זה טוב P=

חח סתם, אבל השיוף תלוי בעובי הסיר-אם הוא יהיה דק מדי הוא יכול להישבר בשנייה שזה ייפול אומשו... נסה קודם ללכת לחנות לכלי עבודה עם הסיר(ולא תמונה מסנוורת שלו) ולשאול מה לדעתם יעשה את העבודה(אם בכלל). בכל מקרה תנסה מכונה לניקוי בקיטור, זה יספק לך גם לחץ וגם מים רותחים. זה יכול לעזור, ושווה לנסות לפני שאני משייף את הסיר. כוון ללחץ מירבי ונסה טווחים שונים=]

פורסם

למה שישבר? סירים לא עשויים ממתכת בחיסום ל 58 רוקוול או משהו.... המתכת רכה יחסית. הם מתעקמים, לא נשברים.

וזה למה המלצתי על נייר שיוף 1600, הוא עדין מאוד, ולמרות שהעבודה תיקח יותר זמן, זה בערך ביטוח שלא יקרה שום דבר לסיר (חוץ מהסרת החלודה)

פורסם

את מסיר השומנים של סנט מוריץ ניסית?

הוא עובד דיי טוב וללא מאמץ מרובה

פורסם

מסיר שומנים של סנט מוריץ. מכיל סודה קאוסטית בריכוז נמוך. להשרות ולשפשף. DW40 טוב אם אתה רוצה להוסיף עוד שומנים...

פורסם

WD40 הוא גם חומר מנקה/ממס במידה מסוימת ויכול לשמש כדגריזר.

פורסם

אוי, היה לי ניסיון עם סיר כזה לא מזמן.

הדבר היחיד שעזר ברמה של להוריד כמה שכבות, היה סנט מוריץ, תוך עבודה סזיפית של השרייות רבות.

למי שדיבר על חלודה, אז זה לא. זהו סיר נירוסטה, עם גוף חימום מתחת.

דגריזר לא יעבוד לדעתי וגם לא WD40 כי הם לא יוכלו להוריד את השמן השרוף הדבוק לסיר.

בקיצור.

סנט מוריץ וברזלית להשרות הרבה ולקוות לטוב.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

^^

קלעת בול לסיר.. ;) איפה נתקלת בו אם אפשר לשאול? והאם ראית אחד כזה שאפשר לקנות ? (בלי הגוף חימום..)

בכל מקרה מחר ננסה את הסנט מוריץ הזה.. אם לא יעזור נעבור לשיטות יותר סזיפיות..

אה תגיד זה לא שרט את הסיר?

פורסם

ברזלית אני מתכוון לכריות ניקוי האלו (אין לי שם אחר) כך שזה לא שורט. וגם אם, הרי הוא נירוסטה אז זה לא ממש איכפת לו.

אז בזמנו עזרתי לחבר לנקות את מכונת הפופקורן שלו (זה היה סיוט). היה שלב שהוא כבר הכין ברנר כדי לשרוף את הליכלוך.

אני לא יודע מאיפה אפשר להשיג רק את הסיר, אבל אני יכול לנסות לברר. היום בערב אני אחזיר לך תשובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים