פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים אני לומד C ו הורדתי היום visual studio 2010 ניסיתי להריץ #include <stdio.h> int main() { printf("************\n"); printf("* I Love C *\n"); printf("************\n"); return 0; } ניראה לי שזה עבד בסדר אבל החלון ניסגר אחרי שניה זה אמור היה לפתוח חלון לכתוב את זה אז אך אני מסדר את זה? או מה עשיתי לא טוב?
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים עשית בסדר, החלון נסגר פשוט כי התכנית הסתיימה - אז אתה צריך למנוע ממנה להסתיים.יש כמה דרכים לעשות את זה, אחת מהן היא להוסיף את השורה הבאה לפני ה-return:getchar();וטיפ קטן: קרא את ההנחיות כאן.
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים בVS2008 אם מריצים את התוכנית עם CTRL+F5 אז הוא לא נסגר בסיום הריצה. יש סיכוי טוב שזה עובד גם ב-VS2010. החסרון היחיד הוא שאי אפשר לדבג בצורה הזאת.
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר כן בכיתה יש 2008 אני חושב F5 וזה רץ אבל ב 2010 לא i will try getchar (); thx
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים אממ... לא היא לא.אממ...כן. בכלל, ב- c צריך לכתוב void בפרמטרים של הפונקציה אם היא לא מקבלת פרמטרים. אחרת, תוכל לקרוא לפונקציה עם אילו פרמטרים שאתה רוצה. זה קטע קצת מבלבל ב- C (שהיא לא בידיוק מתנהגת איך שאתה מצפה שהיא תתנהג).
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים מחבר ממש מוזר אתמול זה ניסגר שמרתי את הקובץ היום זה רץ בסדר בלי שום שינוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.