עבור לתוכן

חבילת גיימר

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שבתי לשחק world of warcraft לאחר הפסקה של כמעט שנה. במהלך השנה הזאת עברתי לחבילה 10MB מ 5MB גיימר ב012 ממנה הייתי מאוד מרוצה כששחיקתי.

עכשיו שוב אני נתקל בLATENCY גבוהה וניתוקים. חיפשתי בין האתרים של החברות ולא ממש מצאתי פתרונות שיתאימו לי. האם יש חברה שמספקת רוחב פס של 10MB עם חבילת גיימר?

פורסם

תאמין לי, כי אני יודע מה אני אומר. הייתי לקוח של 012 משנת 2005. הייתה לי חבילה 1.5 MB וקיבלתי פינגים מצוינים לטורקיה (70-80). אחר כך מצב הפך לנוראי לגיימר. לא יכולתי לשחק. פינגים של 150 במקרה הטוב ביותר לאירופה. וניתוקים מהשרתים כל הזמן. לקחתי לפני שנה גיימר 5 מגה ושילמתי 99 ש"ח. דבר יחיד שהצלחתי להוציא מהם זה 3 חודשים חינם. ועדיין הייתי בדיכאון במשך כל השנה, כי גיימר שלהם זה זבל ולא הייתי משלם אפילו שקל אחד על זה. אולי היא עוזרת רק בניתוקים, אבל היו לי אותם פינגים גרועים לאירופה.

עברתי לבזב"ל ואני מרגיש הבדל אפילו בחבילה רגילה, וגיימר שלהם טוב מאוד, זה ידוע ובדוק

פורסם
  • מחבר

יש להם חבילת גיימר גם ל10MB?

פורסם

יש להם חבילת גיימר גם ל10MB?

]

אם אתה מדבר על בזב"ל, כן.

אתה יכול להוסיף גיימר לאיזה מהירות שאתה מחובר.

פורסם

יש לבזב"ל גם PRIVATE NGN. שלא תתבלבל, זה לא תחליף לגיימר.

פורסם

ב 012 יש גיימר רק עד 5 MB.

כאשר עברתי לבזב"ל אז הסבירה לי נציגה שכרגע בבזק אתה יכול לעשות גיימר בכל מהירות בהוספת של 25 ש"ח. נראה לי מחיר סביר, כי אפילו בתשלום היקר יחסית שלי של 59 ש"ח 12 MB זה יוצא 84 ש"ח.

שמעתי ש PRIVATE NGN זה סתם גימיק, אבל גיימר באמת עושה שיפור

פורסם

בבזזק בינלאומי אתה יכול לשלם 19.90 ש"ח עם התחייבות לשנה או כמו ש-Zeus אמר, לשלם 24.90 ש"ח ללא התחייבות.

פורסם

בבזזק בינלאומי אתה יכול לשלם 19.90 ש"ח עם התחייבות לשנה או כמו ש-Zeus אמר, לשלם 24.90 ש"ח ללא התחייבות.

אז יש אפשרות הוזלה?

לא אמרו לי כלום. איזה מנייקים!!! אם גם כך אני בהתחייבות אז למה להציע לי מחיר שהוא בלי התחייבות!!!???

פורסם
  • מחבר

אז לסיכום לקחת 10MB בprivate NGN עם חבילת גיימר?

פורסם

נשמע לי טוב :xyxthumbs:

פורסם

בבזק בינלאומי הם נותנים עכשיו את הגיימר בחינם ב10 מגה, אבל אל תשכח להזכיר להם את זה

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה. :xyxthumbs:

פורסם

בבזק בינלאומי הם נותנים עכשיו את הגיימר בחינם ב10 מגה, אבל אל תשכח להזכיר להם את זה

מה ??? אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם PRIVATE NGN או משהו כזה?

לא נשמע לי הגיוני בכלל..

פורסם

הנה עכשיו זה כן הגיוני? (הסתרתי את שם המשתמש שלי והחיוב כפול בגלל שבאותו חודש עברתי ל15 מגה, רציתי בכלל 20 אבל המניאקים אמרו שאם אני עובר ל20 אז הם כן יקחו לי כסף על הגיימר)

captureadc.th.jpg

פורסם

אם יש פה חברים המעוניינים בחבילת GAMER בבזק בינלאומי או שדרוגי חבילות/לקוחות חדשים - צרו עימי קשר בפרטי

*אני עובד בתמיכה הטכנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים