עבור לתוכן

מחפש מפרט 3.5-4K לצורך משחקים, צריך מסך ורמקולים, ללא OC

Featured Replies

פורסם

הי כולם אני אשמח אם תוכלו לעזור לי

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד 500

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות ובניית אתרים, הורדות

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים, visual studio, eclipse, office

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך גם מסך

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר יריות ואסטרטגיה (RTS, CIVILIZATION)

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צריך מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר וצורב dual layer

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה אבל כן צריך הרכבה בחנות

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. ירושלים או ראשון לציון

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? לא

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? כן

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? כן

תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 22.10.2010 בשעה 10:56:19

שכחתי לציין שאני מתכנן בעיקר לשחק במשחקי רשת, וצריך גם כרטיס רשת טוב שקלוט WIFI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים