עבור לתוכן

עזרה !! הוינדוס לא עולה לי כמו שצריך

Featured Replies

פורסם

שלום. אני אחריי פירמוט והתקנת וינדוס 7 32 ביט

התקנתי כמה תוכנות, אחת מהם זה דרייבר לכרטיס מסך שלי. עשיתי ריסטארט ומאז המחשב מגיע למסך של הווינדוס (נראה כמו דסקטופ רק בלי אייקונים ושורת משימות) ומשם לא קורה כלום, לפעמים זה אפילו לא מגיע לשם ונהיה מסך שחור אחרי ה Loading של וינדוס

ניסיתי להיכנס דרך safe mode . זה נכנס אבל לא נותן לי להסיר את הדרייבר של ATI

חייב עזרה תודה

נ.ב

גם דרך הדיסק התקנה ו repair לא מצאתי פתרון

פורסם
  • מחבר

עדכון : פרמטתי שוב והפעם התקנתי רק כרטיס מסך כדי לוודא שזו אכן הבעיה ואכן אחרי ההתקנה וריסטארט זה שוב קורה. מה שאומר שצריך עוד פרמוט(לעזאזל , למה אי אפשר להסיר במצב בטוח ולחסוך ממני את כל הפירמוטים??)

ועכשיו גם צריך לחפש גרסא אחרת ברשת. בתקווה שהוא לא יקרוס לי גם

עדכון 2: אחרי עוד פירמוט הפעם התקנתי דרייבר שהוא 2 גרסאות אחורה (יולי 2010) וגם הפעם אותה בעיה. איבדתי תקווה או מושג מה לעשות. חייב עזרה

פורסם

אולי הכרטיס מסך תקול.

יש לך אחד אחר לנסות?

פורסם

למה אי אפשר להסיר במצב בטוח ? מה אתה עושה שמה ?

פורסם
  • מחבר

IVAN - ה program and features (הכלי שדרכו עושים הסרה) רשם לי שהכלי לא פעיל בזמן של SAFE MODE

שניסיתי להסיר מהתפריטים של ATI הוא רשם הודעה דומה

בקיצור בלגאן

בסוף אחרי חיפוש מרובה באינטרנט (דרך האייפון) נתקלתי בהודעה של מישהו שאמר שזה משהו שקורה להרבה אנשים וצריך לנתק את חיבור ה HDMI של הכרטיס מסך בזמן התקנת הדרייבר

וזה אכן עבד, כרגע הכל טוב

תודה לכם

פורסם

?

דריבר מסירים מה UNINSALL A PROGRAM

גם במצב בטוח.

פורסם
  • מחבר

דרך שם ניסיתי להסיר וזה לא נתן

פורסם

למה אתה מנסה להתקין דרייברים באופן עצמאי?

WINDOWS 7 מורידה כל הדרייברים שאתה צריך בשימוש ראשון שלך. תעשה UPDATE והיא מחפשת, מורידה ומתקינה הכל בדרך הטובה ובטוחה ביותר, כולל דרייברים ללוח אם, כרטיס רשת, כרטיס קול וכרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים