פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים שלום. אני אחריי פירמוט והתקנת וינדוס 7 32 ביטהתקנתי כמה תוכנות, אחת מהם זה דרייבר לכרטיס מסך שלי. עשיתי ריסטארט ומאז המחשב מגיע למסך של הווינדוס (נראה כמו דסקטופ רק בלי אייקונים ושורת משימות) ומשם לא קורה כלום, לפעמים זה אפילו לא מגיע לשם ונהיה מסך שחור אחרי ה Loading של וינדוסניסיתי להיכנס דרך safe mode . זה נכנס אבל לא נותן לי להסיר את הדרייבר של ATIחייב עזרה תודהנ.ב גם דרך הדיסק התקנה ו repair לא מצאתי פתרון
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר עדכון : פרמטתי שוב והפעם התקנתי רק כרטיס מסך כדי לוודא שזו אכן הבעיה ואכן אחרי ההתקנה וריסטארט זה שוב קורה. מה שאומר שצריך עוד פרמוט(לעזאזל , למה אי אפשר להסיר במצב בטוח ולחסוך ממני את כל הפירמוטים??)ועכשיו גם צריך לחפש גרסא אחרת ברשת. בתקווה שהוא לא יקרוס לי גםעדכון 2: אחרי עוד פירמוט הפעם התקנתי דרייבר שהוא 2 גרסאות אחורה (יולי 2010) וגם הפעם אותה בעיה. איבדתי תקווה או מושג מה לעשות. חייב עזרה
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר IVAN - ה program and features (הכלי שדרכו עושים הסרה) רשם לי שהכלי לא פעיל בזמן של SAFE MODE שניסיתי להסיר מהתפריטים של ATI הוא רשם הודעה דומה בקיצור בלגאן בסוף אחרי חיפוש מרובה באינטרנט (דרך האייפון) נתקלתי בהודעה של מישהו שאמר שזה משהו שקורה להרבה אנשים וצריך לנתק את חיבור ה HDMI של הכרטיס מסך בזמן התקנת הדרייבר וזה אכן עבד, כרגע הכל טוב תודה לכם
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים למה אתה מנסה להתקין דרייברים באופן עצמאי? WINDOWS 7 מורידה כל הדרייברים שאתה צריך בשימוש ראשון שלך. תעשה UPDATE והיא מחפשת, מורידה ומתקינה הכל בדרך הטובה ובטוחה ביותר, כולל דרייברים ללוח אם, כרטיס רשת, כרטיס קול וכרטיס מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.