עבור לתוכן

שאלות כלליות לפני רכישת Playstation 3

Featured Replies

פורסם

מזל טוב, תתחדש

פורסם

עדין לא הבנתי מה כיף ב-HEAVY RAIN.

לפי מה שראיתי בדמו, זה יותר כמו סיפור אינטרקטיבי מאשר משחק.

קנה אנצ'רטד 2 ועזוב אותך שטויות :silly:

תשחק בו כמו שצריך ותבין.

פורסם
  • מחבר

הורדתי מספר דמואים ומפריע לי שאין חדות בתמונה. הכל נראה קצת מטושטש. קראתי ברשת שזה בגלל שרוב המשחקים הם ברזולוציה נמוכה מהרזולוציה הטבעית של המסך. זה נכון? נגיד אם אני קונה 32 אינץ FHD והמשחק לא תומך ב-1080P (ורובם לא) גם בטלוויזיה יהיה עיוות תמונה? ייתכן וזה בגלל המסך שלא תומך טוב בקונסולות?

פורסם

32 FHD זה בזבוז כסף. לא יצא לי ליראות איך התמונה על מסך FHD אבל ב HDR התמונה מדהימה. לא חסר משחקים שעובדים ב FHD וגם 720P/1080I אמור להראות טוב במסך FHD. אפשר לדעת איזה משחקים ניסית? המסך שלך הוא 16:10, דאגת להתאים את התמונה ל 16:9?

פורסם
  • מחבר

Ratchet and Clank: A crack in time - נראה הכי גרוע

Modern Warfare 2 - נראה לא רע, אבל חסר חדות

Castlevania - נראה הכי טוב, אבל הבעיה שם זה העידר AA

Vanquish - בלי חדות לחלוטין.

לא התאמתי ל-16:9. כיצד עושים זאת?

כל המשחקים דמואים. בגרסאות המלאות גרפיקה טובה יותר? (בדרך כלל, בלי קשר למשחקים שבדקתי)

פורסם

הדמו זהה למשחק המלא.

אם R&C ניראה גרוע כניראה שמשהו לא מוגדר נכון כי המשחק ניראה מדהים. תגדיר ב PS3 שהרזולוציה תיהיה 720P או 1080I, תבדוק גם בפורום מסכי מחשב אם יש אפשרות שהמסך יציג 16:9 עם פסים שחורים למרות שלפי מה שהבנתי ה 19:10 לא אמור להפריע כל כך.

הסבר להגדרת רזולוציה למקרה שאתה לא יודע, תשתמש ב HDMI אבל שלא יעביר את הסאונד דרך HDMI (הוא ישאל אותך במהלך ההגדרה).

http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/videooutput.html

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את האפשרות. כנראה הבעיה במסך. בקרוב ארכוש טלוויזיה 26 אינץ' לחדר ואשחק שם. תודה בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים