פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים אני משתמש בKMPLAYER , ניסיתי גם במדיה פלייר.אמרו לי מי שיצר את הסרטון להוריד VLC ושם זה יעובד עם סאונד.הקטע שאני נורא אוהב לעבוד עם KMP ולפי מה שאני יודע הוא גם יודע להתמודד עם הכול , איך עושים שהוא יתן סאונד ?תודה.
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים לך לאפשרויות התוכנה וחפש internal codec.תוריד את הסימון מ-AAC ותפעיל את התוכנה מחדש.תראה אם זה עובד. אם לא, דבר איתי
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים דבר ראשון אני ממליץ לך גם לעבור ל-VLC ואם לא אז אולי תנסה את MPC HD.אבל אם בכל מקרה אתה סגור על KM...לך שוב ל-internal audio decoder ותוריד משם את כל הסימונים.אחר כך לך ל-external audio decoder ויש לך שם בצד ימין כפתור:external decoder searchתלחץ עליו ובחלון שיפתח לך, תלחץ add after scanתראה שהכל מסומן בטבלה השמאלית של כל מה שהוא מצא ואחר כך תסמן גם את מה מה שיש בעמודה הימנית.תלחץ על OK...חזרת לאזור של external audio decoderבצד ימין תקבע לכל אחד מהדברים איזה פילטר משלו, העיקר שלא יהיה system default.שים לב שאתה קובע לכולם, כולל ל-AC3 ו-DTS ו-LPCM ו-AAC ו-mpeg למיניהםן.ממש להכל.תעשה close, תפעיל את התוכנה מחדש ונסה.בעיקר, אתה אומר לו פה להשתמש בקודקים לא של התוכנה, אלא קודקים חיצוניים שמותקנים לך כבר על המחשב בשביל להשתמש כדי להריץ את האודיו.אם זה לא עובד, אני ממליץ בחום על MPC HD שגם היא מנגן ממש הכל ועובדת כמו שצריך.
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים חינמי אני ממליץ על MPC - HC http://mpc-hc.sourceforge.net/ פחות חינמי [ ] אני זוכר שיצא נגן שמשפר את איכות הצפיה עם איזה טכנולוגיה...למישהו מתחשק להזכיר תשם לו?
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים כי חסר לך קבצים של דיירקט איקס 9זה נכון שאם יש לך וינדוס 7 יש לך כבר את 11 אבל עדיין חסריםתוריד ותתקין את זהhttp://www.softwarepatch.com/windows/directx.html
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר אז למה זה נחוץ בעצם ? נראה דבילי שצריך להוריד ולהתקין 9 שיש כבר 11
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים כי עובדה שיש קבצים חסרים שכנראה לא קשורים למשחקי תלת מימד אלא לDIRECT DRAW (דו מימד)
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר השאלה בעצם למה הם צרכים להיות חסרים?שמיקרוסופט הוציאו את גירסה 11 מה הם חשבו לעצמם?
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר עדיין לא הורדתי את הDIRCTX 9 , כרגע הסרט עובד ושוב בלי סאונד.אני יוריד אותו נראה מה עוזר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.