עבור לתוכן

שאלה בנושא תוכנות עריכה פרימייר

Featured Replies

פורסם

א. נניח שמחקתי חלק קטן מאמצע הטיים ליין. איך אני גורם לשאר החומר בטיים ליין להיצמד לשמאל כדי שלא יהיה חלל ריק וכדי לא להתחיל להצמיד כל סרטון ידנית לצד שמאל בטיים ליין

ב. נניח שבחרתי סימון בתוך סרטון שאותו אני רוצה, נגיד 20 שניות מתוך דקה של סרטון, ואחר כך אחרי שכבר יש לי את ה20 שניות בטיים ליין אני רוצה מתוכם חלק של 5 שניות מתוך האמצע של הסרטון הגזור. איך עושים את זה?

פורסם

אם אני מבין נכון את השאלת אז:

א. יש תכונה שנקראת RIPPLE DELETE והיא נמצאת בתפריט שנפתח עם קליק ימני באזור הריק שאתה רוצה לבטל. ברגע שאתה מבצע RIPPLE DELETE כל הקטעים (אודיו ווידאו) "יצמצמו" את המרווח ביחד. אפשרות אחרת היא ללחוץ על המקש A לכלי שנקרא TRACK SELECT TOOL (חץ שחור אופקי) בעזרת הכלי הזה אתה גורר את כל מה שיש באותו ערוץ מהנקודה עליה אתה עומד. לחיצה על SHIFT בנוסף תאפשר לך לגרור את כל הערוצים מנקודת הסמן ביחד.

ב. אתה בסך הכל רוצה לחתוך מתוך הטיים ליין ? קיצור לכלי חיתוך C. קיצור לכלי שנקרא RIPPLE EDIT- לחץ על B ברגע שתצמצם צד אחד הוא מיד ישלים את הפער (בדומה ל RIPLLE DELETE שהזכרתי ב א.) אפשרות נוספת היא דאבל קליק על הסרטון ובחירה מחדש של IN POINT ו OUT POINT ב SOURCE MONITOR מה שישפיע מיידית על הטיים ליין.

מקווה שהבנתי נכון

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים