עבור לתוכן

עזרה ה - Kings Bounty Crossworlds

Featured Replies

פורסם

באי השלישי מההתחלה יש תוקי באמצע בית קברות מה צריך לעשות שם??... :nixweiss:

תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

פורסם

דבר איתו עד שהוא יתן לך את הסיסמה למערת האוצר.

פורסם

מכורררר למשחק הזה.

פורסם

סיימתי אותו בHARD.

היה קל יחסית לרמת ההשקעה שנתתי לזה.

הייתי צריך לשחק IMPOSSIBLE.

פורסם

אני מוצא שבנורמל, לא מצליח לשחק בלי להוסיף לעצמי כסף בצ'יט.

פשוט אין מספיק כסף לקנות חיילים אחרי קרבות.

לא הייתה לך את הבעיה הזאת?

פורסם

אני שיחקתי בCAPMAIGN המקורי לפני התוסף של CROSSWORLDS ואז גיליתי שעשיתי טעות והתחלתי שוב בCROSSWORLS.

אז כבר הכרתי את האיים הראשונים.

על ההתחלה הלכתי ועשיתי את כל המשימות שאפשר לעשות בלי להילחם בכלל.

תוך כדי גם אספתי את כל מה שיכלתי בלי להילחם, כולל כמה XP SHRINES שהקפיצו אותי כמה דרגות מינימום כל אחד.

אחרי שהגעתי לדרגה יפה מאוד בלי להילחם בכלל, לקחתי יחידה חזקה דרגה 5 וכיסחתי את כל האיים הראשונים עם היחידה הזאת ועם קסמים שכבר הספיקו להתחזק מאוד עוד לפני שעשיתי קרב אחד.

אחרי זה פתחתי את כמה איים נוספים ולקחתי סט מלא של דרקונים שחורים, אדומים, ירוקים ואלמתים פלוס ARCHDEMONS שהברחתי מהאי של הדמונים.

אתה כבר יכול לתאר את העוצמה היחסית שהיתה לי במהלך המשחק בדרך הזאת.

קוסם קשה בהתחלה אבל אחר כך נהיה מאוד עוצמתי אם משתמשים בו נכון ומשיגים חפצים וקסמים טובים.

ובשיטה הזאת דילגתי על הקושי הראשוני. ;D

ברוב הקרבות לא היה לי אפילו הרוג אחד.

בנוסף לזה גם אספתי תיבות שהדרקון מחמד יכול להוציא מהאדמה.

זה מצטבר לסכום גדול של כסף וגם מדי פעם נותן רונות ומחזק את הדמות מעבר למה שמשיגים בלי זה.

אם אתה רוצה אפילו עוד כסף אז אפשר לקחת יחידה של שודדים שיש להם יכולת לבזוז כסף מיחידות מתות על המפה הטקטית במהלך הקרב (עד פעמיים בקרב).

פורסם

ואני בתמימותי חושב שצריל להיות לינאריות משחק הזה וכל אי שנותנים לי (לפחות בהתחלה) צריך לחסל את הרוב.

מה גם שהאיים האחרים נפתחים רק אחרי קרב עם מישהו שבדרך כלל חזק. איך עברת איים בלי להילחם?

פורסם

KITING.

אפשר למשוך אותם מהמקום ואז לחטוף את המפה ולברוח.

יש כאלה שזה יחסית קל ויש כאלה שזה נראה בלתי אפשרי בהתחלה אבל אם עושים את זה נכון גם אותם אפשר לסדר (זה דורש קצת SAVE/LOAD אבל אם יש לך רפלקסים של חתול זה הולך טיק טק)

אפשר לפתוח את כל המפות ככה בלי להילחם (חוץ מאולי לנקות את החלשים בסביבה הקרובה), זה רק עניין של זמן.

פורסם

מכיר משחק דומה?

לא מצאתי משהו שממש כיף כמו זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים