עבור לתוכן

מחשב רק מצפצף ולא עולה

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בעיה במחשב הוא נידלק אבל הוא רק מצפצף ולא עולה ניסיתי להחליף לו ספק כוח זיכרון ומעבד וחיברתי את המחשב ללא רכיבים מסביב ועדיין המצב נשאר אותו דבר האם הלוח אם נדפק?? ד"א הלוח נראה טוב אין עליו קבלים נפוחים.

פורסם

כמה ציפצופים אתה שומע,ואיזה לוח יש לך?

סיכוי גבוהה אם החלפתה את כל הרכיבים מלבד הלוח אז מה שנשאר זה הלוח....שלא תקין

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח אסרוק סוקט 478 P4VM900, הלוח מצפצף לשני שניות ניכבה לשני שניות ושוב פעם ככה הוא חוזר על עצמו.

פורסם

תספור את מספר הציפצופים בדרך כלל יש להן משמעות

פורסם
  • מחבר

כל עוד שהמחשב דולק הוא מצפצף באותה תדירות שהזכרתי למעלה.

פורסם

מכיוון שהלוח הוא ששולח את הציפצופים יכול להיות שהוא באמת תקול

פורסם
  • מחבר

יכול להיות מצב כזה שלוח תקול והוא שולח ציפצופים? כי מה שיצא לי לראות עד היום זה או שלוח לא מגיב ביכלל (גם לא ציפצופים) או שהוא לא נידלק

פורסם

זה שהוא משמיע ציפצופים,לא היתי ממהר להספיד אותו,אני היתי מאפס את הביוס,מנקה את התושבת

של הכרטיס מסך+של הזיכרונות.אם אחרי שאיפסת את הביוס,ולא נותן לך לכנס לביוס,אז יהיה ניתן סופית לקבוע את מותו... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

ניקיתי את התושבות (אני משתמש בכרטיס מסך המובנה אז ככה ששם אין לי מה לנקות) של הזיכרון וגם איפסתי את הביוס גם ע"י בטריה וגם ע"י הג'מפר, עדיין הלוח מצפצף ולא חושב אפילו על להגיע למצב של להראות לי את הביוס. זהו נראה לי שהלוח מת.

פורסם

אם יש לך במקרה את הדיסק של הלוח אם, תמצא בו (קובץ PDF כמדומני) את פשר הציפצופים ואם אין ברשותך תנסה לחפש ברשת את הדרייבר ללוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים