עבור לתוכן

מה יש ב norton antivirus שאין ב Avira AntiVir Personal - Free Antivirus

Featured Replies

פורסם

מדוע שלא תתקין גרסת Trial של נורטון (ל 30 יום) - תשווה ביצועים ותעדכן אותנו ??

להלן הקישור - http://us.norton.com/downloads/index.jsp

בחר בטור הימני Free Trial Software בגרסה שאתה מעוניין,

למשל, Norton AntiVirus 2011 ותמשיך משם להורדת התוכנה.

פורסם
  • מחבר

ולאחר שאני אתקין אותו איך אני אדע מה ההבדלים?

זה יעבוד ברקע בדיוק כמו ש AVIRA יעבוד ברקע, ולא יגיד לי הרבה, ולא ממש אדע מה ההבדלים..

פורסם

Norton AntiVirus 2011

PC Security

Stop online dangers without sacrificing performance.

Scans only potentially risky files for fewer, shorter scans.

Won’t swallow up your PC’s memory and other resources.

Provides up-the-minute updates that protect against the latest threats without slowing down your PC.

Email, chat and surf the Web without worrying about cybercriminals ripping you off.

Stop viruses, spyware, and other threats before they can do damage.

Scans email and Instant Messages for suspicious links, attachments, and other scams.

Prevents crimeware from being secretly loaded on to your PC.

Watch movies and play games without interruptions.

Convenience, Ease-of-Use

Get help fast with free 24x7 phone support for the full term of your subscription or supported license.

Get help fast with free 24x7 email or chat support for the full term of your subscription or supported license.

Fix even severely infected PCs with Norton Rescue Tools.

Avira AntiVir Personal 10.0.0.567 - Free Antivirus

AntiVir protection against viruses, worms and Trojans AntiDialer protection against expensive dialers

AntiRootkit protection against hidden rootkits

Faster Scanning up to 20% faster

AntiPhishing protection against phishing

AntiSpyware protection against spyware and adware NetbookSupport for laptops with low resolution

QuickRemoval eliminates viruses at the push of a button

אולי גם זה יכול לעזור.

av-comparatives Main-Tests

On-Demand Comparative - August 2010

http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_od_aug2010.pdf

Retrospective/Proactive Test - May 2010

http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report26.pdf

פורסם

נורטון זה חברה חזקה ומוכרת בתחום לעומת זאת על האנטי וירוס ה2 עוד לא שמעתי,

זה לא אומר שנורטון יותר טובה, יש את AVG שהיתה חינמתי וכרגע היא עולה כסף היא רכשה מונטין אני אישית משתמש בAVG

יש גם את קפרסקי אנטי וירוס טובה ועוד, נוד עשתה לי לא מעת בעיות הישתלתה לי על המחשב ואני אוהב

לטפל בהגדרות לבד, בקיצור תעשה את החושבים לפני שאתה קונה אנטי וירוס כמו שאמרו תנסה קודם את הגירסת ניסיון ותראה אים היא מתאימה לך.

פורסם

נורטון זה חברה חזקה ומוכרת בתחום לעומת זאת על האנטי וירוס ה2 עוד לא שמעתי,

זה לא אומר שנורטון יותר טובה, יש את AVG שהיתה חינמתי וכרגע היא עולה כסף היא רכשה מונטין אני אישית משתמש בAVG

יש גם את קפרסקי אנטי וירוס טובה ועוד, נוד עשתה לי לא מעת בעיות הישתלתה לי על המחשב ואני אוהב

לטפל בהגדרות לבד, בקיצור תעשה את החושבים לפני שאתה קונה אנטי וירוס כמו שאמרו תנסה קודם את הגירסת ניסיון ותראה אים היא מתאימה לך.

^מעט ולא מאת, השתלטה ולא הישתלתה.

1. נורטון זה לא שם החברה, שם החברה הוא Symantec , והאנטי-וירוס/חבילת אבטחה של Avira טובים יותר מזה של Symantec

2. האנטי-וירוס של AVG עדיין חינמי(יש את גירסת האנטי-וירוס/חבילת אבטחה בתשלום) וAVG רק פופולרית זה הכל, אפילו מהחינמיות האנטי-וירוס של Avira לוקח אבל נראה לי שלא משנה כמה השוואות אני ייתן אתה לא תבין את זה.

3. Eset Nod32 מצוינת(אני אישית משתמש בה) ולא רק זה היא גם קיבלה את מספר ההצבעות הגדול ביותר פה בפורום לפי הסקר, ואם בחרת את AVG על פני Eset Nod32 זה רק יכול להעיד עד כמה אתה לא מבין, בנוסף AVG לא נמצאת בAdvanced+ באף אחת מההשוואות הבאות שסיפקתי להם קישור להורדה לקובץ הPDF בתגובה הקודמת.

פורסם

דרך אגב אם ניקח את כל מי שנשאר בAdvanced+ ע"פ 2 הבדיקות האחרונות והשונות שנעשו

אפשר לראות שיש רק 6 אנטי-וירוסים שנשארו בAdvanced+ ב2 הבדיקות האחרונות והשונות, והם:

G DATA - 99.9% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 61% - Few False Positive Rank 10 - False Positives 15

AVIRA - 99.8% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 53% - Few False Positive Rank 8 - False Positives 10

ESET - 99.6% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 52% -Very Few False Positive Rank 5 - False Positives 6

BitDefender - 99.3% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 50% -Very Few False Positive Rank 3 - False Positives 4

eScan - 99.2% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 50% -Very Few False Positive Rank 4 - False Positives 5

F-Secure - 99.2% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 52% -Very Few False Positive Rank 1 - False Positives 2

פורסם

כרגע אין שום דבר מיוחד האנטי-וירוס בתשלום שאין באנטיוירוס חינמי. AVIRA מפורסמת ברמת הזיהוי של תוכנות זדוניות שבין הגבוהות כפי ש ΦnY הציג לך. חסרון היחיד של גרסה חינמית של AVIRA שאין לך אינטרנט פילטר ופילטר לדואר, אבל עדיין עם תוריד משהו מסוכן למחשב AVIRA תנטרל את זה. גם בזמן עדכון יש לך מסך הצקה שמפרסם את גרסה בתשלום.

יש עוד תוכנה חינמית מצויינת שנקראת AVAST ונותנת הגנה מלאה כמו תכנות בתשלום כולל אינטרנט פילטר, פילטר לדואר ו אפילו ל P2P ו תוכנות צ'אט כמו ICQ, MSN.

AVG חינמית היא זבל ואפילו אל תתקרב אליה.

פורסם
  • מחבר

כרגע אין שום דבר מיוחד האנטי-וירוס בתשלום שאין באנטיוירוס חינמי. AVIRA מפורסמת ברמת הזיהוי של תוכנות זדוניות שבין הגבוהות כפי ש ΦnY הציג לך. חסרון היחיד של גרסה חינמית של AVIRA שאין לך אינטרנט פילטר ופילטר לדואר, אבל עדיין עם תוריד משהו מסוכן למחשב AVIRA תנטרל את זה. גם בזמן עדכון יש לך מסך הצקה שמפרסם את גרסה בתשלום.

יש עוד תוכנה חינמית מצויינת שנקראת AVAST ונותנת הגנה מלאה כמו תכנות בתשלום כולל אינטרנט פילטר, פילטר לדואר ו אפילו ל P2P ו תוכנות צ'אט כמו ICQ, MSN.

AVG חינמית היא זבל ואפילו אל תתקרב אליה.

תודה לכולם. עושה רושם לפי מה שהבאתם ש AVIRA אנטיוירוס חינמי עולה על נורטון אנטויירוס בתשלום. וזה מוזר.

בקשר לפילטר לדואר ,אני לא עובד עם אאוטלוק.

[b]אך מה זה אינטרנט פילטר?

האם זה שאין את זה אומר שלא תהיה הגנה בזמן אמת מקבצים שיורדים מהאינטרנט? מה זה בדיוק הפליטר לאינטרנט זה לא מה שהכי חשוב בעצם? שתהיה הגנה באינטרנט בזמן אמת?

פורסם

הוא עושה סינון לאתרי אינטרנט וחוסם אותם לפני שתספיק להתחבר לאתר חשוד. אבל רוב הגולשים מבתלים את ה SHIELD הזה כי הרבה בטוחים שהוא מעט גלישה והורדות (למשל ב AVIRA ו KASPERSKY AV).

אתה יכול לנסות AVAST 5.0 שמצוין וSHIELD INTERNET שלו קיים בגרסה חינמית ולא מעט גלישה. אני בכלל אוהב את AVAST כי יש לו הגנה מלאה ואין שום NAG SCREENS. שכחתי להגיד שיש תוכנה חינמית של MICROSOFT שנקראת MSE (MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS שגם קיבלה תוצאות מאוד גבוהות בטסטים וביקורות חיוביות. אם יש לך WINDOWS מקורית אתה יכול להתקין אותה חינם. בעצם תתקין ותנסה. אם לא אוהב תמחק ונסה אחרת. :)

פורסם

Zeus710 כותבים מבטלים* .

לגבי האנטי-וירוס החינמי הטוב ביותר תיקח את Avira AntiVir Personal Edition שהאנטי-וירוס שלהם גם בין הטובים ביותר בתשלום.

Avira AntiVir Personal Edition לדעתי הכי טובה מהחינמיות וגם היא קלילה בלי ממש להגדיר אותה(ונסיתי את כולן בלי להגדיר' date=' חוץ מההגדרות לעדכונים וסריקה שבועית)

גם לפי האתר gizmo's freeware(שנכלל באוגוסט 2010 על ידי PC Magazine ב100Top Websites of 2010) , אוירה(Avira AntiVir Personal Edition) נבחרה לטובה ביותר.

[b']Best Free Antivirus Software - 08/05/2010

http://www.techsupportalert.com/best-free-anti-virus-software.htm

ואפילו פה בפורום בסקר האחרון שנעשה "על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ?" Avira קיבלה יותר הצבעות מAVG וavast!

hwaviraavgavast.jpg

לגבי הInternet Filter שיכול לבוא בשמות שונים למשל של Avira נקרא Avira WebProtector אבל יש לך גם אופציות חינמיות מצוינות להגנה בגלישה באינרטנט כמו התוספת של WOT - Web of Trust שמתאים לכל הדפדפנים יש גם סרטון שמסביר באתר שלהם לפני שמורידים אם אתה מעוניין

http://www.mywot.com/en/download

הינה דוגמא על הדפדפן שלא אופרה כאשר עושים חיפוש דרך גוגל יש לך אופצייה לדרג בעצמך עד כמה בטוח האתר, ראוי לילדים וכו'.., אם אתה נרשם.

כמו רמזור ככל שהצבע אדום יותר ככה האתר מסוכן יותר.

wot_opera_mockup.png

אפשר לשלב ביחד עם WOT את AVG LinkScanner

http://linkscanner.avg.com/

bg-homepage.png

בסופו של דבר אתה יכול לקחת את Avira AntiVir Personal Edition + WOT + AVG LinkScanner + חומת אש מצוינת וחינמית של Comodo שאפילו טובה יותר מחומות האש בתשלום(אם אתה רוצה בכלל חומת אש) ויש לך הגנה מעולה.

פורסם

תודה רבה על תיקון! עברית שפה קשה ;) ת ו ט לפעמים מסבכים אותי אבל הבנת למה הכקוונתי. :-[

בקצרה AVIRA באמת אנטי-וירוס מצוין אבל לא תפסיד גם אם תנסה AVAST. ל AVIRA יש בעיה קשה עם FALSE POSITIVES, אבל אל תמחק שום דבר אוטומטי, תעביר קבצים חשודים ל QUARANTINE ותבדוק אחר כך. לפעמים FP גבוה יכול להיות יותר מסוכן מווירוסים לבן אדם עם חוסר ידע מקצועי, כי הוא עלול למחוק קבצים חיוניים לעבודת WINDOWS. לכן AV-C, למשל, מקנס את אנטי-ווירוסים עם FP גבוה ומורידה את הציון הסופי שלהם.

פורסם

תודה רבה על תיקון! עברית שפה קשה ;) ת ו ט לפעמים מסבכים אותי אבל הבנת למה הכקוונתי. :-[

בקצרה AVIRA באמת אנטי-וירוס מצוין אבל לא תפסיד גם אם תנסה AVAST. ל AVIRA יש בעיה קשה עם FALSE POSITIVES, אבל אל תמחק שום דבר אוטומטי, תעביר קבצים חשודים ל QUARANTINE ותבדוק אחר כך. לפעמים FP גבוה יכול להיות יותר מסוכן מווירוסים לבן אדם עם חוסר ידע מקצועי, כי הוא עלול למחוק קבצים חיוניים לעבודת WINDOWS. לכן AV-C, למשל, מקנס את אנטי-ווירוסים עם FP גבוה ומורידה את הציון הסופי שלהם.

כן הבנתי למה התכוונת(הכקוונתי=התכוונתי*)

ואני מבין שלא באמת נכנסת להשוואות שהבאתי

Best Free Antivirus Software - 08/05/2010

http://www.techsupportalert.com/best-free-anti-virus-software.htm

דרך אגב אם ניקח את כל מי שנשאר בAdvanced+ ע"פ 2 הבדיקות האחרונות והשונות שנעשו

אפשר לראות שיש רק 6 אנטי-וירוסים שנשארו בAdvanced+ ב2 הבדיקות האחרונות והשונות' date=' והם:[/b']

G DATA - 99.9% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 61% - Few False Positive Rank 10 - False Positives 15

AVIRA - 99.8% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 53% - Few False Positive Rank 8 - False Positives 10

ESET - 99.6% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 52% -Very Few False Positive Rank 5 - False Positives 6

BitDefender - 99.3% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 50% -Very Few False Positive Rank 3 - False Positives 4

eScan - 99.2% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 50% -Very Few False Positive Rank 4 - False Positives 5

F-Secure - 99.2% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 52% -Very Few False Positive Rank 1 - False Positives 2

ל AVIRA יש בעיה קשה עם FALSE POSITIVES

:facepalm:

AVIRA - 99.8% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 53% Rank 4/15 - Few False Positive Rank 8 - False Positives 10

Avast - 99.3% Total Detection Rate - ProActive detection of new malware 29% Rank 11/15 - Few False Positive Rank 7 - False Positives 9

איך "ל AVIRA יש בעיה קשה עם FALSE POSITIVES"?! בסך הכל לAVIRA יש טעות אחת יותר מAvast בFalse Positives וכתוב Few שבתרגום מאנגלית לעברית זה אומר מעט!, בנוסף לAvast יש ProActive detection of new malware 29% שזה גרוע! והיא בכלל במקום ה11 מתוך 15 בProActive (אפילו לAVG יש 34% ולמרות שזה יותר זה עדיין גרוע!) לעומת 53% אצל AVIRA שהיא מקום 4

מתוך 15 בProActive שבשתי הבדיקות השונות AVIRA נמצאת בAdvanced+ .

אז אם AVIRA טובה יותר גם בתשלום וגם בחינם, למה לקחת משהו פחות טוב?

פעם הבאה שאתה אומר משהו וכמו שכתוב בחתימה של multicore שהוא הציטוט של hw_joe

ולא רק זו - אלא נראה לי גם שרובכם מגבבים הנחות לא בדוקות, על גבי הנחות לא מבוססות, ואת אלו על גבי הנחות לא מאומתות, וכך בונים "מגדל פיזה" של שטויות !

אז תביא משהו שיגבה את ההנחה/טענה הלא מבוססת שלך, במקום שוב לכתוב דברים מבלי באמת לאמת אותם ממקורות אמינים כי סתם לומר שמשהו נכון מבלי שום בדיקה וביסוס על מקור אמין כל אחד יכול.

פורסם
  • מחבר

חברים אין בכלל אינטרנט פילטר ל AVAST FREE מה שמודיע אם האתר נגוע עוד לפני שהתחברנו אליו.

הנה זה רק מה שיש לו:

http://www.avast.com/free-antivirus-download

Antivirus with anti-spyware

The minimum protection for every PC.

וזה מה שיש ל AVIRA FREE

http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus

Protects your computer against dangerous viruses, worms, Trojans and costly dialers.

אני לא רואה שיש משהו מיוחד ב AVAST FREE שאין ב AVIRA FREE .

לא כתוב כלום על אינטרנט פילטר. וגם לא על הגנה לדואר.

Zeus710 אני מבין ש WOT - Web of Trust זה לא בודק אם יש באתרים וירוסים זה סה"כ דירוג גולשים. אם כבר תוסף כזה

מה שחשוב לדעת זה אם האתר נגוע בוירוס ולא כל מיני דירוגים של אנשים שונים.

תודה לכולם , אולי תמצאו בהמשך איזה תוסף טוב לפיירפוקס שרושם אם האתר נגוע בוירוס/מזיק עוד לפני שנכנסנו אליו.

תמשיכו לתרום מהידע שלכם.

פורסם

חברים אין בכלל אינטרנט פילטר ל AVAST FREE מה שמודיע אם האתר נגוע עוד לפני שהתחברנו אליו.

הנה זה רק מה שיש לו:

http://www.avast.com/free-antivirus-download

Antivirus with anti-spyware

The minimum protection for every PC.

וזה מה שיש ל AVIRA FREE

http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus

Protects your computer against dangerous viruses, worms, Trojans and costly dialers.

כל מה שאתה ציינת זה רק שורה אחת מאותם תכונות שכבר אני ציינתי בתחילת הפוסט.

אני לא רואה שיש משהו מיוחד ב AVAST FREE שאין ב AVIRA FREE .

לא כתוב כלום על אינטרנט פילטר. וגם לא על הגנה לדואר.

Mail Shield

Scans all incoming/outgoing e-mails for malware. For MS Outlook, a special plug-in is used. Other email clients are protected by a generic POP3/IMAP4/SMTP proxy. New in version 5, the proxy also supports scanning of SSL communication (gmail.com, sympatico.ca, ….)

Web Shield

Scans all visited web pages and checks all files, pages and java scripts downloaded from the internet. Thanks to the Intelligent Stream Scan feature, the Web shield doesn't slow down your web browsing.

Zeus710 אני מבין ש WOT - Web of Trust זה לא בודק אם יש באתרים וירוסים זה סה"כ דירוג גולשים. אם כבר תוסף כזה

מה שחשוב לדעת זה אם האתר נגוע בוירוס ולא כל מיני דירוגים של אנשים שונים.

גם דרוג גולשים חשוב אם יש תוכן שאינו מתאים לילדים אז אתה לא נכנס לדף אם יש לידך ילד/ים ולא רק זה אפילו בנענע10 היו הורדות חינמיות שהכילו טרויאנים אבל לאתר עצמו היה "בטוח" להיכנס אז אנשים שלא מבינים חושבים שאפשר גם להוריד הכל עצם זה שבטוח להיכנס(דבר שכלל לא נכון) לכן גם WOT הוא תוסף טוב שעוזר לגלישה בטוחה.

תודה לכולם , אולי תמצאו בהמשך איזה תוסף טוב לפיירפוקס שרושם אם האתר נגוע בוירוס/מזיק עוד לפני שנכנסנו אליו.

תמשיכו לתרום מהידע שלכם.

^נראה לי שאתה מתבלבל עם המשתמשים אני(ℜ◯ⓃУ) זה שהציע את

בסופו של דבר אתה יכול לקחת את Avira AntiVir Personal Edition + WOT + AVG LinkScanner + חומת אש מצוינת וחינמית של Comodo שאפילו טובה יותר מחומות האש בתשלום(אם אתה רוצה בכלל חומת אש) ויש לך הגנה מעולה.

WOT + AVG LinkScanner בתור הגנות חינמיות כדי שאם באמת האתר נגוע הAVG LinkScanner ימנע מהמשתמש מלהיכנס אליו.

זה ציטוט מהלינק שסיפקתי לגבי AVG LinkScanner

Checks each web page in real time before it opens on your computer

Automatically updates whenever a new threat is discovered

It scans the pages behind the link you’re interested in to see if it leads to a genuine site. If it detects something suspicious' date=' it simply prevents you from visiting the page. [/quote']

ואני רואה שאתה מעדיף לקצר ולא באמת לקרוא את כל מה שכתוב באנגלית כי הלינקים הם לא ליופי.

כי אם היית באמת קורא את התכונות(Features) שלAvira כבר ציינתי(בתחילת הפוסט, גם אפשר לשים לב למשל שלNorton בתשלום אין הגנה נגד "דיוג" ולAvira החינמית יש)

Avira AntiVir Personal 10.0.0.567 - Free Antivirus

AntiVir protection against viruses' date=' worms and Trojans AntiDialer protection against expensive dialers

AntiRootkit protection against hidden rootkits

Faster Scanning up to 20% faster

AntiPhishing protection against phishing

AntiSpyware protection against spyware and adware NetbookSupport for laptops with low resolution

QuickRemoval eliminates viruses at the push of a button

[/quote']

ולAvast כן יש Internet Filter את השם אתה יכול לראות בתוך הציטוט שלך כי אותו כבר ציינתי.

לגבי הInternet Filter שיכול לבוא בשמות שונים למשל של Avira נקרא Avira WebProtector

בלינק שנתת לא נכנסת לטאב/חוצץ ה2 שבו אתה יכול לראות את התכונות -Features

http://www.avast.com/free-antivirus-download#tab2

כתוב לך שם כל מה שהחינמי כולל ולא כולל בסוף הדף למטה באדום.

[glow=red' date=2,300]פעם הבאה קרא בעיון את כל הדיון[/glow]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים