פורסם 2010 בנובמבר 314 שנים הFIX לא בא לי טוב.עשיתי את זה:C:\Program Files (x86)\JoWooD Entertainment AG\ArcaniA - Gothic 4\Data\configurationEdit the ProcessManager.xml fileFind thread-pool-bit="2" and change it to thread-pool-bit="1"I believe it disables the 2 core of the CPU and stops the stuttering. But the draw back is maybe 30% decrease in frame rate. But it's much more playable then with the stuttering. אין תקיעות עכשיו.
פורסם 2010 בנובמבר 614 שנים טוב אז אני נשאר עם REPLAY של DIVINE DIVINITY הראשון, קניתי אותו ב6 דולר חחדרך אגב צריך לצאת גרסה מחודשת ל Divine Divinty 2 שלפי מה שהבנתי תכלול גם את ההרחבות וגרפיקה משופרת..
פורסם 2010 בנובמבר 714 שנים DD2 היה מאכזב מהקטע של הדרקון, וגם מבחינת המשחק של הראשונים בכלל לא מבינים מה הקשר, ל TWO WORLDS יש יותר קשר, אבל תודה על האינפו.
פורסם 2010 בנובמבר 714 שנים יש לי בעייה מוזרה. אני מריץ את המשחק, המסך מהבהב כמה פעמים, שומעים את המשחק ברקע אבל רואים את שולחן העבודה ולא את המשחק. ניסיתי להיכנס ל TASK MANAGER, להקיש מקש ימני על היישום ולבחור BRING TO FRONT, לא עזר. הדרייברים מעודכנים לחלוטין ואני מריץ ווינדוס 7 64 ביט. יש למישהו רעיון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.