עבור לתוכן

Cataclysm Cinematic Intro

Featured Replies

פורסם

דובי אתה שחקן WOW?

פורסם
  • מחבר

אתה בין היחידים, הם הפכו את BM לDPS Spec החדש עם rotation משעמם טילים sting, arcane arcane arcane steady steady focus, arcane arcane arcane repeat

יותר משהו בסגנון הזה:

Put up Hunter's Mark and Serpent Sting.

Focus Fire (not on the GCD) whenever your pet is at full Frenzy stacks. The UI will flash you a visual reminder and light up your Focus Fire button to let you know when it's time.

Kill Command whenever available -- you will need to make sure you always have enough focus to hit Kill Command whenever it's off cooldown.

Refresh Serpent Sting whenever it drops.

Arcane Shot to dump focus.

Steady Shot to regen focus.

ממש לא רק Steady shot ו Arcane shot

חוץ מזה שאתה צריך לתזמן את זה כך שתמיד יהיה לך מספיק פוקוס בשביל kill command. אם כבר הם סיבכו את הרוטציה.

אגב אני משחק עכשיו BM בגלל שזה מה שאני הולך להתקדם איתו עד 85, למרות שMM עדיין נחשב best dps sepc.

אגב בקשר לbalancing זה מה ששומר את המשחק חי כלכך הרבה זמן, כל הזמן יש שינויים, תמיד יש למה לחכות.

פורסם

לBM אין ממש בעיה עם פוקוס, וזה היחידי, בעוד שלשאר הספקים יש, טוב עד לרמה 81 הקלאס שבור כי אין cobra shot, שוב kill command במילא נכנס במקרו לshots כי הוא ללא GCD, הקלאס הפך מרוטציה מדוקדקת, לניהול focus וזה דיי שובר את העניין.

פורסם

אתה יודע מה יותר גרוע? הם דחפו לרוגים בcombat מתקפה מטומטמת שנקראת revealing strike

מה היא עושה? התקפה יותר נמוכה מסיניסטר סטרייק אבל מביאה בונוס של 20% לפינישר הבא

זה מעצבן לאללה, יעני אני צריך לעשות 5X SS ואז SND ואז 4X SS ו1X RS, ומה אם אני שוכח להשתמש בRS? אז יש לי DPS של קוף והאסאסיניישן יצביע עליי ויצחק? אני מקווה שהם יוותרו על זה וישימו סתם משהו פאסיבי שמעלה DPS

פורסם

אם כבר ה-balancing כמעט גרם לי להמשיך לשחק, לא להפסיק. בסופו של דבר על כל imabalnce שיש ב-WoW בכל משחק אחר יש 10 במקרה הטוב. תראה למשל את Dragon Age. פשוט בושה של משחק מכל בחינה שקשורה ל-balance.

מה שכן, הקטע שאתה מתאר עם ה-rogue מזכיר לי למה בטווח הארוך מאד שמחתי שב-Blackwing Lair ה-guild שלי החליט שהוא מעדיף את ה-mage שלי בתור main. במיוחד כשזה היה בשרתים האמריקאים עם פינג 500 ככה שכל מה שאתה מתאר הופך להיות קשה עוד יותר (זמן התגובה שלך על פיספוסים וכו' צריך להיות 0.5 שניות במקום 0.8 עם היה לך פינג 200, כי כמובן עם עשו לך dodge ל-SS הרביעי צריך לעשות עוד אחד... אבל שוב לא עשיתי raid עם ה-rogue מאז דרגה 60, אז לא יודע אם הציוד עכשיו גם נותן 100% פגיעה עם specials). אני זוכר שהיה צריך stopcasting macro (ואני הייתי מהראשונים שהתשמשו בו, גיליתי את זה בעצמי הרבה לפני שזה הפך להיות פופולרי, כשניסיתי לעשות מאקרו שמבטל אוטומטית ריפויים ולא הבנתי למה הוא לא עובד עד שקלטתי את הטריק, שכמובן בסוף בכלל עזר למשהו אחר לגמרי ממה שניסיתי לעשות), ועם 500 פינג עשיתי יותר DPS מכולם כי תיזמנתי את זה נכון ואחרים בכלל לא היו מוכנים לנסות את זה עד שזה הפך ל"חובה". כמה זמן לקח ל-Blizzard לסדר את השטות הזו... אבל שוב ברוב המשחקים בכלל היו מתעלמים מזה.

נראה שה-flexible raid lock נועד רק ל-public raids, וזה לא מתייחס לבעיה היסודית. הבעיה העיקרית היא לא הנעילה ל-raid, אלא מציאת קבוצה שמתאימה לך, וגם זה רק אם אתה באמת רוצה להתחייב ל-4-5 משחקים בשבוע, אחרת כל המאמצים, הרצון הטוב והכסף בעולם לא יעזרו כי guilds שמתבססים על פחות raids בשבוע פשוט לא מחזיקים מעמד (או במקרה הטוב לא מצליחים להשיג שחקנים טובים).

בינתיים אני מאד מרוצה מ-Arma 2 (רק חבל שאין הרבה אנשים שמשחקים בו), ויחסית מרוצה מ-Starcraft 2 (המשחק עצמו מעולה, פשוט מהיר מדי בשבילי, אבל אני מתחיל להתאמן עכשיו שסיימתי את ה-campaign על brutal).

פורסם

כשהיית משחק עם 500 פינג, זה היה עם tcpackfrequency 1 או שעדיין לא גילו את זה ב2004?

פורסם

מעקב

פורסם

האמת היא שפעם ראשונה שאני שומע על זה. אבל לפי מה שקראתי בינתיים זה לא בדיוק היה מוריד לי את הפינג ל-200 או משהו. חוץ מזה, הפינגים בארץ באופן כללי היו גבוהים יותר ממה שהם היום, ונראה לי שזה היה שרת עם פינג גבוה במיוחד (לישראלים). וכן, שיחקתי בו בשביל לשחק עם אנשים שהפסיקו לשחק חודשיים-שלושה אחרי שהמשחק יצא, וכבר מאז התחלתי לשנוא את השיטה של "זה השרת שלך, תחיה עם זה או שלם 25$ וגם אז אתה לא יכול לעבור מארה"ב לאירופה" (ואני לא זוכר בכלל מתי נכנס הקטע של ה-25$ יכול להיות שאז זה בכלל לא היה).

למה זה דווקא עולה בקטע של WOW? זה נשמע כמו משהו חיוני לכל משחק? או שלא הבנתי נכון מה זה עושה?

פורסם

אני באמת שלא יודע

רק אתמול התחלתי קורס CCNA, אין לי עדיין את הידע הדרוש כדי להסביר למה הם העדיפו TCP, ששמו המלא זה transmission control protocol, אולי מהסיבה הזאת

הבעיה היא שהפרטוקול הזה איטי ועוד דיליי של 200MS בשביל לתת את הACK הבא גורם ללאגים

הקטע בערך הרג'יסטרי הזה, זה שמחשב שלך שולח אישור לשרת לשלוח לך את הפאקט הבא אחרי כל פאקט וככה אין דיליי בשליחה ועוד תחשוב איזה דיליי זה באמצע רייד עם המון תעבורה, טמטום בקיצור

וזה לא הכל, היו גם מצבים שהסרבר היה חושב שלא קיבלת את הפאקט והיה שולח לך את הפאקט שוב ושוב ושוב, אתה בטח זוכר איך זה נראה ויזואלית, כולם מסביבך עם אנימציה של ריצה אבל הם רצים במקום ואחרי שלאג חולף פתאום כולם עפים ממקום למקום במהירות האור ואתה מגלה שכל החיים שלך יורדים במכה עם טונות של מספרים

אומרים שעשו את ההגבלה הזאת כדי לעזור בשביל תעבורה גבוהה יותר אבל זה בכלל לא פוגע לי במהירות הורדה\העלאה

פורסם

וואי איזה הזוי.

קראתי איזה ספר שדודה שלי נתנה לי בכלל בלי להתרכז על מה העלילה או משהו כזה [היא מוציאה ספרים לאור זה היה ממש מזמן]

ופתאום נכנס לי פלאשבק של השם רונין...ואז אני קולט את הsoul stone שבתרגום עברי נשמע לי מוכר...ואז...כנף המוות! Deathwing!!

חח איזה חזק זה שאני פתאום קולט על מה מדברים...

פורסם

חחחחח אחי קראת את תרגום לספר day of the dragon, אני קראתי אותו בעברית

אני לא מאמין שהם קראו לו כנף מוות איזה עקום זה!

דרך אגב, מי שרוצה יכול לבקר כרגע את רונין ואישתו vereesa בviolet citadel בדלארן החדשה שמרחפת בשמי crystalsong forest שבnorthrend

בקשר לכנף מוות, לא מומלץ לבקר אותו...

פורסם
  • מחבר

אגב Latency גבוהה, יש איזה ספקית או מסלול מומלץ להתמודד עם הבעיה כי מאז שחזרתי לשחק עברתי ל10MB ב012 אחרי שהייתי בחבילת גיימר 5 MB ואיתה חזר הפינג הגבוה. יש למישהו המלצות?

פורסם

מהניסיון שלי בזק בינלאומי של גיימרים הכי פחות מעפן (למרות שלא ברור בדיוק באיזה מצבים הגיימרים באמת משפר את הפינגים), אבל גם מהם אל תצפה ליותר מדי. המהירות עצמה לא באמת משנה למשחקים, 2.5 זה כבר מעל ומעבר.

פורסם

אתה צודק מבחינת רוחב פס שהמשחק צריך כדי לשלוח, לקבל אבל יש עוד נקודה בקשר לזה

המהירות יכולה לשנות, תלוי באיזה תשתית אתה

אם המהירות שלך גבוהה ואתה בתשתית ADSL, הפינג שלך יעלה כתוצאה משיהוי גבוה יותר

אם אתה במהירות גבוהה ואתה בהוט אז אין כל כך הבדל

פורסם

כל מי שמתעניין שיכנס ל www.mmo-champion.com

ברגעים אלו האתר מתעד דרך משהו דמוי טוויטר על העידכונים והם מדברים עכשיו בבליזקון על איך הם עושים את האינסטנסים של העולם הישן ליותר כיפיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים