עבור לתוכן

Cataclysm Cinematic Intro

Featured Replies

פורסם

אני יודע שלא כלכך מתעסקים בפורום הזה בWOW אבל אין חברה בעולם חוץ מBLIZZARD שעושה סרטים כאלה

פורסם

מה שלא הבנתי זה שאם עוד לפני המון שנים הגובלינים הצמידו לו לוחות אדמנטיום לגוף כדי שהוא לא יתפוצץ לרסיסים

למה עכשיו רואים את זה קורה בהווה שוב?

פורסם

אבל לא מצויין שום דבר על זה

אפילו כשרונין שבר את הdemon soul והדרקונים קיבלו את הכוחות שלהם כתוב שהוא הצליח לברוח

אז אני מניח שזה כאילו עוד תיקונים אחרי שהם פתחו לו את הצורה קצת?

פורסם
  • מחבר

משהו בסגנון, אני לא כל כך בקיא בLORE בכל מה שקשור לDEATHWING...

פורסם

סרטון יפה רק חבל שאין כמעט קשר בין trailers לבין המשחקים עצמם, וזה בולט מאד גם ב-WOW :)

יצטרכו לעשות עבודת שכנוע הרבה יותר רצינית בשביל להחזיר אותי ל-WOW.

פורסם

אל תחזור לא צריך

פאץ' 4.0 זה הפאץ' שכולם חיכו לו, סוף סוף הם מסדרים את המשחק מחדש

וזה לא טריילר זה הסרטון cinematic שנמצא בצד ימין במסך הראשי

פורסם
  • מחבר

^^

:xyxthumbs:

פורסם

גם ב-WotLK הם "סידרו" את המשחק מחדש. אומנם הרבה דברים אכן סודרו, אבל הרבה דברים חשובים עוד יותר לא סודרו.

פורסם

בwotlk הם לא "סידרו את המשחק מחדש" הם דפקו אותו בצורה רצינית ועשו ממנו גן ילדים ובגלל זה אני ביטלתי את החשבון שלי עוד ב2009 בחודש אפריל

אתה לא היחיד שכבר איבד אמון וחושב "מה כבר יהיה בהרחבה הזאת, עוד קצת תוכן כדי לשרוף זמן ואז שיעמום", הפורומים של הקטקליזם מלאים באנשים שפותחים דיוני QQ

אתה מוזמן להיכנס לפה: http://www.youtube.com/user/TotalHalibut

לערוץ של טוטל ביסקוויט התותח וללמוד מהסרטונים שלו מה שונה כל כך אבל כך בחשבון שזה דברים של בטא אז הם עדיין בפיתוח

אה ואני מזכיר לכל מי שמעוניין, אם מישהו רוצה בדיוק כמוני להתחיל מחדש אחרי שהוא לא שיחק המון זמן אז ה7 לדמצבר זה הזמן, במיוחד אם יהיו סרברים חדשים = auction house נקי= כלכלה שפוייה= אין אינפלציה

וגם יהיה אפשר לשחק עם אנשים שלא החליטו לעשות דאוואינים ולעשות איזה ALT גובלין

פורסם
  • מחבר

^^ :xyxthumbs:

אני בתור hunter חידשתי שוב את המנוי אחרי 10 חודשים וכרגע נהנה מאוד

פורסם

כן אה, יש את הפוקוס במקום המאנה עכשיו

פורסם

מה שתמיד רק הולך ומשתפר במשחקים של Blizzard זה האיזון. ברוב המשחקים זה הדבר המרכזי שאני הייתי מתלונן עליו אבל הם פשוט עובדים על זה הכי טוב שהם יכולים, והדבר היחיד שבאמת מעצבן זה שכל עדכון מתחלף ה-spec הכי טוב עם השני הכי טוב - במקום שאחד יעשה 2% יותר השני פתאום עושה 2% יותר ואתה צריך להחליף spec ולפעמים גם ציוד בהתאם. שוב, ב-WotLK זה בהחלט היה פחות גרוע מ-TCB (לפחות בזמן לפני שהפסקתי לשחק). בסוף תמיד יהיו בעיות ב-balance אבל בהשוואה לכל משחק אחר Blizzard עושים עבודה נהדרת בעניין, וזה ממש לא מה שגרם לי להפסיק לשחק.

2 הבעיות העיקריות במשחק:

1. אם אתה רוצה לשחק אם אנשים שמשחקים טוב אתה חייב להתחייב לשעות מסויימות ואין מצב שאתה מפספס כלום. במיוחד ב-guilds הממש טובים כמעט ואין אנשים ספייר. אם אתה רוצה לא לבוא חצי מהפעמים כנראה שתהיה ב-guild מלא noobs (שאולי לא יפריע לך אם גם אתה כזה), ואפילו יש לא מעט guilds שיצפו ממך לאחוז נוכחות גבוה למרות שהם תכל'ס גם די גרועים. בקיצור כדי באמת לשחק במשחק ברמה סבירה עד גבוהה צריך להתחייב יותר ממה שאני מוכן להתחייב כרגע (וכנראה בכלל). כמובן שב-PvP המצב לא הרבה יותר טוב - בשביל להצליח ב-PvP ושהפרטנר/קבוצה שלך ירצה/ו להישאר איתך צריך להתאמן הרבה, ולמרות שזה פחות אנשים הגמישות בשעות לא הרבה יותר טובה כי עדיין צריך להתחייב על זמנים שמתאימים לכולם וזה רק נהיה הרבה יותר קשה עם מישהו גם עושה raids (מה גם שלפחות עד שהפסקתי לשחק כמעט תמיד היה לכל דמות לפחות חפץ נדיר אחד מ-raids שמאד שווה להשתמש בו ל-PvP).

2. כדי בסופו של דבר למצוא guild (או קבוצה) שמתאימה לרמה (וללו"ז, למרות שלרוב יש פחות או יותר אותו לו"ז גם ככה) די חייבים לעבור שרת, ואם זה לא מתאים אז לעבור שרת שוב. כל פעם 25$ וכמובן בגלל שזה כולל לעבור שרת אז תהליך החיפוש והקבלה הרבה יותר מסורבל. פעם היו הרבה יותר guilds נורמלים בשרת וזה היה פחות בעייתי. מאז נראה שכמות השחקנים הרציניים רק דעכה (אני לא אתפלא אם יש יותר אנשים שפרשו מ-WoW מאשר אנשים שמשחקים ב-WoW). זה היה מאד בולט ש-TBC יצא - הורידו את ה-raids ל-25 אנשים ובכל זאת ה-guild שהיה לי שקודם לכן מילא די בקלות raids של 40 אנשים התקשה למלא raids של 25 אנשים והיום מעט מאד מהם עדיין משחקים - בקבוצה שפתחנו בפייסבוק אחד השחקנים המכורים ביותר שאני מכיר (ואני לא אומר את זה כמשהו רע, הוא אחלה בן-אדם) כתב ש-5 חושבים לחזור לשחק ל-Cataclysm ושאל אם עוד מישהו חוזר. זה היה במאי והוא עדיין לא קיבל תשובה או עדכן מה הולך.

בקיצור היום כדי להנות מהמשחק צריך להשקיע הרבה יותר זמן מפעם, וזה לפני שבכלל התחלנו להתרוצץ בעולם של Warcraft לצבור ציוד, שיקויים, זהב וכו'.

כמובן שאני בטוח שמבחינת Blizzard זה לא נחשב בכלל לבעיה. אני בטוח שכמות האנשים שמוכנים להתחייבות שהמשחק דורש פלוס כמות האנשים שלא איכפת להם כל כך מה הם עושים העיקר לשחק קצת מסתכמת להון תועפות, ואין מספיק אנשים כמוני שרוצים לשחק ברמה גבוהה בלי כזו התחייבות והשקעה כדי שזה באמת יעניין אותם. אחרת הם כבר היו עושים משהו בעניין.

וככה מהצד, עוד משהו פחות קריטי אבל עדיין די מציק, זה שה-raids ה"קשים" יותר הם בעצם raids שצריך ציוד יותר טוב בשבילם ומהירויות תגובה טובות יותר. חוץ מזה לא ראיתי יותר מדי דברים מרשימים ב-TBC ו-WotLK (ב-TBC לפחות פה ושם היה איזה בוס מעניין כמו Vashj וכמה בוסים ב-Kharazan), אבל לא יודע, אולי ב-Sunwell וה-raids שהוסיפו ל-WotLK בעדכונים (שלא יצא לי לשחק בהם כי לא הייתי פעיל בזמן הזה) הפתיעו לטובה - אני יכול לדבר רק על אלה ששיחקתי בהם.

פורסם

יש כל הזמן בעיות balancing אבל אתה יודע למה? בגלל הPVP, אני לא סובל PVP ואני לא מבין למה הוא חייב להיות בתוך שרת PVE

בגלל הPVP הזה אני לא יכול לדבר עם שחקנים מאליינס כדי שאם מישהו יהרוג אותי ואני אתעצבן אני לא אתחיל לקלל אותו

בגלל שבPVP יש קלאס שחזק מאוד ויכול להרוג שחקנים אחרים בלי בעיה אז מחלישים אותו אבל זה גם פוגע בו בPVE מה שפוגע ביעילות שלו בריידים

רוב הבעיות במשחק באות בגלל הPVP המחורבן, אני אומר רוצים להילחם אחד בשני? לכו לקאונטר סטרייק,

בקשר לבעיה עם הגילדות אני מכיר את זה מקרוב והבעיה הכי גדולה היתה שאם היית ננעל לרייד ולא יכלת להגיע היית נדפק

אז עכשיו הם סידרו את זה עם הflexible raid lock system

אני מה אכפת לי, אמרתי לשני חברים שלי שאנחנו מחכים לקטקליזם ומצפים שיצא סרבר חדש ונקי ומשחקים ביחד

בכל מקרה שים עין על star wars: the old republic, הוא משחק מאוד מאוד מושקע עם תקציבי ענק ואומרים שהוא הולך להיות הדבר הבא אז אולי שם תוכל למצוא נחת

פורסם

^^ :xyxthumbs:

אני בתור hunter חידשתי שוב את המנוי אחרי 10 חודשים וכרגע נהנה מאוד

אתה בין היחידים, הם הפכו את BM לDPS Spec החדש עם rotation משעמם טילים sting, arcane arcane arcane steady steady focus, arcane arcane arcane repeat

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים