עבור לתוכן

Cities XL 2011 - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

CITIES XL 2011

2010-09-15-18-51-20-13252.jpg

חברת הוצאה: Focus Home Interactive

תאריך יציאה: 14.10.2010

סגנון: סימולצית ערים

דרישות מינימליות:

פנטיום 4 - 2.5GHZ או AMD ומעלה

זכרון 1GB לXP ו1.5GB לויסטה ו 7

כרטיס מסך 6600GT או ATI X1600 ומעלה עם מינימום 256MB זכרון

תמיכה ב DrirectX sound

8GB פנוי בדיסק קשיח

מערכת הפעלה XP-SP3, VISTA, WIN7

DirectX 9.0c

אפשרויות משחק:

מערכת מטרו (מערכת קווי רכבות תחתיות חדשה בדומה למערכת קווי האוטובוסים

חבילות תוכן חדשות (ימי הביניים, 'ציינה טאון ואמריקה)

מערכת סחר חדשה

מפות חדשות (הוליווד ,הונג-קונג..)

טקסטורת כבישים חדשה (בתחילת משחק חדש משתמש יכול לבחור 4 סגנונות כבישים שונות: אמריקה, גרמניה,אנגליה,צרפת וברירת מחדל)

יותר מ700 sדגמים של בניינים

ארגז חול (משחק חופשי ללא מגבלות)

עוד על המשחק:

המשחק מציע אפשרות מגוונות בדומה לסים-סיטי ודומיו לניהול ובניה של עיר חיה ותוססת.

בשונה ממשחקים אחרים המשחק מציע יד חופשיה בבניה ועיצוב העיר ובנית שכונות בכל כיוון וזוית כמעט שתרצו, בניית גשרים ומערכת תחבורה ציבורית

עם קווים של אוטובוסים ורכבות תחתיות.

יש מספר סוגים של מפות ברמות משחק שונות וכולן מתקבצות על כדור הארץ בצורה תלת מימדית מרהיבה שמאפשרת מעבר ובחירה כנקודות ציון.

בכל מפה יש סוגים שונים של משאבים, נפט,מים,שפע(אדמה פוריה) ונופש, כשכל אחד מהם יכול לתת יותר משאבים לעיר או הכנסה גבוה כמו נפט וכך תצתרכו לדאוג פחות להוצאות שלכם. מה שנותן לכם גם אפשרויות מגוונות של התפתחות העיר ובמקרה שחסר לכם משאב זה או אחר תמיד תכלו להשתמש בממשק הסחר שמאפשר לכם למכור ולקנות משאבים מערים שונות שברשותכם וגם מ omnicorp.

המשחק מציע גרפיקה נאה מאוד וטקסטורות מפורטות עם שינוי אקלים ומעברים בין היום ללילה מאוד יפים. (עם זאת שלדעתי הלילה חשוך מידי)

המים גם מוצגים בצורה יפה ומפורטת לסוג זה של משחקים.

טריילרים:

סרטון הפתיחה -

(אני אנסה מתישהו לשפץ את זה)

חוברת הוראות : http://cdn.steampowered.com/Manuals/58510/Cities%20XL%202011.pdf?t=1287177214

פורסם

פעם שיחקתי לצערי לא ממש היה לי כח להכנס להבנה עמוקה במשחק

אתה טוען את המשחק ומופיע לך כוכב כמו כדור הארץ

ועליו אתה רואה בזמן אמת שמות של שחקנים אחרים שמחוברים למשחק ובנו ערים משלהם

אתה יכול אחרי זה לבנות עיר משלך ולסחור בכל מיני דברים עם העיר שלהם

כמו למכור להם מים לדוגמא או חשמל או דברים כאלה

וכמובן אתה צריך לנהל קודם את העיר שלך

אני זוכר שהמשחק נראה מעניין אבל מסובך

פורסם

עד כמה שאני זוכר הם כבר סגרו את המולטיפלייר. נשאר רק סינגל.

פורסם
  • מחבר

הוא נראה מדהים, כמו סימסיטי רק יותר יפה וחדש.. בדיוק מה שאני מחפש

אני מקווה שהוא לא יהיה מסובך מידי כמו שכתבתם

פורסם

הוא נראה מדהים, כמו סימסיטי רק יותר יפה וחדש.. בדיוק מה שאני מחפש

אני מקווה שהוא לא יהיה מסובך מידי כמו שכתבתם

הוא מתחיל להיות קצת מעיק כשאתה מגיע לבתים המתקדמים יותר (של ה-Elite). פתאום כולם בוכים: "עומס תנועה, אין עבודה, אין בתים, אין מים, אין חשמל, אין זבל, האוכל יקר מדי, הדלק יקר מדי..." וכו'..

כשזה מגיע לשלב הזה אני מתחיל עיר חדשה עם הלקחים שלמדתי :)

פורסם

מה אתה בונה שכונה של ישראלים? :lol:

פורסם
  • מחבר

טוב אני חייב הסבר על ה TRADE

בניתי משאבות נפט וכשאני עושה סחר עם ה OMNICORP ( משהו כזה) אני יש מרוויח משהו כמו 900,000 כסף בחודש\סבב (איך שזה לא הולך שם)

איך זה יכול להיות?

וגם שאני בונה הרבה משאבות זה לא משנה את הסכום , על מה הוא מתבסס?

בקיצור לא הבנתי בכלל את כל הממשק הזה של הTRADE

...

אוקיי מצאתי בפורום של האתר שזה אמור להיות ככה, מוזר שהם אומרים שזה קצת קשה להגיע לזה והם מרוויחים רק 700,000

אני חייב לציין שזה אחלה משחק והוא ממכר מאוד

פורסם

רבותיי, הגעתי לתגלית מפתיעה!!

נכון כשאתם בוחרים את הטאב של הכבישים, מופיעה בצד גלויה חביבה של כביש? אז זהו, שזאת לא גלויה!! אם לוחצים על זה זה פותח עוד סוגי כבישים. ואני כמו דביל בונה כבישים של 40 מכונית לדקה וחושב שזה הכי טוב, רק מחכה שיפתחו עוד כבישים...אז מסתר שהם נפתחו כבר מההתחלה, צחוקים :)

וגיליתי אסטרטגיה גאונית להצלחה. פשוט עושים הפרדה מוחלטת בין אזורי המגורים לאזורי התעסוקה, ומחברים אותם בכבישים מרובי נתיבים. זה עובד יופי - עד שמגלים שמשרדים שונאים זיהום אוויר וכולם פושטים את הרגל ואתם מפסידים כסף ויוצאים מהמשחק בבאסה כדי לכתוב על זה בפורום של HWzone. :bash:

פורסם

זה דיי ברור שצריך לחלק את העיר ל 3 חלקים, משרדים, מגורים ומפעלים. הם גם מסבירים את זה במשחק.

פורסם
  • מחבר

אתה לא עושה את הTUTORIAL? במשחקים כאלה זה חשוב והם מסבירים שם שאפשר לבנות שכונות

עם כבישים שונים..

ואני בד"כ משתדל לבנות את השכונות לפי עניים\אמצע\עשירים, ואת המשרדים והשופינג בניהם

רק את המפעלים אני בונה רחוק..

פורסם

יש לי רק 11 אלף תושבים וזה מתחילך להיות מעצבן...

פורסם
  • מחבר

11 זה כלום, האוטובוסים והדברים המעניינים באמת נפתחים ב50K

וזה לא קשה להגיע לזה כשלומדים את הקונספט, המשחק הזה פשוט מצריך תכנון מקדים לפני בניה

הוא דורש קצת יותר חשיבה ממשחקים אחרים בסגנון הזה..

לדוגמה בניתי לאנדמרק והוא הזהיר אותי שזה לוקח 8 שעות בניה (!) ואם אני בטוח שאני רוצה לבנות את זה באזור זה.

ברשותכם אני משנה את הנושא הזה לדיון ראשי של המשחק, סתם שיהיה כזה

פורסם

תגידו, גם לכם המשחק הופך להיות איטי כשמגיעים מעל ל-150K תושבים?

פורסם
  • מחבר

יצא לי לקרוא שיש כנראה דליפת זכרון שאם משחקים יותר מ X זמן הוא הופך להיות קצת איטי, בטח יסדרו את זה בPATCH כשיצא

פורסם

אין בעיה, אם יגמר הזיכרון נשדרג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים