פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים -מענה לטלפון דרך מודם קווי- שלום כולם, אני רוצה לענות לטלפון קווי שלי דרך המחשב, ז"א לבצע שיחות עם אוזניות ומקרופון, משהו מכיר תוכנה שכזו? מה שמצעתי עד עכשיו בגוגל זה תוכנה שמזהה מי מתקשר אלי. אשמח לתשובה משה
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים מחבר יש לו מודם dialup? כל מה שאני מצליח למצוא על המוד זה שהוא "מודם פנימי V92" לא יודע מה זה אומר. בו נניח שכן, אז מה אפשר לעשות? ואם לא אז מה אפשר לעשות? המון תודה לך
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים פשוט תבדוק אם למודם הזה יש יכולות של voice. אם כן אתה יכל להשתמש בו כטלפון PSTN לכל דבר.
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים יש לי מודם של Zoltrix מסוג Smart Cobra 56K כתוב על האריזה שלוcaller id (us version)call waitingline-in-use detectionwake-on ringdigital PABX protectionenhanced voic featuresהוא מגיע בלי תוכנה ודריווריםבנוסף יש לי מודם של conexanעם כניסת מיקרופון ויציאת SPKנראה במצב טובבגלל שהמודמים מאוד ישנים אני בספק אם הם תקינים ואפשר לעבוד איתםואם יש תוכנה שאפשר בעזרתה להתקשר ולקבל שיחות למחשבכמובן שאני מדבר על שימוש בחלונות XPעל שימוש בחלונות 7 אני בכלל לא מדבר...
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים מחבר פשוט תבדוק אם למודם הזה יש יכולות של voice. אם כן אתה יכל להשתמש בו כטלפון PSTN לכל דבר.עם איזה תוכנה אני עושה את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.