פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים אז ככה אני אפרסם פה חידות בנושאים שונים מדי פעם מי שיענה נכון יקבל ממני נקודה כל מפגש פורום זה שיש לו מירב הנקודות יקבל ממני שי סמלי לא הרבה אבל אני מקווה שזה ילך חידה ראשונה: מהו הרכב בתמונה (שם יצרן דגם ותת דגם) נפח מנוע הספק מומנט יחודו ופרט מעניין לגביו רק תשובה מלאה תזוכה בנקודה תשובבה חלקית לא תתקבל עריכה - החידה חייה רק 60 שעות אחר כך אני נותן את הפתרון עריכה מיוחדת לדן - לא, זאת לא לאדה
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים ח"ח על היוזמה.. עלה והצלח. אבל - אתה צוחק עלינו? אני צריך להביא זכוכית מגדלת (או להשתמש בהגדלה) בשביל לראות איזו מכונית זאת בכל מקרה, כל הכבוד על היוזמה - אם יהיו רמזים יהיה נחמד. (*הולך ל :book: לחפש מידע)
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים מחבר זה הרעיון הכללי אם אני אשים אותה בגודל המקורי שלה זה יהיה קל יאללה כולם לחפור!
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים Aston Martin Vantage/ Vantage Le Mans 5.2 ליטר600כ"ס820Nm (600 lb.ft) @ 4000 rpmנבנו רק 40 מכוניות מהדגם הזהנבנו כדי לציין את השנה ה40 לניצחון אסטון מרטין במרוץ לה מאנס ובאליפות מכוניות הספורט ב1959
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים מחבר דינג דינג דינג! יש לנו זוכה בנקודה!!! עוד פרט מעניין כלי רכב זה לא חוקי בבריטנה יפן וחלק ממדינות ארה"ב בגלל מנועו בעל 2 מגדשי על שמפיק רמות זיהום אוויר המתקרבות לתחנות כוח ה פועלות על פחם
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים שמפיק רמות זיהום אוויר המתקרבות לתחנות כוח ה פועלות על פחם יש רק דבר אחד להגיד על זה:
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים מחבר הרכב הזה לוקח פניות יותר טוב מארנבת ויש עליו את הבאדג' הכי טוב שיש...
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים מחבר חידה שניה שלי:שמו של נשק זה (הדגם המדויק של הנשק שבתמונה לא משפחת האב שלו)שנת פיתוח של דגם זהקוטרלמה הוא פותח מה יחודו ע"פ כלי נשק רגיליםמה הקופסה על קצה הקנהבהצלחה!חידה זו תחייה 48 שעות!עריכה - שכחתי לציין כי זהו נשק ממה"ע הII
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים כשחייל עם הנשק הזה נמצא בתוך מבנה, ובמבנה יש מן צומת, ה"קופסא" הזו נותנת שדה ראייה מעבר לפינה מבלי לחשוף את הראשאנסה להסביר את עצמי בעזרת תמונההחייל, רואה את השטח המסומן בקווים לראות מעבר לפינה מבלי להוציא את הראש
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים MP44תוצרת גרמניה ב 1940~הוא פותח במטרה לירות מעבר פינותקוטר7.92והדבר שיש בסוף זה עוזר לכוון דרך הפינות
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים מחבר הסבר מפורט יותר על הנשקhttp://www.iwm.org.uk/collections/exhibits/ex-corner.htm
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים מחבר כפי שכתוב באתר זה MP44 עם curved barrel attachment זאת אומרת שהקשת בסוף היא סופית מתנתקת והיו סופיות בזוויות שונות והן היו ניתנות להפרד/הרכבה תוך פרק זמן קצר מאד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.