עבור לתוכן

בקשר למערכת windows 7 ultimate (6.1) build 7600 june 2009

Featured Replies

פורסם

קראתי בדיונים אך לא הצלחתי למצוא תשובה שאני מחפש

יש לי את המערכת בגרסה windows 7 ultimate 6.1 build 7600 june 2009 שכנראה אותה גירסה מותקנת אצלכם ברוב המחשבים עם וינדוס 7.

.עכשיו הבנתי שיש גרסה יותר אמינה של ווינדוס 7 שיצאה או אמורה לצאת אפשר לקבל על זה מידע?

כרגע לא נוח לי עם המערכת הזו יש לה כל מיני באגים (חשבתי לקנות מקורי אבל חבר אמר לי שהפרוץ שהורדתי מהאנטרנט משתווה למקורי עכשיו אני מתחרט שלא קניתי)

מחכה לעוזרים תודה

פורסם

הגרסה הזאת היא RTM.

זה כמו מקורי אני חושב.

בכל מקרה יש ימבה עדכונים שמתקנים ומשדרגים אותה, ועוד לא הרבה זמן יצא SP1 וישדרג עוד המון דברים.

פורסם

מה ההבדל בין RTM ל Release Candidate

כל הווינדוס שקנוי בחנות הוא בעצם RTM?

פורסם

RTM = Release to Manufacturers כלומר הגרסא ששוחררה ליצרני הOEM לפני ההשקה לחנויות.

OEM = גרסה של יצרן OEM מסויים, למשל OEM של DELL לא יהיה זהה לOEM של HP יהיו הבדלים בתוכנות שמגיעות עם המדיה, ובדרייברים שנמצאים בה

Release candidate = מועמד לגרסא סופית בין בטא לRTM.

Retail = הגסאה שיצאה לחנות

MSDN = הגרסאה שהופצה ברשת MSDN

בין RTM/Retail/MSDN יכולים להיות שינויים קלים ברמת הפיטשרים המובנים במדיה(שאותם ניתן להוריד לאחר מכן דרך העדכון כמו Media Player, Live Suite וכו') כמות הדרייברים שנמצאת במדיה(בRetail בד"כ יש קצת יותר מRTM/OEM), והעדכונים שמגיעים עם המדיה עצמה.

שוב הדבר הזה לא רלוונטי אלא אם אתה solution partner של מיקרוסופט, ללקוחות רגילים יש רק גרסה אחת וזאת שאתה קונה בחנות.

פורסם

בקיצור זה לא אמור להיות בעיה הגרסה הזאת.

הרבה אנשים עובדים איתה ואם היה צורך בעדכון הם כבר הוציאו וזה ניתן להורדה אחרי התקנה דרך המעדכן שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים