פורסם 2010 באוקטובר 1514 שנים חוץ מכל המשחקים של בילזארד שאני מכיר.ושל חברת ea games כגון c&c3 .האם יש משחק בסגנון? שזה לבנות ולכבוש שטחים.משחק מהחדשים כמובן.
פורסם 2010 באוקטובר 1514 שנים כדאי מאוד לנסות את:Warhammer_40000_Dawn_Of_War_II_Chaos_Risingבתור אחד שלא מת על אסטרטגיה, אני אוהב את SC2 והמשחק היחיד שהצלחתי להנות ממנו בנוסף זה DoW2
פורסם 2010 באוקטובר 1614 שנים Dawn of War 2 הוא לא אסטרטגיה מהסוג שאתה מחפש. הוא הרבה יותר טוב מSC2 לדעתי אבל אין שם בניית בסיסים ואיסוף משאבים - war נטו, והרבה. לעומת זאת, המשחקים הקודמים מהסדרה, קרי Warhammer 40,000: Dawn of War Warhammer 40,000: Dawn of War: Winter Assault Warhammer 40,000: Dawn of War: Dark Crusade Warhammer 40,000: Dawn of War: Soulstorm הם בדיוק מה שאתה מחפש, והם עשויים טוב, ממש טוב. הייתי ממליץ לך לשחק אותם לפי הסדר שהם יצאו (איך שכתבתי). תהנה
פורסם 2010 באוקטובר 1614 שנים Emperor : Battle for Duneלא הכי "חדש" - אבל המנוע הגרפי פשוט מדהים עד היום,אז זה לא יפריע לך.אחלה משחק,סינגל מעולה!
פורסם 2010 באוקטובר 1614 שנים מחבר Emperor : Battle for Duneלא הכי "חדש" - אבל המנוע הגרפי פשוט מדהים עד היום,אז זה לא יפריע לך.אחלה משחק,סינגל מעולה!זה המשחק הכי מכוער שיצא לחברת westwood לדעתי starcraft 2 למה אתה סתם מספים?[br]פורסם בתאריך: 16.10.2010 בשעה 18:12:40Dawn of War 2 הוא לא אסטרטגיה מהסוג שאתה מחפש.הוא הרבה יותר טוב מSC2 לדעתי אבל אין שם בניית בסיסים ואיסוף משאבים - war נטו, והרבה.לעומת זאת, המשחקים הקודמים מהסדרה, קריWarhammer 40,000: Dawn of WarWarhammer 40,000: Dawn of War: Winter AssaultWarhammer 40,000: Dawn of War: Dark CrusadeWarhammer 40,000: Dawn of War: Soulstormהם בדיוק מה שאתה מחפש, והם עשויים טוב, ממש טוב.הייתי ממליץ לך לשחק אותם לפי הסדר שהם יצאו (איך שכתבתי).ואיך הגרפיקה שלהם?
פורסם 2010 באוקטובר 1614 שנים זה המשחק הכי מכוער שיצא לחברת westwood לדעתיהמשחק מלוטש עם סינגל מדהים - בחירות מרובות ואפשר לשחק בו לפחות 3 פעמים מחדש - כל פעם בRACE אחרבכלל ה Dune franchise מדהים,וכך גם המשחק הזה...בספק אם שיחקת בו הרבה והתעמקת...שלא נדבר על הסרטוני מעבר באיכות מעולה ושחקנים טובים,זה ה WESTWOOD ז"ל,בלי מסחור ע"י EA.הRTS היחידים שאני מוצא טובים זה RA,Dune - גם dune2000 ד"א אבל הוא ישן ואין מצב שתתחבר אליו וכמובן SC2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.