פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אין מה ללמוד xhtml. זה פשוט html עם כללים קצת יותר נוקשים (הכללים של xml). ברגע שלמדת html ועל התחביר של xml, אתה יודע xhtml.אני לא ממש מכיר את cshtml, אבל לפי מה שהבנתי משיטוטיי בגוגל זו שפת סקריפטינג שעובדת עם ASP.NET.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר אחרי html מה אתה מציע ללמוד?ואני בחרתי בניית אתרים, מה אתה ממליץ? c וכל אלה או שפות בניית אתרים?
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר לא בטוח, אמרו לי שבתכנות תוכנות כל הקטע זה הרעיון.ביינתים אני רוצה משהו קל אני בן 14.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים גם בגיל 14 אפשר ללמוד לתכנת.ההצעה שלי היא ללכת על מה שיעניין אותך. הבחירה לא צריכה להיות זה או זה, פשוט מה מהם קודם.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר מה אתה אומר כדי להתחיל?ויש לי שאלה: אנשים מוכנים לתת לילדים לבנות להם אתר?כאילו גם אני אהיה תותח יש אנשים שיסכימו שאני אבנה להם אתר בתשלום?
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אם תהיה תותח אז הכל יהיה אפשרי. בשביל זה כמובן תצטרך להיות מסוגל לבנות אתרים ברמה, שלא ייראו כאילו הם נכתבו בשנת 1995.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים מחבר תודה רבה על העזרה ויש לי חבר שאימו שלו מורה לתכנות כדי לקחת ממנה שיעורים פרטיים?100 שקל לשיעור ככה הוא אמר נראה לי...
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים דוד, אם אתה מתכנן ללמוד את זה כדי להרוויח כסף, הייתי מציע לך להבין שכדי להתחיל להרוויח כסף מזה אתה תצטרך ניסיון, והרבה ממנו.
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים אני מוצא את רוב המורים בארץ נחותים משמעותית מהחומר שאתה יכול למצוא באינטרנט (אך באנגלית). בחירה האם ללכת למורה תלויה בחיבור שלך עם המורה ועם שיטות הלימוד שלו, ובצורת הלימוד המועדפת עלייך (בקבוצה, לבד מול מורה, למידה עצמית).בסופו של דבר, הדבר המומלץ הוא לקחת שיעור אחד לניסיון ולראות אם זה מתאים לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.