עבור לתוכן

Valve's New Game Is.....

Featured Replies

פורסם

הסתכלתי בלוח שנה אבל לא נראה לי שהיום האחד באפריל

מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזל?

פורסם

סיימון לא מתאים לך, אתה באיחור של יותר מיום :P

לפני כמה חודשים VALVE שירינו לעצמם את השמות DOTA 2 ו DOTA 3, לצערם של VALVE זה דלף מהר מאוד. עכשיו כולם יודעים שיהיה משחק שלישי למרות שאם מתחשבים בזה שמדובר ב VALVE יכול להיות שרובנו נמות מזקנה לפני שזה יקרה :P

בנוסף לזה VALVE צרפו לצוות העובדים שלהם לפחות מפתח אחד מהמפתחים של DOTA המקורי. לפי מה שהבנתי DOTA 2 לא יוסיף, יהיה יותר כמו חידוש שזה גם טוב.

כמו שכתבתי בנעוץ של התאריכים המשחק יצא ב 2011 למחשב ולמאק וישתמש במנוע הישן והטוב של VALVE. הם עוד לא אמרו מחיר אבל אני מאמין שהוא לא יהיה בחינם אבל גםלא יהיה במחיר מלא (הימור בין 25 ל 40 דולר אם הנחה בהזמנה מוקדמת ואולי גם 4 PACK).

פורסם

אני חושב שהם צריכים לתת כמה אחוזים ליוצר המקורי של dota אם הם כבר משווקים את זה

פורסם

IceFrog עובד ב VALVE, לא מגיע לו יחס מיוחד כי הוא עבד גם על ה DOTA המקורי, הוא יקבל את אותו כסף כמו שאר העובדים. שאר המפתחים או שעובדים ב VALVE או שמצאו עבודה אצל מפתחת אחרת, תזכור ש DOTA היה רק הדרך שלהם להציג את עצמם בפני המפתחות בשביל למצוא עבודה.

פורסם

מי דיבר על icefrog? הוא לא המקורי, הוא קיבל את העריכה לידיו מעורך המקורי שקראו לו eul

מכיוון שicefrog כבר מקבל משכורת, מה עם eul?

פורסם

ועדיין עם מנוע ה- Source האלמותי... כבר כמעט 7 שנים! בגלל זה VALVE מייצרים משחקי מחשב על רמה, בגלל שכל מה שנותר להם לעשות הוא לחשוב על עלילה ותוכן, ולא על שיפורי גרפיקה כל הזמן. סחתיין. אני מניח שגם פה הם לא יאכזבו :)

פורסם

מי דיבר על icefrog? הוא לא המקורי, הוא קיבל את העריכה לידיו מעורך המקורי שקראו לו eul

מכיוון שicefrog כבר מקבל משכורת, מה עם eul?

כמו שאמרתי icefrog ב VALVE, זה שהיה לפניו גם עובד אצל מפתחת שמפתחת משחק דומה. אני מאמין שאותו דבר קרה גם עם EUL, אין להם זכויות יוצרים על המוד, הוא עבר מיד ליד ועכשיו הגיע ל VALVE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים