פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים זה המחשב שלישם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 7 Ultimateגירסה 6.1.7600 גירסת Build 7600תיאור אחר של מערכת ההפעלה לא זמיןיצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporationשם המערכת YADIN-PCיצרן המערכת Hewlett-Packardדגם המערכת HP Pavilion dv2 Notebook PCסוג המערכת X86-based PCמעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335, 1600 Mhz, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגייםגירסה/תאריך של ה- BIOS Hewlett-Packard F.0C, 22/06/2009גירסה SMBIOS 2.5ספריית Windows C:\Windowsספריית המערכת C:\Windows\system32התקן אתחול \Device\HarddiskVolume1אזור ישראלשכבת הפשטת חומרה (HAL) גירסה = ''6.1.7600.16385''שם משתמש yadin-PC\yadin-PCאזור זמן שעון רגיל ירושליםזיכרון פיזי מותקן (RAM) 2.00 GBסה''כ זיכרון פיזי 2.00 GBזיכרון פיזי זמין 1.15 GBסה''כ זיכרון וירטואלי 4.00 GBזיכרון וירטואלי זמין 2.84 GBשטח קובץ החלפה 2.00 GBקובץ החלפה C:\pagefile.sysכרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3400 Seriesזה הדרישות של המשחקhttp://kotaku.com/5049326/here-are-gta-iv-pcs-recommended-system-requirementsועוד שאלה המחשב שלי נקראה מחשב טוב?בשביל 4000 שקל
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים תגיד לי, ומאיפה אתה רוצה תשובה לשאלה הזו (לשתי השאלות למעשה), כשבשום מקום אתה לא מזכיר את כרטיס המסך? אנחנו אמורים לנחש?
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים מחבר תגיד לי, ומאיפה אתה רוצה תשובה לשאלה הזו (לשתי השאלות למעשה), כשבשום מקום אתה לא מזכיר את כרטיס המסך? אנחנו אמורים לנחש?חח סליחה גבר שחכתי עודכןATI Mobility Radeon HD 3400 Series
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים אם כך, המחשב לא קרוב ללהריץ את המשחק הזה בשום צורה שאפשר לקרוא לה סבירה.ובכלל, ממתי המחשב? אם הוא נקנה לאחרונה, הוא ממש לא שווה את הכסף (אלא אם מדובר במחשב מכוון ניידות, כלומר קל מאוד ו13.3"), והרכיבים הללו בני שנתיים+... בקיצור, אם זה המקרה - ממש דפקו אותך.
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים מחבר אם כך, המחשב לא קרוב ללהריץ את המשחק הזה בשום צורה שאפשר לקרוא לה סבירה.ובכלל, ממתי המחשב? אם הוא נקנה לאחרונה, הוא ממש לא שווה את הכסף (אלא אם מדובר במחשב מכוון ניידות, כלומר קל מאוד ו13.3"), והרכיבים הללו בני שנתיים+... בקיצור, אם זה המקרה - ממש דפקו אותך.ליפנה חודש מי החנות וזה נייד חבר'ת HP
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים מחבר בדקתי באתר שבודק אם זה יעבוד לי וזה אומר לי שהמשחק יעבוד לי חלק אבל ביגלל שיש לי מעבד AMD זה לא יעבוד
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים אז אני אחזק את דברי: מכרו לך מחשב ישן (שכבר כמעט לא תמצא בחנויות) וחלש מאוד במחיר של מחשב חדש סביר. תן לי לנחש - הארד דיסק של 160GB? או שאותו לפחות הם החליפו? דפקו אותך מכאן עד להודעה חדשה.ובכל הקשור לGTA ספציפית - על מעבד שני ליבות במהירות 1.6 וכרטיס מסך כמו HD3450/3470, המשחק אמנם יעלה כנראה, אבל יעבוד בחמש פריימים לשניה בערך גם בהגדרות הנמוכות.
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים בדקתי באתר שבודק אם זה יעבוד לי וזה אומר לי שהמשחק יעבוד לי חלק אבל ביגלל שיש לי מעבד AMD זה לא יעבודאז תשכח מהאתרים האלה, בחצי מהמקרים המסקנות שם שגויות.כמו שאמרו לך כאן, המחשב יתקשה להריץ את המשחק, אולי בהגדרות נמוכות תצליח לשחק בצורה חלקה.וזה חבל שאתה מתייעץ כאן בדיעבד, רק לאחר קנייתך.אם היית פונה אל פורום מחשבים ניידים, אני בטוח שהיית מקבל תמורה טובה יותר ב-4,000 ש"ח.
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים לפי מה שאני מבין זה מחשב מכוון ניידות (12.1 אינץ'). הוא בכל מקרה לא ממש נועד להריץ משחקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.