עבור לתוכן

הפלגה ליוון - מה כדאי לראות?

Featured Replies

פורסם

ביום ראשון יש לי הפלגה ליוון לערים רודוס, כרתים וסנטוריני. מכיוון שהמידע שמצאתי לא מפרט מה המרחקים מהנמל לאתר אשמח לשאול אתכם מה כדאי לראות בערים הנ"ל ולא נמצא במרחק רב מדי מהנמל הימי?

האם יותר זול ויש בכלל אפשרות לקנות טיול במקום או רק על הספינה?

כל טיפ נוסף יתקבל בברכה :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל, לך לאתר "למטייל".

הייתי ברודוס לפני כמה שבועות. בהנחה שזה אכן הנמל של העיר (הוא נקרא נמל Mandraki) אז יש כמובן את הנמל עצמו, ויש את העיר העתיקה של רודוס שנמצאת 5 דקות מהנמל. השאלה היא כמובן כמה זמן יש לך בעיר.

פורסם
  • מחבר

ברודוס 6:30 שעות

בסנטוריני 7:30 שעות

בכרתים 10 שעות

פורסם

סנטוריני היא אחד המקומות הכי יפים שיצא לי לראות..יש שם את "העיר המרכזית" מלאת התיירים..למרות שגם היא קסומה ונהדרת..ויש איזו עיירת אמנים(השם היא איה-oia, אם אני זוכר נכון..) שהיא כבר בכלל פיסת גן עדן..לגמרי כמו בגלויות המפורסמות של יוון..אתה יכול למצוא את עצמך יושב על מבצר עתיק על צוק של 100-200 מטר, כשמאחוריך בתי החימר הצבעוניים המפורסמים ומולך הרי הגעש שבאיזור..בקיצור פשוט אין מילים.

אני לא יודע מה התוכניות של הטיולים בהפלגה שלך ואם הם מתכוונים להגיע לשם, ולחילופין כמה יעלה להגיע לאיה הזו מ"עיר התיירים"..אבל ככה או ככה זה בהחלט שווה את המחיר והמאמץ.

פורסם
  • מחבר

סנטוריני היא אחד המקומות הכי יפים שיצא לי לראות..יש שם את "העיר המרכזית" מלאת התיירים..למרות שגם היא קסומה ונהדרת..ויש איזו עיירת אמנים(השם היא איה-oia, אם אני זוכר נכון..) שהיא כבר בכלל פיסת גן עדן..לגמרי כמו בגלויות המפורסמות של יוון..אתה יכול למצוא את עצמך יושב על מבצר עתיק על צוק של 100-200 מטר, כשמאחוריך בתי החימר הצבעוניים המפורסמים ומולך הרי הגעש שבאיזור..בקיצור פשוט אין מילים.

אני לא יודע מה התוכניות של הטיולים בהפלגה שלך ואם הם מתכוונים להגיע לשם, ולחילופין כמה יעלה להגיע לאיה הזו מ"עיר התיירים"..אבל ככה או ככה זה בהחלט שווה את המחיר והמאמץ.

יוון-סנטוריני

מהאיים היפים ביוון, סמל השקט והשלווה.

במעמקים ממלכה סודית שנבלעה במצולות

הים האגאי, אולי אטלנטיס האגדית ומעל הר

געש קדום שהחריב את התרבות המינואית

העתיקה.

❖ נעגון בלב הר הגעש ונשוט בסירות לנמל

אטיניוס.

❖ נמשיך בנסיעה במעלה המדרון של הר

הגעש לתצפית מרהיבה על האי הנמצאת

ביקב מקומי בו נטעם מהיינות המפורסמים

של סנטוריני.

❖ ניסע לאורך הנופים הקסומים של הא י

לעיירת האומנים אויה בהליכה רגלית בין

הגלריות והחנויות הססגוניות בסמטאות

הציוריות והרומנטיות של העיירה היפה

ביותר באי, על רקע הנופים הוולקניים

המיוחדים. זמן חופשי בעיירה.

❖ נחזור לבירת האי פירה ובהליכה רגלית

מהחניה דרך הסמטאות נתרשם מהבתים

הנראים כתלויים על צוק, האתרים, החנויות

והחגיגה הצבעונית השמחה שאינה פוסקת

בעיר התיירותית המרכזית של האי.

❖ חזרה לאוניה באופן עצמאי ברכבל אל מעגן

הסירות ומשם לאוניה.

מחיר הסיור: מבוגר $63 , ילד $31

משך הסיור: כ 4- שעות.

הערות: הליכה מרובה עם עליות.

שווה?

פורסם

זה הסיור שגם אני עשיתי..בהחלט הסיור המוצדק ביותר מאלו המוצעים, למרות המחיר הגבוה..

היקב נחמד, נמצא במקום פסטורלי עם נוף עוצר נשימה..היין עצמו לא מפיל מהרגליים והחנות שבמקום מפוצצת בתיירים ויקרה..אבל לטעמי שווה רק בשביל הנוף..אויה זאת אויה,מקום פשוט נהדר..בהחלט שווה..

בסופו של דבר זה סיור נחמד, שמביא אותך למקומות ממש יפים וגם משאיר לך מספיק זמן חופשי(לפחות ככה היה אצלי) להסתובב באזור המתויר של העיר בירה, שממנה אתה אמור להגיע חזרה לאוניה..וגם בלי יותר מדי חפירות מצד המדריכים..שוב, המחיר די יקר לטעמי, אבל אני לא בטוח שלקחת מונית לאויה יצא זול בהרבה, אז נראה לי שזה שווה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים