עבור לתוכן

AMD Radeon HD6000 - מי מה כמה ולמה, ריכוז מידע ושאלות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

AMD Radeon HD 6800 Series Specifications Leaked

Specifications of the upcoming Radeon HD 6800 series GPUs have already been doing rounds for the last couple of days, and ChipHell.com finally managed to leak an alleged press-deck of the HD 6800 series that discloses the GPUs' specifications and some key features that AMD will introduce with this generation. What can be said looking at the slides is that AMD seems to have stepped up performance/die-size big time (up to 35% increase in performance per mm²), with some reconfiguring of key components. It also redesigned the GPUs to have up to 100% increase in tessellation performance, new image-quality enhancements, a new video acceleration engine (UVD 3), and a redesigned display IO with 2nd Gen. Eyefinity technology that can let users of standard variants drive up to six displays with a single card.

Specifications of the HD 6870 are: 1120 stream processors, 32 ROPs, 56 TMUs, 256-bit GDDR5 memory interface holding 1 GB, clock speeds of 900/1050(4200) MHz core/memory(effective), and idle/max board power of 19W/151W. For the HD 6850, it's 960 stream processors, 32 ROPs, 48 TMUs, 256-bit GDDR5 memory interface holding 1 GB, clock speeds of 775/1000(4000) MHz, idle/max board power of 19W/127W.

a.jpg

c.jpg

d.jpg

b.jpg

e.jpg

נהדר, פשוט פנטסטי

• תגובות 383
  • צפיות 65.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עם קצת מזל, גם הדרייברים שלהם יהיו פנטסטיים.

פורסם
  • מחבר

מי ייתן, נראה לי אני הבנאדם היחיד שחיי בבועה וורודה שבה אין תקלות :)

מצד שני אחרים לא כל כך מעניינים אותי

פורסם

:hizuk:

אני רק מקווה שלפחות ב69XX יהיה יותר מגיגה זיכרון ולא רק ל"גירסאות מיוחדות".

פורסם

יהיה נחמד אם תתרגמו את הגרפים האלה לשפה יותר פשוטה, לא כולם מבינים מה עוד מיליון טרנזיסטורים או טסלציה גבוהה ב-1-13 אומרת :nixweiss:

פורסם

בפשטות זה אומר שהולך להיות סוף הדרך, גברררר!!!111

פורסם

אני גם לא מבין :-[ אך זה ברור שאם יש יותר משהו באותו מחיר זה תמיד אוב ואומר שנקבל כרטיס יותר חזק :xyxthumbs:

פורסם

בפשטות זה אומר שהולך להיות סוף הדרך' date=' גברררר!!!111

[/quote']

128711728158627670.jpg

פורסם
  • מחבר

Professor Banhammer is amused? :nono:

הודעות הספאם נמחקו בשנית, ספאם הבא אזהרה.

פורסם

מה שבאמת הולך להיות סוף זה הכרטיסים שיצאו שנה הבא עם איזה 20 ננומטר!!!!! קרירים ממש!

פורסם
  • מחבר

זה יקרה, אבל הכרטיסים לא יהיו קרירים, ידחסו עוד ועוד חומרה.

אבל כן זה אומר שהצריכת חשמל של HD5670 אתה תוכל לקבל משהו בעוצמה של HD5830

פורסם

אז ככה... זה יהיה טיפה מוקדם מדי או -הכנס משהו לא מחמיא אחר-, אבל הנה ההימורים שלי לביצועי הסדרה הבאה של ATI. (שאגב עשיתי בת'רד הקודם את אותם ההימורים בנוגע לסדרה 5 של ATI וסדרה 4 של NV, ובכלל על התחרות בינהם, והכל יצא מדוייק. :) )

6850 = יתן ביצועים של טיפה מעל ל5870. (שווה ל-5870 שעבר OC לדוגמה)

6870 = יתן ביצועים של 5970 אחד מסורס. (ללא OC)

6970 = יתן ביצועים מעל לביצועים ש5970 שעבר OC נותן. (בערך 30% מעל, יחסית קרוב למערך של 2 5970 רגילים)

6990 = מעל (בערך 10%) לביצועים שנותן מערך של 2 5970.

בסיס = איך שזה היה ב2 הסדרות הקודמות, לפי ההכרזות וכד'.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה צריך להתעדכן קצת בבאנצ'ים מוקדמים ומפרטים טכניים :)

HD6850 הלוואה והיה חזק מHD5870, הוא לא יהיה חזק מHD5850 אפילו :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים