עבור לתוכן

מהירות לא תקינה ברשת N

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, קניתי מחשב חדש לסלון וחיברתי אותו ברשת למחשב נייד בחדר שינה, ומהירות הרשת היא נמוכה מאוד.

המחשב בסלון הוא עם מודם USB תקן N מסוג TP-Link TL-WNN821N שאמור לעבוד במהירות 300Mbs

ובחדר השינה ישנו מחשב נייד המחובר לנתב Edimax 6524n ע"י כבל רשת גם כן אמור לעבוד על 300Mbs

שניהם מריצים ווינדוס 7 אז עשיתי רשת homegroup פתוחה כאשר אני מסתמך על הסיסמה של הנתב בשביל אבטחה.

המרחק בין החדרים לא גדול ואיכות הקליטה מראה לי 4 קווים, למרות זאת הקצב העברת קבצים בין המחשבים הוא רק 2-3 מגה לשנייה...

יש כאן באמת בעיה או שזה מה שאני אמור לקבל? ציפיתי לאיזה 20-30 מגה לשנייה, זו הגזמה?

אשמח אם תוכלו לעזור לי כאן, אני מחפש אם פיספסתי משהו בהגדרות של הווינדוס או הראוטר אבל בינתיים לא מצאתי :\

פורסם

3 מגה לשניה זה תקין ברשת ביתית.

פורסם
  • מחבר

באמת? כי אני חישבתי שאם המקסימום הוא 300mbs ונגיד מקסימום חצי מהרוחב פס מבוזבז על בעיות קליטה ותעבורה לא של נתונים זה עדיין משאיר 150MBS שזה כמעט 20MB. מה עוד מוריד את המהירות? או ש ה 300mbs זה נתון שקרי מאוד?

פורסם

ה-300Mbps הוא תאורטי לחלוטין. בפועל בתנאים אופטימליים ניתן לקבל לכל היותר 90Mbps. כיוון שאצלך מדובר בשני חדרים שונים (שזה לא מצב אופטימלי) אתה יכול להידרדר למהירויות הרבה יותר נמוכות. 3MB זה כ-25Mbps שבמצב שלך זה ככל הנראה תקין.

פורסם

אם איכות הקליטה 4 קווים אז גם לי זה לא נשמע הגיוני.

קח את המחשב נייד, שים אותו ליד הראוטר ותבדוק שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים