פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים שלום לכולם.עשיתי גשר בין כרטיס רשת ONBOARD וPCI צצו שתי בעיות:1.כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב האינטרנט לא מתחבר לבד הוא לא מצליח לזהות איזה סוג רשת מדובר ,כדי לפתור את הבעיה אני צריך כל פעם לעשות TROUBLESHOOT הוא מבצע אתחול לגשר והאינטרנט מתחיל לעבוד. עם הבעיה הזאת אני יכול לחיות.2.אחרי כמה דקות המחשב פשוט נתקע ולא מגיב בשום אופן עד שאני עושה RESET אחרי שהוא עולה שתי הבעיות חוזרות מהתחלה.תודה לכל העוזרים.
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים גישור ממשקים בWindows 7 עובד מצויין פלוס פלוס מניסיון אישי.למה גישרת ביניהם בכלל מהתחלה ובאיזה אופן אתה מחובר לאינטרנט?
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים מחבר יש לי מודם של THOMSON מחובר לכרטיס רשת ONBOARD חיבור 2.5MB דרך HOT קניתי XTREAMER ואני רוצה שיהיה לו גישה לאינטרנט ללא רכישה נוספת של ראוטר .כרטיס הרשת השני הוא של REALTEK מחובר דרך NETPLUG200 לXTREAMER.
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים אז שתי הבעיות שציינת בכלל לא אמורות להתרחש.כשאתה מופעיל את המחשב ולטענתך אין גישה החוצה לאינטרנט איזה נתונים יש ב bridge מבחינת IP?
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים מחבר זה לפני ואחרי שלחצתי על האיקס והמערכת ביצעה TROUBLESHOOT ותיקנה את החיבורhttp://picasaweb.google.com/kozimus/UntitledAlbum03?feat=directlink
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים לא יצא עדיין לבדוק איך bridge מתנהג מול חיבור ללא חייגן בהוט.לפי התלומי מסך שנתת הוא בכלל לא מצליח "לדבר" עם המודם בהתחלה (תשים לב שאפילו כתובת הMAC שלו מאופסת בהתחלה).אני אנסה לחשוב על משהו שיכול להיות בעייתי ואחזור לפה עם תשובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.