עבור לתוכן

קיים ראוטר שעובד טוב בL2TP עם בזק בינלאומי וכבלים 12M?

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מאוד מרגיזה:

בזק בינלאומי התקשרו ואמרו שבגלל שזכיתי לעבור ל12M אז בשביל להינות מהרשת המהירה (Private NGN), אני חייב חיבור L2TP. מכיוון שהראוטר הישן שלי לא תמך, הלכתי וקניתי Edimax 6524n. הראוטר עובד יחסית בסדר חוץ ממתי שאני מוריד טוררנטים ואז מתנתק כל כמה דקות.

אני רוצה להחליף את הראוטר הזה לראוטר אחר עם עדיפות לEDIMAX כי קניתי בKSP (יש להם גם WRT120N).

אז השאלה: יש למישהו ראוטר (שוב עדיף אדימקס) שעובד עם הוט + בזק בינלאומי עם 12M וחיבור L2TP ומוריד טוררנטים בלי בעיה?

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את השירשורים האלו וגם עשיתי חיפוש. לא מצאתי התייחסות לראוטר שתומך טוב בL2TP + טוררנטים עם 12M...

פורסם

יש לי בעיה מאוד מרגיזה:

בזק בינלאומי התקשרו ואמרו שבגלל שזכיתי לעבור ל12M אז בשביל להינות מהרשת המהירה (Private NGN), אני חייב חיבור L2TP. מכיוון שהראוטר הישן שלי לא תמך, הלכתי וקניתי Edimax 6524n. הראוטר עובד יחסית בסדר חוץ ממתי שאני מוריד טוררנטים ואז מתנתק כל כמה דקות.

תודה רבה

איך בדיוק NGN של בזק עובד עם L2TP של הוט ?

פורסם
  • מחבר

זו הטענה של בזק בינלאומי. הם אומרים שכאשר מתחברים בL2TP מתחברים לרשת Private NGN ואז יש איזשהיא העדפה בתעבורה לחו"ל.

פורסם

TP-LINK tl-wr1043nd עובד טוב עם חיבור זה מנסיון

פורסם

11@11, תנסה לעבוד חצי שעה עם 12 מגה בחיבור ללא חייגן, מרוב שתתעצבן תרצה לשבור את המקלדת, ניתוב ממש גרוע יש להם שם.

וכשתעבור לחיבור עם חייגן, הפלא ופלא האינטרנט יתחיל אשכרה לזוז..

כנראה בגלל ש ב MPLS אין לבב"ל שליטה על התעבורה אז התעדוף שם הכי נמוך...

אצל המשפחה יש חיבור הוט 12 מגה עם חייגן, בעיקרון עובד טוב רוב הזמן, כשהחיבור הנ"ל עובד טוב יש ביצועים טובים, כשהוא עושה בעיות(ניתוקים ועוד) אז כמעט ואין סוף לזה.

לכן אולי שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולהביא נתב טוב, מאשר נתב שכל שני וחמישי תשבור את הראש איתו מול התמיכה.

פורסם
  • מחבר

אם לאדימקס אין ראוטר יכול להחזיק L2TP בלי לקרוס, אז אולי אני יעבור ספק.

מי הכי מומלץ ב12M בלי חייגן ?

פורסם

לאדימקס יש את ה BR-6574n ,

שאמור לעבוד טוב עם L2TP ,

לי אין נסיון איתו בחיבור 12M בצורה הזאת אבל אולי יש בפורום כאלה שיכולים להגיב

פורסם

ראוטר די ישן

לדעתי כדאי ללכת על משהו חדש וחזק כמו TP LINK שהומלץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים