עבור לתוכן

TP-Link TL-WR1043ND - רוצה לוודא כמה דברים לפני קניה.

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים

בעקבות נסיון לא טוב עם מוצרי Edimax וכן נסיון לא ממש מוצלח עם D-Link DIR615 שעשה לי אינסוף בעיות, הגעתי למסקנה שצריך לרכוש ראוטר חדש.

הראוטר יצטרך להחזיק קו של 12 מגה בהוט+בזק בינלאומי, חיבור עם חייגן. אל הראוטר יתחברו באופן קבוע ארבעה מחשבים ניידים + שני מכשירי Iphone לסירוגין. יש לציין שאני והשותפים שלי מורידים כרוניים כך שדי סביר שלפחות בשניים-שלושה מחשבים ירוצו תוכנות שיתוף קבצים למיניהן, דבר שמעמיס על התעבורה.

לאחר בדיקה בפורום ובמקומות אחרים, ובעקבות המלצות הגעתי למסקנה שהראוטר הנ"ל אמור להחזיק את הקו שלנו + כל הדרישות שציינתי למעלה מבלי לקרוס או להיכנס לבעיה של איטיות. רציתי לוודא שכך באמת המצב לפני שאני הולך וקונה אותו.

ושאלה קטנה נוספת. המודם ש-HOT סיפקו לי הוא Arris. אין לי נסיון עם החברה הנ"ל ורציתי לדעת אם יש איתה בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת עליהן.

בתודה מראש.

פורסם

לגבי הראוטר, הסר ספקות מליבך - הוא חזק מאוד ואצלי מחזיק לא מעט חיבורים בו זמנית בלי קושי.

לאחר שתעדכן אותו בעדכון הקושחה האחרון, הוא יעבוד לך ללא כל בעיה גם עם חיבור 12 עם חייגן.

מודמים של Arris לא יצא לי לראות עד היום, לא מאמין שהם נפילה.

נתקלתי אצל לקוחות כבלים ב-Motorola, Thomson ו-Terayon.

מניסיון רוב התקלות בכבלים הם כתוצאה מבעיה מקומית בתשתית (עוצמת האות, איכותו ואיכות החיווט) או ניתוק איזורי ורק במקרים נדירים המודם אשם (כמו Terayonים שגרמו לעיתים בעיות).

לי אישית יש Thomson כמעט בן 5 שמעולם לא הוחלף ויציב כמו סלע. עבדתי איתו הן בחיבור עם חייגן והן בחיבור MPLS ללא כל בעיה.

פורסם

היום הוט התקינו לי את הראוטר של TP-LINK ואת המודם ARRIS.

שאלתי את הטכנאי לגבי המודם של אריס, הוא אמר לי שהוט מנסים לשלב מודם שהוא גם טלפון, ובגדול זה מודם של טלפון.

אין להם במלאי מוטורולה או תומסון או טריון.

לפני כן, היה לי טריון, ואז שביקשתי מהם גם ראוטר הם עשו לי את הראוטר-מודם המשולב של AMBIT שהיה לא מוצלח וגרוע ולכן החלפתי.

בינתיים הכל עובד חלק.

פורסם

לי יש מודם ARRIS +TP LINK1043ND בחיבור של 16 מגה עם חייגן בנטויזן,

לעת עתה בלי עין הרע הכל עובד אחלה!

כמובן שחובה לבצע עידכון קושחה מכאן

http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND

פורסם
  • מחבר

אז אני רואה שכדאי ללכת עליו. תודה על התגובות, ייקנה היום.

פורסם

יש לי אותו גם, מרוצה לגמרי, תמורה הכי טובה שיש למחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים