פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים והאם יש צורך להיכנס לתוך התחנה המרכזית בת"א (דבר שלוקח זמן) או שאפשר לרדת ישר לקומת קרקע לכיוון תחנת הרכבת...אני מגיע ב7:56 לתחנה בת"א והרכבת שלי ב8:10...אני אספיק...?
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים אתה תספיק, הבעיה היא לקנות את הכרטיס בד"כ בבוקרה, מה עוד שבבוקר כל הרכבות מאחרות ב5-10 דקות.
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מחבר אתה תספיק, הבעיה היא לקנות את הכרטיס בד"כ בבוקרה, מה עוד שבבוקר כל הרכבות מאחרות ב5-10 דקות. שתאחר אפילו בחצי שעה, כל עוד אני מגיע בזמן נקווה שגם לא יהיו יותר מדי פקקים בבוקר.... יותר מדי דברים צריכים להסתדר באותו יום ( כמו בניסיון בריחה מהכלא חחח)
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים החלק הכי מסובך זה למצוא מאיה צריך לצאת במבנה של התחנה המרכזית. תהיה מוכן לאנשים ושלטים שמראים לכיוונים שוניםבסוף אתה תצא מתחת לאיזה גשר ותצתרך ללכת ימינה (לאורך שלו) ולהמשיך כך לתחנת רכבת
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מחבר החלק הכי מסובך זה למצוא מאיה צריך לצאת במבנה של התחנה המרכזית. תהיה מוכן לאנשים ושלטים שמראים לכיוונים שוניםבסוף אתה תצא מתחת לאיזה גשר ותצתרך ללכת ימינה (לאורך שלו) ולהמשיך כך לתחנת רכבתאתה זוכר במקרה איזה קומה היציאה?
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים השלטים של הכוונה לרכבת (יש אייקון) מראים לקומה הנכונה אבל בקומה חלק מהם מראים לכיוון היציאה הלא נכונה
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים אם כבר אז,מישהו יודע מאיפה עדיף להגיע לעזריאלי ואיך? מתחנת רכבת מרכז או תחנה מרכזית?
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים אם כבר אז,מישהו יודע מאיפה עדיף להגיע לעזריאלי ואיך? מתחנת רכבת מרכז או תחנה מרכזית?א) יש תחנת רכבת השלום שנמצאת בדיוק מתחת לעזריאליב) לדעתי עדיף מהמרכז-אורלוזורוב- אפשר בהליכה של 10 דקות להגיע לשם
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מתחנת השלום\גשר הקריה?יש גשר שחוצה את הכביש שבין עזריאלי לקריה ומאפשר מעבר מהיר לקריה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.