עבור לתוכן

בעיה בהעברת קובץ ששוקל 6GB~ לDOK בנפח 8GB

Featured Replies

פורסם

יש לי טלוויזיה FHD "42 בסלון עם יציאת USB, אז רציתי להעביר סרט באיכות BR ששוקל בערך 6GB ל-8GB DOK שיש לי, אבל בכל פעם שאני מנסה להעביר את הקובץ יוצאת לי שגיאה שהקובץ גדול מידי בשביל התקן האיחסון, למרות שיש בו מקום הרבה יותר ממה שצריך. הנה תמונה של המאפיינים של ה-DOK ושל הקובץ:

11udydl.jpg

כמובן שהנפח הפנוי ב-DOK בתמונה הוא אחרי שראיתי שאי אפשר להעביר את הסרט שדיברתי עליו, אז העברתי קובץ אחר במשקל 2.5GB...

למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה ובכל זאת להעביר את הסרט הגדול?

תודה.

פורסם

אם היית קורא נעוצים היית יודע שאתה צריך לפרמט את הDOK לNTFS ולא FAT32

אבל אתה לא קורא נעוצים, אז אתה מבזבז לעצמך את הזמן בלפתוח נושאים ולאחרים בלקרוא אותם.

פורסם

בשביל להתנהל עם קבצים בגדלים של יותר מ 4 ג'יגה, אתה צריך לפרמט את ה DOK ל- NTFS.

FAT32 לא יכול להתמודד עם גדלים כאלו.

פורסם
  • מחבר

בשביל להתנהל עם קבצים בגדלים של יותר מ 4 ג'יגה, אתה צריך לפרמט את ה DOK ל- NTFS.

FAT32 לא יכול להתמודד עם גדלים כאלו.

תודה. עוד שאלה קצרה, קראתי פה שרק FAT32 מסוגל להזרים מדיה לנגני DVD, אז אם אני מפרט את ה-DOK ל-NTFS אני לא אוכל לחבר אותו לטלוויזיה ולהפעיל את הסרט? או שיש הבדל בין DVD לחיבור ישיר לטלוויזיה?

פורסם

יש גם סיכוי לא רע שהטלוויזיה בסלון לא קוראת NTFS ו99% שהיא לא קוראת MKV (שמן הסתם זה הקובץ שאתה מנסה לראות).

פורסם
  • מחבר

יש גם סיכוי לא רע שהטלוויזיה בסלון לא קוראת NTFS ו99% שהיא לא קוראת MKV (שמן הסתם זה הקובץ שאתה מנסה לראות).

הקובץ שאני רוצה לראות הוא MPEG-2 TS, לא MKV.

פורסם

אתה מחזק את הנקודה שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים