עבור לתוכן

חיבור פיראטי לכבלים - הוט

Featured Replies

פורסם

טוב, אז היה אצלי היום נציג הוט בקשר לניתוקים בטלפון. מכיון שלמדנו יחד והיינו חברים הוא דיווח לי כי "לא התקינו לי פילטר על הכבל", מה שאומר מצידי, שאני יכול לראות כבלים מבלי לשלם אגורה.

אז טלויזיה אין לי ואני לא מתכנן לקנות, אבל מחשב יש.

אפשר לקבל מידע על כרטיס טלויזיה? למשל, כמה זה עולה, האם ניתן להרכבה עצמית או צריך טכנאי מחשבים, ומה צריך לחבר בדיוק למחשב (את הכבל של הוט) ואיפה...

תודה!

פורסם

אתה באמת רוצה לקבל טלפון מהוט שבו נאמר: "בוא תצטרף אלינו או שאנחנו נתבע אותך בגין שימוש פיראטי" ?

פורסם

אכן. היו כבר כמה וכמה תביעות מצד הוט כנגד לקוחות במצבך, שנדרשו בדיעבד לשלם על חיבור שכזה.

פורסם

בגלל זה עדיף YES...

פורסם
  • מחבר

אין להוט אפשרות לדעת שאתה מחובר בצורה פיראטית מבלי להיכנס אליך הביתה..

1. מכיון שלא שמו לי פילטר על הקופסא כשהתקינו לי את הטלפון

2. אין לי בכלל טלויזיה בבית, אז גם אם יפרצו לי לבית באישון לילה, אין לי מושג על מה מדברים

מכיון שהאינטרנט והטלפון הם על אותה תשתית, אין להם יכולת לדעת אם אני מחבר טלויזיה ורואה ערוצים. הערוצים מימלא משודרים על התשתית.

פורסם

בקיצור אתה בא לפורום ושואל "איך לגנוב". כל הכבוד לך. :xyxthumbs:

פורסם

1. מכיון שלא שמו לי פילטר על הקופסא כשהתקינו לי את הטלפון

2. אין לי בכלל טלויזיה בבית, אז גם אם יפרצו לי לבית באישון לילה, אין לי מושג על מה מדברים

מכיון שהאינטרנט והטלפון הם על אותה תשתית, אין להם יכולת לדעת אם אני מחבר טלויזיה ורואה ערוצים. הערוצים מימלא משודרים על התשתית.

אפשר בקלות לבדוק דבר כזה מרחוק והוט בצעו בדיקות כאלה לא מזמן.

פורסם

טוב, אז היה אצלי היום נציג הוט בקשר לניתוקים בטלפון. מכיון שלמדנו יחד והיינו חברים

לא נראה לי שבחדר חקירות תהיה בעיה להוציא ממך גם את שמו של החבר הטוב שעזר לך. ככה זה כשעושים טובות לאנשים, נכון?[br]פורסם בתאריך: 11.10.2010 בשעה 17:55:03

לא כתבת על זה באיזה פורום במקרה? מאיפה אתה יודע שאני או מי שכתב מעליי לא נציג הוט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים