עבור לתוכן

ספק EZ-COOL

Featured Replies

פורסם

שלום חברים :

משהו מכיר את הספק הזה EZ-COLL דגם PS-05 450 WATT

אני רוצה לדעת אם כדאי להשתמש בו למערכת מחשב ממוצעת עם כרטיס מסך GT240 או ATI 5670 :

רכיבי המערכת הם : לוח אם H55 , זיכרון 2GB 1333 , דיסק קשיח 1T סמסנונג וצורב.

תודה

פורסם

בהתחלה הוא לא מרעיש, אחרי 3 חודשים - הוא נשמע כמו טרקטור

אם אתה סובל מרעש - תתרחק מ ezcool.

פורסם

אני רוצה לדעת אם כדאי להשתמש בו למערכת מחשב ממוצעת עם כרטיס מסך GT240 או ATI 5670 :

אם מדובר במפרט מחשב שעדיין לא קנית, אני מציע שתשקול לזרוק אותו לפח ולבנות אחד חדש מאפס. אם משחקים זה חלק מהעניין (וכמעט בכל מקרה אחר), יחס העלות-תועלת נוראי.

פורסם

ספציפית אל הספק :

הספקים של EZcool הם שלב באמצע בין ספקים גנריים וספקים איכותיים. ההנדסה שלו זהה לספק גנרי אבל איכות בניה ואיכות רכיבים הרבה יותר גבוהה

ההספק האמיתי שלו הוא כ 60 - 80 % ממה שכתוב אליו (בהשוואה ל 100 % בספק איכותי ו 10 - 40 % בספק גנרי). כלומר הספק שלך הוא כ 300 - 350 W

לפחות אצלי הוא שקט. במחשב שעכשו אני כותב ממנו יש EZcool ATX-400 JSP בן 2 שנים והמאוורר שקט מאוד

האמינות שלו היא באמצע בין ספקים איכותיים וגנריים. הוא הרבה יותר טוב מכל ספק גנרי אחר אבל עדיין לא ברמה של האיכותיים

אם אתה יכול תיקח משהוא כמו seasonic / hec / fsp או איכותי יותר

אם אתה לא יכול אז EZcool הוא אופציה, לא הכי מומלצת

פורסם

היה לי EZCOOL במחשב הקודם, השתמשתי באחריות 3 פעמים בפחות משנה, ספק חלש, מרעיש ולא מחזיק אפילו מערכת חלשה.. והמחיר בהתאם

פורסם

הספק הנ"ל קליל מבחינת משקל, הPS-05 450 WATT ג'נרי במלוא מובן המילה.

פורסם

שלום חברים :

משהו מכיר את הספק הזה EZ-COLL דגם PS-05 450 WATT

תודה

יש לי ספק EZcool 450Watt, אולי דגם ישן יותר מ PS-05 במערכת על סוקט 775. בשבוע הבא הוא כבר בן 3. מעולם לא היו שום תקלות.

יש לי גם ATI 5670, אבל הוא אצלי רק שבוע, העמסתי עליו רק פעם אחת למשך כמה שעות.

פורסם

ספציפית אל הספק :

הספקים של EZcool הם שלב באמצע בין ספקים גנריים וספקים איכותיים. ההנדסה שלו זהה לספק גנרי אבל איכות בניה ואיכות רכיבים הרבה יותר גבוהה

ההספק האמיתי שלו הוא כ 60 - 80 % ממה שכתוב אליו (בהשוואה ל 100 % בספק איכותי ו 10 - 40 % בספק גנרי). כלומר הספק שלך הוא כ 300 - 350 W

לפחות אצלי הוא שקט. במחשב שעכשו אני כותב ממנו יש EZcool ATX-400 JSP בן 2 שנים והמאוורר שקט מאוד

האמינות שלו היא באמצע בין ספקים איכותיים וגנריים. הוא הרבה יותר טוב מכל ספק גנרי אחר אבל עדיין לא ברמה של האיכותיים

אם אתה יכול תיקח משהוא כמו seasonic / hec / fsp או איכותי יותר

אם אתה לא יכול אז EZcool הוא אופציה, לא הכי מומלצת

מסכים עם זה 100%. נראה לי הדעה המקצועית ביותר. EZCOOL זה לא ספק גנרי ולא ספק איכותי ביותר.

אני קניתי מחשב שלי לפני שנתיים וחצי, כאשר לא הבנתי כל כך את חשיבות של ספקי כוח. הציאו לי EZCOOL 500 W REAL ולקחתי. אני לא מתכוון להחליף אותו כי הוא עובד בסדר. אם יקרה משהו, אז אחשוב להחליף. בינתיים הוא החזיק לי E8400, 8800 GTS 512 MB, 2X2 GB DDR 2 800MHZ, 2 דיסקים קשוחים. עכשיו במקום 8800GTS 512 שנשרף הוא מחזיק ב HD 4870. עדיין שקט ולא עושה בעיות אבל עם יש כסף עדיף לקנות משהו איכותי יותר.

פורסם

המעגל שיש בתוך EZcool זהה למעגל שיש בספק גנרי. ההבדל היחיד הוא שב EZcool הרכיבו לתוכו את הרכיבים שאמורים להיות ולא רכיבים אנורקסים חלשים שיש בספק גנרי

אבל ל EZcool עדיין אין את ההגנות שיש לספקים איכותיים כמו hec ו fsp

כלומר : EZcool יחזיק את המחשב ולא ישרף סתם כך ללא סיבה כמו שספקים גנריים נשרפים, אבל אם הוא ישרף זה יהיה באותה צורה ואם אותם תוצאות כמו ספק גנרי

לכן, אני ממליץ לא לנסות את הגבולות של ספק EZcool. אם העומס לא עובר 60 % ממה שכתוב אליו רוב הסיכויים שהוא יחזיק את המחשב בצורה טובה לאורך זמן

פורסם

אתה רוצה להגיד שאם EZ COOL נשרף הוא פוגע בשאר המחשב כמו ספקים גנריים ועלול לפגוע בלוח אם וחלקים אחרים?

לפי דעתך מה הניצול שלו במפרט שלי??? :-\ תודה רבה מראש

פורסם

לא כל ספק גנרי ולא כל EZcool פוגע בחומרה של המחשב כשהוא נשרף. אבל ב EZcool זה יתכן כי ההגנות שיש (או אין) בו זהות לאלה של ספק גנרי

תשתמש אם כלי כמו http://www.antec.outervision.com/ כדיי למצוא כמה המחשב לוקח

פורסם

תודה!

נראה לי שאני בסדר בינתיים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים