עבור לתוכן

שידרוג מעבד E5200

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חבל שלא צילמתי מסך אתמול עשיתי פעולה פשוטה נכנסתי לבלוג COM העולמי פתחתי שידור + תוכנה WEBCAMMAX

www.blogtv.com/Livenow

www.webcammax.com/

והמחשב הגיע ל 100 אחוז מאמץ !!!! איך יכול להיות ? " מעבד חדש " , זה עובד מעולה עד שתוכנה כזו או אחרת או אתר כזה או אחר עובד

פורסם

האם אתה מחובר לאינטרנט עם מודם USB?

פורסם
  • מחבר

לא

פורסם

סטרימרים (מזרימים) כמו שציינת הם צד-לקוח מתוכנה מסוימת שמשתמשת בשרת אחר (aka מעבד אחר) כדי לבצע פעולות, הסטרימר עצמו לא מעבד את המידע של הסרט עצמו ישירות בעזרת המעבד שלך, יעזור לי מאוד אם תוכל להגיע לי איך אתה יודע שהמעבד נמצא ב"100 מאמץ"?, כמובן שאתה חייב לזכור שמעבדים דורשים חשמל כמו כל רכיב אלקטרוני, ואם אתה נותן למחשב עצמו ספק כוח בעל הספק נמוך, התוצאות של המחשב שלך יהיו זהות לכך, או לוח אם בעל באס נמוך, אם הלוח אם מתקשר עם חלקיו במהירות x, המעבד לא יכול לתקשר עם החלקים במהירות יותר גדולה מהלוח אם, מה שמגביל את הביצועים שלו, בנוסף להכל אם תספר לי עוד על ההגדות שעליהם המעבד נמצא כרגע זה יוריד לי חשדות שבוצע כאן אוברקלוק, כי אוברקלוק טוב מתרחש בדרך כלל על מעבדים עם זכרון מטמון נמוך, והקפאה של הזכרון מטמון על 1MB\512KB בהחלט תוריד ביצועים גם אם תקל על המהרת המחשב

פורסם

האם המאמץ באתרים עתירי פלאש אחרים גם מתקרב ל100%?

בדוק ביוטיוב, מאקו, יד-2 בלי פילטרים ועוד כאלה שעמוסים בפלאש.

יש מצב שהמון פרסומות פלאש ביחד עם תוכן פלאש מאמצות את המעבד.

אגב, אם אתה דאגת לאיוורור טוב, נקי ומתאים, שום מאמץ לא ישרוף את המעבד. הוא יתחמם וימשיך לעבוד בטמפרטורה גבוהה יותר וזהו.

פורסם
  • מחבר

כן , אפילו החלפתי גוף קירור חשבתי שה AC כושל ושמתי קירור של ASUS כבד יותר שמתחבר מתחתית הלוח בהברגה כדי למנוע ספקות שהגוף הקירור הקודם לא ישב טוב המעבד בין 35-40 מעלות אני חושב שזה תקין .

אני לא עושה כלום והמעבד 50 אחוז מאמץ למשל סריקה של אנטי וירוס יכולה להגיע בין 50 ל 100 זה מטורף אי אפשר לעבוד במקביל ? אז מה הטעם ? אם אני רוצה לעבוד עם כמה תוכנות במקביל וזאת המטרה המעבד פשוט חלש ביותר שנכנסתי לבלוג העולמי BLOG COM והפעלתי את ה WEBCAMMAX המחשב פשוט קרס לא עומד בעומס וזה כולה תוכנה מסכנה , יש לי אפשרות לקנות AMDX3/4 או לקנות Q של אינטל ולראות את ההבדלים עם ה E5200 פשוט סיוט לעבוד המקום היחיד שהמעבד מרגיש " טוב " זה בגוגל ומסמכי WORD שיתביישו להם מי שחשב על הפיסת ליבה הזאת .

פורסם
  • מחבר

אולי המעבד חלש ? יש סיבה שהוא מתאמץ כל כך לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים