עבור לתוכן

שידרוג מעבד E5200

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד E5200 שאני מפעיל כמה תוכנות במקביל הוא מתאמץ קורס " 100 אחוז מאמץ " השאלה אם יש מעבד נורמלי שלא מתאמץ כל כך ?

ה Q עדיף ? אם אני משתמש בריבוי משימות ? Q8200 או Q8300 ?

פורסם

אם המערכת קורסת כשהמעבד ב-100% מאמץ אז ישנה בעיה וכדאי שתפתור אותה. לא קופצים בראש לקנות מעבד חדש.

פורסם

לריבוי משימות שגרתי המעבד הזה אמור להספיק ואף יותר מכך.

כמוב שריבוי משימות זה משהו מאוד כללי. יכול להיות שאתה מפעיל שני דפדפנים ונגן מוסיקה ויכול להיות שמדובר בתוכנות עריכת ווידיאו, לכן חשוב שתפרט מה הכוונה בריבוי משימות.

אם מדובר בריבוי משימות שגרתי, אז כמו שאמר !_Nike_! צריך קודם לאתר את מקור הבעיה והחלפת מעבד היא לא ממש הצעד הראשון שמומלץ לעשות.

פורסם
  • מחבר

שאני בבלוג COM שמשדרים ואני מפעיל תוכנה של בלוג בשם WEBCAMAX של סרטים או מצלם אתר מסויים מהאינטרנט המחשב זועק הצילו כאילו המעבד עומד להישרף לא עומד בעומס אני מנתק את התוכנות והכול עובד פתאום מצויין ..

עם קבצים של וורד , אקסל או אתרים קלים המחשב עובד חלק / סרטים חלק אבל כל מה שקשור לתוכנות של הקלטה או צפיה באתר למשל ערוץ 10 חי המחשב זוחל מת אז רציתי לדעת אם יש מעבד נורמלי שלא קורס עם הפעלה של תוכנות כאלה ?

אני חייב לציין שהמחשב עבר את מיטב המומחים ולא נמצאה בעיה חלקים תקינים טמפרטורה תקינה מערעת הפעלה תקינה לפחות ככה הם טוענים , ואני טוען שממש אבל ממש לא תקין , לא הגיוני שקצת מאמץ ואי אפשר לעבוד WEBCAMMAX זאת תוכנה כבדה ? צפיה בערוץ 10 LIVE זה כבד ? נו באמת

פורסם

אני לא מכיר את WEBCAMAX אז אני לא יכול להתייחס אליה. ממליץ לבדוק מהן דרישות החומרה והתוכנה המינימליות שלה.

בקשר לצפייה במדיה זורמת מהרשת, יותר סיכוי שמדובר בבעיה חומרה (עדכון דפדפן, עדכון Flash או פלאגין אחר) מאשר בעיית חומרה.

זה קורה בכל האתרים שמציגים מדיה זורמת או רק באתר הספציפי הזה?

פורסם
  • מחבר

הכול עדכני אין מצב , זאת כנראה בעיה מורכבת מדי , סתם שאלה אם פירמטתי מחשב ופתאום התחשק לי סרטים והורדתי אמיול אז כבר נכנסים וירוסים ? אז בשביל מה צריך מחשב ? יש לי אנטי וירוס של מייקרוסופט MSE חינמי הוא לא טוב ? המחשב עצמו עובד טוב אפילו מעולה עד השלב שאני רוצה לשדר סרטים בבלוג ולעשות עוד משהו במקביל אז הוא צולע על 100 אחוז .

פורסם

תבדוק במנהל המשימות איזה תהליך משתמש במעבד בשיעור הגבוה ביותר כשהמערכת שלך איטית.

אם אתה בטוח שהתוכנה הזאת שהזכרת דורשת חומרה אחרת ממה שיש לך אז אולי שדרוג יעזור. לדעתי קודם תברר מה דרישות המערכת שלה.

מהתיאור שלך עולה רושם ראשוני של בעיית תוכנה, איפה בדיוק קשה לדעת. יכול להיות שזה החל ממערכת ההפעלה וכלה ביישומים אחרים שעובדים ברקע.

בכל אופן, אני לא חושב שניתן לקבוע ששדרוג מעבד יפתור את הבעיה וכמו שהמלצתי קודם לכן, כדאי קודם לאתר את מקור הבעיה לפני ש"רצים" לשדרג מעבד לחינם.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאנטי וירוס עובד ברקע ומשגע את המעבד אולי אני אמחק את האנטי וירוס ויראה אם יש הבדל

פורסם

יכול להיות שהפיירוול שלך מנסה לחסום את המצלמה או משהו.

פורסם
  • מחבר

נכסתי לבלוג העולמי BLOG COM הפעלתי שידור + תוכנה WEBCAMMAX שידרתי שם סרט המחשב זז כמו עגלה 100 אחוז מאמץ חרא של מעבד .

אמרו לי בחנות מחשבים שאני צריך Q שזה יעבוד טוב יותר ננסה ללכת על ATHLONX4 או Q של אינטל נראה כבר .

יש לי 4GB זיכרון זה מעל ומעבר לעבודה " סטנדרטית " אני לא גיימר " .

מצאתי כרטיס מסך G210 ו..הפעלתי אותו על הגדרות גבוהות הוא לא זז GTA הורדתי ל 800X600 עבד מהר זה גם כרטיס " חלש " ? כנראה שכן , יש בכלל הבדל במשחקים אם משחקים ברזולוציה ? לא ניסיתי אף פעם למען האמת .

= יש לי חומת אש של ה WIN =

פורסם

בפעם המי יודע כמה ובמשתמש המי יודע כמה, כרטיסי מסך פושטים כמו G210 לא מיועדים למשחקים כמו GTAIV נקודה.

E5200 לא מעבד חרא וצריך להתאים לכל שימוש בייתי באשר הוא.

פורסם
  • מחבר

אז למה הוא מגיע ל 100 - 80 % מאמץ בקלות מדי ? אפילו בגלילה של אתר אינטרנט הוא מגיע ל 60 % מפעילים סרט ברשת 70 % זה חרא של מעבד ננסה AMD

פורסם

זה קורה גם עם הכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך מובנה

פורסם

יש לך GF210 מובנה?

אם יש לך אפשרות לנסות עם כרטיס מסך רגיל, אולי זה יעזור.

המעבד הזה באמת שאמור להספיק לכל דבר. אולי כדאי לבדוק שהוא באמת עובד במהירות שהוא אמור לעבוד בה.

נסה להפעיל CPU-Z ולראות מה הוא אומר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים